Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Oy oy oy ellerine sağlık:)

Oyyy maşallah asıl senin ellerine sağlık bugün baya yorucu olmuş senin için maşallah maşallahh
Baya işler yapmışsın

Allah bagislasin canimbizim topigin de bayanlari hic durmamis ard arda dogurmus masallah
Sen utu sirani savmishsin darisi bize
Misafir gittiyse uzat ayaklarini bi dinlen canin cikmistir
Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum ya
Ben dekazanli utu alsam da kurtulsam

O kedimi bıraktığıma çok pişmanım insan gibi olmuştu artık çok akıllıydı çok şımarmıştı sürekli oyun istiyordu bizi rahat bırakmıyordu bazen odanın kapısını örterdik rahat edelim diye kapıyı cırmalardı senmisin dediğimizde cevap verirdi bize, hiç yatağında yatıramazdık hemen gelir ortamıza yatardı kenara koyardık geri ortamıza gelirdi, onu bıraktığım için çok vicdan azabı çekiyorum

Hemde çok yorucu ama yediden beri hareket halindeyim su an bayilmak üzereyim
Oyyyy bugün güzel uyursun diyeceğim ama bebeğin var
Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum ya
Ben hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan ki
Sen utu sirani savmishsin darisi bize

Ben dekazanli utu alsam da kurtulsam

Gerçekten kazanlı ütü kadar rahatı yok inan ki bina önce sende al bacıııım
Hepsini bir anda bitir kurtul

Evet bazı kediler çok akıllı oluyor benim bu kedim de öyle çok akıllı çok şımarık
Canım demek ki nasibi rızkı sizden çıkmış öyle bak birazda yani nasip olmaydı her şekilde sana gelirdi veya hiç gitmezdi
Yani herşey nasip kısmet
Belki tekrar bir minik can sahibi olursun

Ben şimdi gideyim Kur’ân-ı Kerim’i mi okuyayım sonra bir kurabiye yapıp kahve keyfi yapayım sonra mutfağımı toplarım makinede temiz bulaşıklar var onları yerleştirip doldurayım yarın için sokak hayvanlarına yaş mama yapayım bizim burada çok köpek var hem buralar baya soğudu bir öğünleri bizim evden çıksın

Senin utunun markasi ne canim?

Ne güzel hayvanlarla ilgileniyorsun, şuan hiç ilgilenemem 3 çocuğa zor bakıyorum :)

Eşim 1 aydır yoktu bu hafta sonu geldi ve bu akşam geri gitti, o varken çok iş yapamadım zaten ben ev taşıyacağım için ev topluyorum,, toplama işim biterse evi camlar hariç güzelce temizlemeyi düşünüyorum temiz bırakayım evi
Eşim gider gitmez bulaşıkları hallettim
Şimdide çamaşırları katlar bir duş alır yatarım sanırım yarın kaldığım yerden devam inşallah

Senin utunun markasi ne canim?

Ablacığım benim ütümün markası Vestel ama daha iyisi olabilirdi yani çok övülmüştü evlenirken almıştım ama tercihim Alman markasından bir marka olur tekrar alırsam ben ütüye biraz önem verdiğim için bana yetersiz geliyor açıkcası

Ablacığım herkesin tercihi, yaşayışı, önceliği, hayatı farklı tabi ki
En önemlisi hâyırlı evlâdlar yetiştirmek ve eşimize vakit ayırmak evimizin huzuru gerisi Gerisi tercih meselesi
Bakalım benim bebeklerim olunca ben ne yapacağım

Benim utu daha simdi bittisimdi sira surune surune yataga gitmekte
Ennn zoruuuu bu sanırım çocuklardan sonra
Bı uyusa uyanmıyor genelde ama işte uyuması sıkıntı
Kızz uyuması için uyku dualarından okusana
Bende her şeyimi ütülerdim bebek olmadan gerçekten dolap gülüyor sanki çamaşırlar ütülü olunca
Aynen öyle dolap resmen mutluluk veriyor her açınca peki şimdi nasılsın bebekten sonra çekindim bi şimdi
Gunaydin kizlar
zambak86 yavru burda misin gayfeni ictiysen islere baslayak
Günaydın hâyrlı sabahlar hepinizeee
Vayyy maşallahhh bende erken başlayabilsem işlere ama olmuyor işte bizim evde

Gunaydin kizlar
zambak86 yavru burda misin gayfeni ictiysen islere baslayak
Yeni kalktım :) bebeğime yemeğini yedirdim, büyük sıpaları boğazımız ağrıyor dediler okula gönderemedim bilgisayar başında bişeyleri kalmıyor ama :) sen işini bitirmişsindir belki de ama yine de goyfemi içeyim hemen işlere koyulayım inşallah çünkü vakit az kaldı

Yok canim ya erken sayilmaz peksaat farki var aramizda saat 10 da basladim
Yok canim ya ne bitirmesi banyo ve mutfak duruyo daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…