- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.821
Kız akşamları 5 dk topiğine geldiğimde dedim ya doğuma kadar gelirim diye. Aşk olsun nasıl unutursunKiz senin bi de bebe varmis ya Allah bagislasinisin cok zormus gercekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız akşamları 5 dk topiğine geldiğimde dedim ya doğuma kadar gelirim diye. Aşk olsun nasıl unutursunKiz senin bi de bebe varmis ya Allah bagislasinisin cok zormus gercekten
Valla hatirlamiyorumkafam bi milyon ya ondan herhalKız akşamları 5 dk topiğine geldiğimde dedim ya doğuma kadar gelirim diye. Aşk olsun nasıl unutursun
Ellerine saglik canimbulasik olmayinca insanin uzerinden yuk kalkiyoGünaydın herkese
Sabah 7 de kalktım oğlana kahvaltı hazırladım kursa gönderdim.
Makineyi boşalttım
elimde yıkadıklarımı da yerleştirdim.
Akşamdan makineye çamaşır atmıştım onları astım
bebeği emzirdim.
Şimdi kek yapacağım tekrar bulaşık çıkaracağım
Maşallah iyi iş çıkarmışsın, yeni evliyken benim de kedim vardı bana onu hatırlattın :)Merhabalarrr hâyırlı gecelerrr hamarat hanımlarrr
Bu topiği takip edip katılınca kesinlikle çok daha motive oluyorum ve ipin ucunu kaçırmıyorum hiç neredeyse
Uzuuuunnn zaman sonra bir yıllık evli olarak tekrar aranıza katıldım inşallah bende her gün aktif olmaya çalışacağım
Gelelim bugün yaptıklarıma
Aslında komşularımın gürültüsünden çooookkk geç uyuyabildiğim için geç uyandım kahvaltımızı 14:30 civarı yaptık
15:30 civarı dedim kalkayım temizlik yapayım ve özetle yaptıklarım
Banyoyu komple spreyle cifle ovaladım duşa kabini vs sonra yıkadım
Bütün evi süpürdüm sildim toz aldım evi toparladım
Çamaşırları yıkadım
Nevresimi değiştirdim
Mutfağı topladım
Bulaşık Makinesini boşalttım tekrar doldurdum
Kedinin bakımı yapıldı evi oyuncakları vs temizlendi
Lavabolar tuvaletler temizlendi
Çeşmeler temizlendi
Banyonun dolapları temizlendi düzenlendi
Yemek olarak börek ve tatlı yaptım çayın yanına
Markete gidilip alınanlar temizlenip yerleştirildi
Tekrar mutfak temizlendi toplandı
Yarına yapacağım yemekler için hazırlık yapıldı
Kahvaltıya börek içi hazırlıyorum şimdi de
Hosgeldin canimohh ne guzel isler bitmis bi de ustune bakim yapilmishic kiskanmadimsenin de bizim gibi 4 beben olaydi gorurdun bakimien buyuk bakim dus bizim icin
Oy maşallah Rabbim bağışlasın inşallahhhBende ev hanımıyım canım iki buçuk yaşında bir oğlum var
istanbulsultani kedinin bakimimiymis oben de kendine bakim yaptin sandimbi de kiskandim
şimdi yok muMaşallah iyi iş çıkarmışsın, yeni evliyken benim de kedim vardı bana onu hatırlattın :)
HoşbuldumHosgeldin canimo videolara ben de bayiliyorumhele bi de how clean is your house var evlere senlik
Ellerine saglik canimdaha ne olsun
Kiz senin bi de bebe varmis ya Allah bagislasinisin cok zormus gercekten
Hosgeldin canimohh ne guzel isler bitmis bi de ustune bakim yapilmishic kiskanmadimsenin de bizim gibi 4 beben olaydi gorurdun bakimien buyuk bakim dus bizim icin
Hosgeldin canimAllah kolaylik versin nasil gidiyo wc egitimi
Oğlanlardan ilk yakaladığını yıkarsın artıkOglene kadar yapmam gerekenler
Hadi ben basliyim yapinca yazicam
- Yataklar toplanacak
- Ortalik toplanacak
- Makineye camasir atilacak
- Oglanlardan biri ve kizim yikanacak
Hosgeldinyapa bildin mi bi seyler?bende geldim çocuklarımı getirdim işlere başlıcam
Sordum kim yikanmak ister diye ikisi de Onuru gosterdio da ben deyince onu yikadimOğlanlardan ilk yakaladığını yıkarsın artık
Ben de 1 tanesini yıkayabildim daha neyseki en büyük kendi yıkanıyorHosgeldinyapa bildin mi bi seyler?
Sordum kim yikanmak ister diye ikisi de Onuru gosterdio da ben deyince onu yikadim
Benim kiz da kendi yikaniyor ama en son ben gidip elden geciriyorumicime sinmiyo daha 9 yasindaBen de 1 tanesini yıkayabildim daha neyseki en büyük kendi yıkanıyor
Benim erkek olunca karışmıyorum iki senedir. 10 yaşında oldu artık.Benim kiz da kendi yikaniyor ama en son ben gidip elden geciriyorumicime sinmiyo daha 9 yasinda
Yok maalesef, o zaman İstanbul da oturuyorduk hamilelik taşınma derken getiremedik taşındığımız yere, bırakmak zorunda kaldık zaten 12 sene oldu ölmüştür herhalde kedilerin ömrü ne kadar bilmiyorum amaşimdi yok mu
Temizlik yapmak bana çok iyi geliyor dün birazda sinirli olunca baya iş yapmışım
Yok maalesef, o zaman İstanbul da oturuyorduk hamilelik taşınma derken getiremedik taşındığımız yere, bırakmak zorunda kaldık zaten 12 sene oldu ölmüştür herhalde kedilerin ömrü ne kadar bilmiyorum ama
Oy oy oy ellerine sağlık:)Cinsine göre ömrü değişiyor canım ama ortalama 10 yıl
Şimdi nerede oturuyorsunuz
Benimde en büyük hayallerimden biri hamilelik dönemimi bebeklerimi hep kedimle olmak Bakalım bizim nasibimizde neler var canım
Sen ne yaptın çamaşırları fırsat bulabildin mi
Bugün yaptıklarıma gelecek olursam
Yatağımı topladım örtümü örttüm odayı toplardım
Yaklaşık 1 buçuk saat ütü yaptım onları yerleştirdim (ben herşeyi ütülediğim için ütüm uzun sürüyor)
Çamaşır attım makineye sonra onları astım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Kedinin kum kabı temizlendi bakımı yapıldı minik hanımın
Yemekten sonra kendime vakit ayıracağım inşallah bakım zamanı
Belki yeni bir elişi başlarım ne yapacağıma karar verememişde olsam