- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.841
Kızlar öğlen misafirlerim geldi yazamadim...
Bugün yaptıklarım:)
Camasir astim katların bir makine daha attm
Balkonları yıkadim
Banyikari temizledim
Halıları fircaladim.
Sil süpür toz aldim
Kahvalti hazırladim topladım
Missfirlere dört çeşit ikramlik hazırladım.
Duş aldım.
Oğlanı yedir giydir tuvalete koştur oynat
Bu saat oldu şimdi yine bulaşık canaskr akşam yemeğiHiç bitmiyor hiç
Oy oy oy ellerine sağlık:)
Hemde çok yorucu ama yediden beri hareket halindeyim su an bayilmak üzereyimOyyy maşallah asıl senin ellerine sağlık bugün baya yorucu olmuş senin için maşallah maşallahh
Baya işler yapmışsın
Allah bagislasin canimBen daha hiçbir şey yapamadım bir tane 2 yaşında kızım var bir tane 1 yaşında oğlum var daha yeni kahvaltı yaptık şimdi kızma uyuttum oğlumu yedireceğim ve şimdi işlerine başlayacağım geceye kadar yaparım artık
Sen utu sirani savmishsin darisi bizeCinsine göre ömrü değişiyor canım ama ortalama 10 yıl
Şimdi nerede oturuyorsunuz
Benimde en büyük hayallerimden biri hamilelik dönemimi bebeklerimi hep kedimle olmak Bakalım bizim nasibimizde neler var canım
Sen ne yaptın çamaşırlarıfırsat bulabildin mi
Bugün yaptıklarıma gelecek olursam
Yatağımı topladım örtümü örttüm odayı toplardım
Yaklaşık 1 buçuk saat ütü yaptım onları yerleştirdim (ben herşeyi ütülediğim için ütüm uzun sürüyor)
Çamaşır attım makineye sonra onları astım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Kedinin kum kabı temizlendi bakımı yapıldı minik hanımın
Yemekten sonra kendime vakit ayıracağım inşallah bakım zamanı
Belki yeni bir elişi başlarım ne yapacağıma karar verememişde olsam
Misafir gittiyse uzat ayaklarini bi dinlen canin cikmistirKızlar öğlen misafirlerim geldi yazamadim...
Bugün yaptıklarım:)
Camasir astim katların bir makine daha attm
Balkonları yıkadim
Banyikari temizledim
Halıları fircaladim.
Sil süpür toz aldim
Kahvalti hazırladim topladım
Missfirlere dört çeşit ikramlik hazırladım.
Duş aldım.
Oğlanı yedir giydir tuvalete koştur oynat
Bu saat oldu şimdi yine bulaşık canaskr akşam yemeğiHiç bitmiyor hiç
Ben deBen ütü yapmayı hiç sevmiyorum ya
O kedimi bıraktığıma çok pişmanım insan gibi olmuştu artık çok akıllıydı çok şımarmıştı sürekli oyun istiyordu bizi rahat bırakmıyordu bazen odanın kapısını örterdik rahat edelim diye kapıyı cırmalardı senmisin dediğimizde cevap verirdi bize, hiç yatağında yatıramazdık hemen gelir ortamıza yatardı kenara koyardık geri ortamıza gelirdi, onu bıraktığım için çok vicdan azabı çekiyorumCinsine göre ömrü değişiyor canım ama ortalama 10 yıl
Şimdi nerede oturuyorsunuz
Benimde en büyük hayallerimden biri hamilelik dönemimi bebeklerimi hep kedimle olmak Bakalım bizim nasibimizde neler var canım
Sen ne yaptın çamaşırlarıfırsat bulabildin mi
Bugün yaptıklarıma gelecek olursam
Yatağımı topladım örtümü örttüm odayı toplardım
Yaklaşık 1 buçuk saat ütü yaptım onları yerleştirdim (ben herşeyi ütülediğim için ütüm uzun sürüyor)
Çamaşır attım makineye sonra onları astım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Kedinin kum kabı temizlendi bakımı yapıldı minik hanımın
Yemekten sonra kendime vakit ayıracağım inşallah bakım zamanı
Belki yeni bir elişi başlarım ne yapacağıma karar verememişde olsam
Oyyyy bugün güzel uyursun diyeceğim ama bebeğin varHemde çok yorucu ama yediden beri hareket halindeyim su an bayilmak üzereyim
Ben hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan kiBen ütü yapmayı hiç sevmiyorum ya
Sen utu sirani savmishsin darisi bize
Ben dekazanli utu alsam da kurtulsam
O kedimi bıraktığıma çok pişmanım insan gibi olmuştu artık çok akıllıydı çok şımarmıştı sürekli oyun istiyordu bizi rahat bırakmıyordu bazen odanın kapısını örterdik rahat edelim diye kapıyı cırmalardı senmisin dediğimizde cevap verirdi bize, hiç yatağında yatıramazdık hemen gelir ortamıza yatardı kenara koyardık geri ortamıza gelirdi, onu bıraktığım için çok vicdan azabı çekiyorum
Senin utunun markasi ne canim?Oyyyy bugün güzel uyursun diyeceğim ama bebeğin var
Ben hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan ki
