- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.861
Yok canim ya erken sayilmaz peksaat farki var aramizda saat 10 da basladim
Yok canim ya ne bitirmesi banyo ve mutfak duruyo daha
okuyorum hep tabii canım dün akşam üstü uyumuştu o yüzden geç uyuduKızz uyuması için uyku dualarından okusana
O erkencisiniz :)
Cekinme çekinme sen bebişle de yaparsın bence ;-)Aynen öyle dolap resmen mutluluk veriyor her açınca peki şimdi nasılsın bebekten sonra çekindim bi şimdi
Hemen akşam oluyor vakit nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bendeYeni kalktım :) bebeğime yemeğini yedirdim, büyük sıpaları boğazımız ağrıyor dediler okula gönderemedim bilgisayar başında bişeyleri kalmıyor ama :) sen işini bitirmişsindir belki de ama yine de goyfemi içeyim hemen işlere koyulayım inşallah çünkü vakit az kaldı
Aynen de :) ben taşınmama az kaldı demek istemiştim :)Hemen akşam oluyor vakit nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bende
Biliyorum canım yazmadan önce okuyordum topiğiAynen de :) ben taşınmama az kaldı demek istemiştim :)
Maşallah iyi iş çıkarmışsın, genel temizlik mi yapıyorsun canım kolay gelsinyataklar toplandı
2 makine çamaşır serildi
2 camin perdesi yıkandı asıldı
2 koltuk silindi kurulandı
1 hali fırçaladı
1 avize silindi
yerler silindi
çocuklar üst değiştirildi yedirildi
daha cooook işin var çok yoruldum dinleneyim biraz
Kacta basliyosun sen canimBende 10’ da işlere başlasam ooo süper ötesi olurdu
Bu gun dinlen dun cok yoruldunkızlar ben de bugün tam 12'de uyandımzaten dün akşam misafirler gidince evi süpürmüştüm toplayıp yatmıştım kahvaltı hazırla toplar çamaşır as o kadar.
Akşama doğru da yemek yaparım bugün hiç bir şey yapmasım yok.
Ben aksam 2de yattim sabah 7de kalktim kizi yolla oglanlari hazirla krese gonder derken saat 9 oluyoO erkencisiniz :)
Yarın bende erken kalkanlar kervanına katilicam inşallah
Sen neler yaptin canim?isin daha cok muMaşallah iyi iş çıkarmışsın, genel temizlik mi yapıyorsun canım kolay gelsin
Mamayı nasıl yapıyorsun canım. Benim de balkona kediler geliyor onlara yemek veriyorum ama bazen et tavuk olmuyor evde. Sebze yemiyor keratalarOyyyy bugün güzel uyursun diyeceğim ama bebeğin var
Ben hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan ki
Gerçekten kazanlı ütü kadar rahatı yok inan ki bina önce sende al bacıııım
Hepsini bir anda bitir kurtul
Evet bazı kediler çok akıllı oluyor benim bu kedim de öyle çok akıllı çok şımarık
Canım demek ki nasibi rızkı sizden çıkmış öyle bak birazda yani nasip olmaydı her şekilde sana gelirdi veya hiç gitmezdi
Yani herşey nasip kısmet
Belki tekrar bir minik can sahibi olursun
Ben şimdi gideyim Kur’ân-ı Kerim’i mi okuyayım sonra bir kurabiye yapıp kahve keyfi yapayım sonra mutfağımı toplarım makinede temiz bulaşıklar var onları yerleştirip doldurayım yarın için sokak hayvanlarına yaş mama yapayım bizim burada çok köpek var hem buralar baya soğudu bir öğünleri bizim evden çıksın
Akşama misafirim var. Sabahtan beri koşturuyorum. Bütün işi bu güne bıraktım dün bütün gün yattım. Şimdi yetişmedi tabii işler. Hala koşturuyorum.
Anam 4 bebe birisi 2 aylik daha ne cok misafir geliyo ya sanaAkşama misafirim var. Sabahtan beri koşturuyorum. Bütün işi bu güne bıraktım dün bütün gün yattım. Şimdi yetişmedi tabii işler. Hala koşturuyorum.
Çok değil ama bir türlü sonu gelmiyor , yarın inşallah devamSen neler yaptin canim?isin daha cok mu