- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.801
Ev hanımı misin canım ?Yok canım Estağfirullah işte elimden geldiği kadar
Bak birbirimizi hemen gaza getirelim ne dersin yarın benim bir sürüüüü katlanacak çamaşırım ve ütülerim var bakalım kim önce bitirecek
Ev hanımı misin canım ?
Çoluk çocuk var mı ?
Hosgeldin canimBaktım sizden gaz veren yok. Açtım clean with me videosu izledim. Bir gaza geldim. Oh oh
Yemeği yaptım, bulaşık makinemi boşalttım yine doldurdumtezgahı ocağı sildim buzdolabımı boşalttım sildim, yine doldurdum pazardan alınanları bir güzel yerleştirdim. Sabah yıkansın diye bakineye attığım çamaşırları kurutmaya attım salonun dağınıklığını biraz topladım.
En güzeli de yarına yemeğim var. Yemekle uğraşmayacağım
Siz benden daha çok iş yapmışsınızdır. Ben bu tembellikle bu kadar yaptıysam siz neler yaptınız kimbilir
Ellerine saglik canimKızlar iyi akşamlar bugün yapılanlar
Salon toplandı
Ev süpürüldü
Toz alındı
WC yıkandı
2 makina çamaşır yıkandı asıldı kurudu ( katlanmayı bekliyor)
Büskivili pasta yaptım
Mutfağı topladım
Bulaşıklar yerleştirildi
Şimdi de minnoşumu sallıyorum
Kiz senin bi de bebe varmis ya Allah bagislasinYapamıyorum canım maalesef. Daha çok küçükler düzen tutturamadım. Gece 1 de bebek uyuyor diğerleri uyuduysa 1 saat bişeyler yapıyorum uyumadılarsa onların uyumasını bekliyorum. Kapı cam için yardımcı alıyorum. Dolap dışlarını falan kendim siliyorum. Pazar günleri eşim dip bucak süpürge yapıp vileda yapıyor banyo yıkıyor. Öyle şimdilik bakalım. Ben sadece yemek çamaşır bulaşık etraf toplamayla ilgileniyorum.
Hosgeldin canimMerhabalarrr hâyırlı gecelerrr hamarat hanımlarrr
Bu topiği takip edip katılınca kesinlikle çok daha motive oluyorum ve ipin ucunu kaçırmıyorum hiç neredeyse
Uzuuuunnn zaman sonra bir yıllık evli olarak tekrar aranıza katıldım inşallah bende her gün aktif olmaya çalışacağım
Gelelim bugün yaptıklarıma
Aslında komşularımın gürültüsünden çooookkk geç uyuyabildiğim için geç uyandım kahvaltımızı 14:30 civarı yaptık
15:30 civarı dedim kalkayım temizlik yapayım ve özetle yaptıklarım
Banyoyu komple spreyle cifle ovaladım duşa kabini vs sonra yıkadım
Bütün evi süpürdüm sildim toz aldım evi toparladım
Çamaşırları yıkadım
Nevresimi değiştirdim
Mutfağı topladım
Bulaşık Makinesini boşalttım tekrar doldurdum
Kedinin bakımı yapıldı evi oyuncakları vs temizlendi
Lavabolar tuvaletler temizlendi
Çeşmeler temizlendi
Banyonun dolapları temizlendi düzenlendi
Yemek olarak börek ve tatlı yaptım çayın yanına
Markete gidilip alınanlar temizlenip yerleştirildi
Tekrar mutfak temizlendi toplandı
Yarına yapacağım yemekler için hazırlık yapıldı
Kahvaltıya börek içi hazırlıyorum şimdi de
Hosgeldin canimİyi geceler kizlar:)
Sessiz sessiz takip ediyordum sizi ama yazayım artık dedim
Benimde yarın misafirim var ve oğlanı tuvalete alıştırıyorum yarın üçüncü gün
Bu saat oldu oglum hala uyuması bulaşık çamaşır makinesi dolu bulaşık var odam dağınık ve bir sürü kirli çamaşırim var ne ara yapicam bilmiyorum
Belki beni de gaza getirebilirsiniz
Hoşbuldum canımHosgeldin canimAllah kolaylik versin nasil gidiyo wc egitimi
Bende ev hanımıyım canım iki buçuk yaşında bir oğlum varEvet canım ev hanımıyım yeni evliyim daha çocuk yok
Sen peki canım ev hanımı mısın kaç çocuğun var
Kolay gelsin tekrarHoşbuldum canım
Hiç gitmiyor
İlk gün daha iyiydi ikinci gün sürekli üzerine yaptı bugün Üçüncü gün bakalim nasıl geçecek.
Gerçekten çok sabırlı olmak gerekiyor
Çok teşekkür ederim bakarım tabii hiç farketmeden o topiği hemen bakıyorumKolay gelsin tekrar
Benim wc egitimi topigim de var oraya da baka bilirsin belki yazdiklarimiz isine yarar
Vallaha dunyanin bulusuhttps://www.instagram.com/p/BsgKQWDBVFV/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1q6c7k9vsa70x
BirTutamMutluluk20 kız bak bizim için makine yapmışlar
Ayni bizimkiler kiyamet kopuyor evdeSenin çocukların yaşları kaç?
Ben eşim evde yokken iş yaparsam çocuklar birbirini yiyor. Başlarına dikilmem veya birini dikmem lazım.
Dolaplar kapılar camlar hep silinecek. Çamaşır attım. Mutfağı topladım sadece.
Yemin ederim dunden beri bunu dusunuyorum ben deBiz onu kullanmaya da üşeniriz merak etme sentek tek alıcan oraya düzleyip koyucan :)
Benim herufun kafasindanBenimki buna vereceğim parayı sana vereyim sen katla diyor
Cok eski bi topik belki de gerilerde kalmistir dur ben de bakayim:))Çok teşekkür ederim bakarım tabii hiç farketmeden o topiği hemen bakıyorum
Maşallahhhhh ayyyy benim de işler beni bekler ama hala yorgan altındayımmmmmOglene kadar yapmam gerekenler
Hadi ben basliyim yapinca yazicam
- Yataklar toplanacak
- Ortalik toplanacak
- Makineye camasir atilacak
- Oglanlardan biri ve kizim yikanacak
Allah kolaylık versin bende büyük temizliğe kadın çağırıyorum ufak tefek işleri de kendim tapıyorummmYapamıyorum canım maalesef. Daha çok küçükler düzen tutturamadım. Gece 1 de bebek uyuyor diğerleri uyuduysa 1 saat bişeyler yapıyorum uyumadılarsa onların uyumasını bekliyorum. Kapı cam için yardımcı alıyorum. Dolap dışlarını falan kendim siliyorum. Pazar günleri eşim dip bucak süpürge yapıp vileda yapıyor banyo yıkıyor. Öyle şimdilik bakalım. Ben sadece yemek çamaşır bulaşık etraf toplamayla ilgileniyorum.
Gunaydin canimMaşallahhhhh ayyyy benim de işler beni bekler ama hala yorgan altındayımmmmm