Gerçekten kazanlı ütü kadar rahatı yok inan ki bina önce sende al bacıııım
Hepsini bir anda bitir kurtul
Evet bazı kediler çok akıllı oluyor benim bu kedim de öyle çok akıllı çok şımarık
Canım demek ki nasibi rızkı sizden çıkmış öyle bak birazda yani nasip olmaydı her şekilde sana gelirdi veya hiç gitmezdi
Yani herşey nasip kısmet
Belki tekrar bir minik can sahibi olursun
Ben şimdi gideyim Kur’ân-ı Kerim’i mi okuyayım sonra bir kurabiye yapıp kahve keyfi yapayım sonra mutfağımı toplarım makinede temiz bulaşıklar var onları yerleştirip doldurayım yarın için sokak hayvanlarına yaş mama yapayım bizim burada çok köpek var hem buralar baya soğudu bir öğünleri bizim evden çıksın
Ne güzel hayvanlarla ilgileniyorsun, şuan hiç ilgilenemem 3 çocuğa zor bakıyorum :)Oyyyy bugün güzel uyursun diyeceğim ama bebeğin var
Ben hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan ki
Gerçekten kazanlı ütü kadar rahatı yok inan ki bina önce sende al bacıııım
Hepsini bir anda bitir kurtul
Evet bazı kediler çok akıllı oluyor benim bu kedim de öyle çok akıllı çok şımarık
Canım demek ki nasibi rızkı sizden çıkmış öyle bak birazda yani nasip olmaydı her şekilde sana gelirdi veya hiç gitmezdi
Yani herşey nasip kısmet
Belki tekrar bir minik can sahibi olursun
Ben şimdi gideyim Kur’ân-ı Kerim’i mi okuyayım sonra bir kurabiye yapıp kahve keyfi yapayım sonra mutfağımı toplarım makinede temiz bulaşıklar var onları yerleştirip doldurayım yarın için sokak hayvanlarına yaş mama yapayım bizim burada çok köpek var hem buralar baya soğudu bir öğünleri bizim evden çıksın
Senin utunun markasi ne canim?
Ne güzel hayvanlarla ilgileniyorsun, şuan hiç ilgilenemem 3 çocuğa zor bakıyorum :)
Eşim 1 aydır yoktu bu hafta sonu geldi ve bu akşam geri gitti, o varken çok iş yapamadım zaten ben ev taşıyacağım için ev topluyorum,, toplama işim biterse evi camlar hariç güzelce temizlemeyi düşünüyorum temiz bırakayım evi
Eşim gider gitmez bulaşıkları hallettim
Şimdide çamaşırları katlar bir duş alır yatarım sanırım yarın kaldığım yerden devam inşallah
Ah canım nerde bu saat oldu hala uyumadı oğlum bı uyku düzeni oluşturmalıyım ama nasılMisafir gittiyse uzat ayaklarini bi dinlen canin cikmistir
Bı uyusa uyanmıyor genelde ama işte uyuması sıkıntıOyyyy bugün güzel uyursun diyeceğim ama bebeğin var
Bende her şeyimi ütülerdim bebek olmadan gerçekten dolap gülüyor sanki çamaşırlar ütülü oluncaBen hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan ki
Ellerine sağlık canımBenim utu daha simdi bittisimdi sira surune surune yataga gitmekte
Ennn zoruuuu bu sanırım çocuklardan sonraBenim utu daha simdi bittisimdi sira surune surune yataga gitmekte
Kızz uyuması için uyku dualarından okusanaBı uyusa uyanmıyor genelde ama işte uyuması sıkıntı
Aynen öyle dolap resmen mutluluk veriyor her açınca peki şimdi nasılsın bebekten sonra çekindim bi şimdiBende her şeyimi ütülerdim bebek olmadan gerçekten dolap gülüyor sanki çamaşırlar ütülü olunca
Günaydın hâyrlı sabahlar hepinizeee
Yeni kalktım :) bebeğime yemeğini yedirdim, büyük sıpaları boğazımız ağrıyor dediler okula gönderemedim bilgisayar başında bişeyleri kalmıyor ama :) sen işini bitirmişsindir belki de ama yine de goyfemi içeyim hemen işlere koyulayım inşallah çünkü vakit az kaldı
Yok canim ya erken sayilmaz pekEnnn zoruuuu bu sanırım çocuklardan sonra
Kızz uyuması için uyku dualarından okusana
Aynen öyle dolap resmen mutluluk veriyor her açınca peki şimdi nasılsın bebekten sonra çekindim bi şimdi
Günaydın hâyrlı sabahlar hepinizeee
Vayyy maşallahhh bende erken başlayabilsem işlere ama olmuyor işte bizim evde
Yok canim ya ne bitirmesi banyo ve mutfak duruyo dahaYeni kalktım :) bebeğime yemeğini yedirdim, büyük sıpaları boğazımız ağrıyor dediler okula gönderemedim bilgisayar başında bişeyleri kalmıyor ama :) sen işini bitirmişsindir belki de ama yine de goyfemi içeyim hemen işlere koyulayım inşallah çünkü vakit az kaldı
Erken kalkan yol alır, bitirirsin senYok canim ya erken sayilmaz peksaat farki var aramizda saat 10 da basladim
Yok canim ya ne bitirmesi banyo ve mutfak duruyo daha