Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar 12 de kalktım makineye çamaşır attım murfağı topladım çamaşırlar bitti onları astım sabahtan katlanacak vardı onları katladım ohh yatacağım şimdi inşallah uyanan çocuk olmazsa

Gunaydin canlar
Ben dun yazamadim buraya malum cumartesi pazar oglanlar evdesabah makineye camasir attim bi de yataklari topladim o kadaroglanlar uyuyunca dus aldim hazirlandim aksama esimin arkadasi mangala cagirmisti oraya gittik.cocuklar bi dakika durmadilar o kadar kostular ki sirilsiklam oldular.bu gece ozan sabaha kadar oksurdune guzel gecmisti oksurukleribu gece de oksururse yarin krese de yollamicam
Neyse aksam geldik oglanlari hazirladim esim uyuttu ben de bulasiklari hall ettim,camasir astim az biraz ortaligi toplayip uyudum.
Bu gun bi suru isim var cocuklar yikanacak bi suru utu yapilacak

Hosgeldin canimo videolara ben de bayiliyorumhele bi de how clean is your house var evlere senlik
Ellerine saglik canimdaha ne olsun
Kiz senin bi de bebe varmis ya Allah bagislasinisin cok zormus gercekten
Hosgeldin canimohh ne guzel isler bitmis bi de ustune bakim yapilmishic kiskanmadimsenin de bizim gibi 4 beben olaydi gorurdun bakimien buyuk bakim dus bizim icin
Hosgeldin canimAllah kolaylik versin nasil gidiyo wc egitimi

Vallaha dunyanin bulusu
Ayni bizimkiler kiyamet kopuyor evde
Biz onu kullanmaya da üşeniriz merak etme sen tek tek alıcan oraya düzleyip koyucan :)
Yemin ederim dunden beri bunu dusunuyorum ben denasil yikanan camasiri asmaya useniyosak buna da useniriz
Benimki buna vereceğim parayı sana vereyim sen katla diyor
Benim herufun kafasindan

Allah kolaylık versin bende büyük temizliğe kadın çağırıyorum ufak tefek işleri de kendim tapıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…