Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar ben de bugün tam 12'de uyandım :olamaz:zaten dün akşam misafirler gidince evi süpürmüştüm toplayıp yatmıştım kahvaltı hazırla toplar çamaşır as o kadar.
Akşama doğru da yemek yaparım bugün hiç bir şey yapmasım yok.:confused:

Yeni kalktım :) bebeğime yemeğini yedirdim, büyük sıpaları boğazımız ağrıyor dediler okula gönderemedim bilgisayar başında bişeyleri kalmıyor ama :) sen işini bitirmişsindir belki de ama yine de goyfemi içeyim hemen işlere koyulayım inşallah çünkü vakit az kaldı :KK17:
Hemen akşam oluyor vakit nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bende :KK43:

yataklar toplandı
2 makine çamaşır serildi
2 camin perdesi yıkandı asıldı
2 koltuk silindi kurulandı
1 hali fırçaladı
1 avize silindi
yerler silindi
çocuklar üst değiştirildi yedirildi

daha cooook işin var çok yoruldum dinleneyim biraz

yataklar toplandı
2 makine çamaşır serildi
2 camin perdesi yıkandı asıldı
2 koltuk silindi kurulandı
1 hali fırçaladı
1 avize silindi
yerler silindi
çocuklar üst değiştirildi yedirildi

daha cooook işin var çok yoruldum dinleneyim biraz
Maşallah iyi iş çıkarmışsın, genel temizlik mi yapıyorsun canım kolay gelsin

Bende 10’ da işlere başlasam ooo süper ötesi olurdu:KK48:
Kacta basliyosun sen canimo_O
kızlar ben de bugün tam 12'de uyandım :olamaz:zaten dün akşam misafirler gidince evi süpürmüştüm toplayıp yatmıştım kahvaltı hazırla toplar çamaşır as o kadar.
Akşama doğru da yemek yaparım bugün hiç bir şey yapmasım yok.:confused:
Bu gun dinlen dun cok yoruldun:eek:
O erkencisiniz :)
Yarın bende erken kalkanlar kervanına katilicam inşallah :-)
Ben aksam 2de yattim sabah 7de kalktim kizi yolla oglanlari hazirla krese gonder derken saat 9 oluyo :eek:1 saatde kahvaltiydi tel keyfiydi derken 10da basliyorumo_Oher gun ayni saatte baslarim:temizlik:
Maşallah iyi iş çıkarmışsın, genel temizlik mi yapıyorsun canım kolay gelsin
Sen neler yaptin canim?isin daha cok mu:KK23:

Oyyyy bugün güzel uyursun diyeceğim ama bebeğin var :anne:

Ben hem seviyorum hem sevmiyorum her şey hizalı düzenli oluyor ama çok sıcak oluyor o buharla birlikte bende buhar oluyorum inan ki

Gerçekten kazanlı ütü kadar rahatı yok inan ki bina önce sende al bacıııım
Hepsini bir anda bitir kurtul

Evet bazı kediler çok akıllı oluyor benim bu kedim de öyle çok akıllı çok şımarık
Canım demek ki nasibi rızkı sizden çıkmış öyle bak birazda yani nasip olmaydı her şekilde sana gelirdi veya hiç gitmezdi :KK43:
Yani herşey nasip kısmet :KK200:
Belki tekrar bir minik can sahibi olursun :oops:

Ben şimdi gideyim Kur’ân-ı Kerim’i mi okuyayım sonra bir kurabiye yapıp kahve keyfi yapayım sonra mutfağımı toplarım makinede temiz bulaşıklar var onları yerleştirip doldurayım yarın için sokak hayvanlarına yaş mama yapayım bizim burada çok köpek var hem buralar baya soğudu bir öğünleri bizim evden çıksın :KK200:
Mamayı nasıl yapıyorsun canım. Benim de balkona kediler geliyor onlara yemek veriyorum ama bazen et tavuk olmuyor evde. Sebze yemiyor keratalar

X