Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Baktım sizden gaz veren yok. Açtım clean with me videosu izledim. Bir gaza geldim. Oh oh :KK76:
Yemeği yaptım, bulaşık makinemi boşalttım yine doldurdum :KK76:tezgahı ocağı sildim :KK76:buzdolabımı boşalttım sildim, yine doldurdum :KK76:pazardan alınanları bir güzel yerleştirdim. Sabah yıkansın diye bakineye attığım çamaşırları kurutmaya attım :KK76:salonun dağınıklığını biraz topladım.:KK76:
En güzeli de yarına yemeğim var. Yemekle uğraşmayacağım:KK76:
Siz benden daha çok iş yapmışsınızdır. Ben bu tembellikle bu kadar yaptıysam siz neler yaptınız kimbilir:nazar:

10-9 yaşında büyükler. Küçükler 27 aylık ve 45 günlük canım.
En büyük oğlum kursta. O olunca 27 aylık olanla kavga ediyorlar. Bebek de gazı olmazsa iyi yoksa hep kucağımda. Seninkiler kaç yaşında.
Camlar için hava çok soğuk silinmez şimdi boşver hasta olursun bi de maşallaah canım 4 çocukla nasıl temizlik yapıyorsun... valla bende 2 çocuk var. Biri 12 olucak diğeri 5. Aya girdi ama çok zor iş yapıyorum yaaaaa

Kızlar iyi akşamlar bugün yapılanlar

Salon toplandı
Ev süpürüldü
Toz alındı
WC yıkandı
2 makina çamaşır yıkandı asıldı kurudu ( katlanmayı bekliyor)
Büskivili pasta yaptım
Mutfağı topladım
Bulaşıklar yerleştirildi

Şimdi de minnoşumu sallıyorum

maşallaah canım 4 çocukla nasıl temizlik yapıyorsun... valla bende 2 çocuk var. Biri 12 olucak diğeri 5. Aya girdi ama çok zor iş yapıyorum yaaaaa
Yapamıyorum canım maalesef. Daha çok küçükler düzen tutturamadım. Gece 1 de bebek uyuyor diğerleri uyuduysa 1 saat bişeyler yapıyorum uyumadılarsa onların uyumasını bekliyorum. Kapı cam için yardımcı alıyorum. Dolap dışlarını falan kendim siliyorum. Pazar günleri eşim dip bucak süpürge yapıp vileda yapıyor banyo yıkıyor. Öyle şimdilik bakalım. Ben sadece yemek çamaşır bulaşık etraf toplamayla ilgileniyorum.

Merhabalarrr hâyırlı gecelerrr hamarat hanımlarrr:KK51:
Bu topiği takip edip katılınca kesinlikle çok daha motive oluyorum ve ipin ucunu kaçırmıyorum hiç neredeyse :21:
Uzuuuunnn zaman sonra bir yıllık evli olarak tekrar aranıza katıldım inşallah bende her gün aktif olmaya çalışacağım :21:

Gelelim bugün yaptıklarıma
Aslında komşularımın gürültüsünden çooookkk geç uyuyabildiğim için geç uyandım kahvaltımızı 14:30 civarı yaptık :sus:

15:30 civarı dedim kalkayım temizlik yapayım ve özetle yaptıklarım

Banyoyu komple spreyle cifle ovaladım duşa kabini vs sonra yıkadım
Bütün evi süpürdüm sildim toz aldım evi toparladım
Çamaşırları yıkadım
Nevresimi değiştirdim
Mutfağı topladım
Bulaşık Makinesini boşalttım tekrar doldurdum
Kedinin bakımı yapıldı evi oyuncakları vs temizlendi
Lavabolar tuvaletler temizlendi
Çeşmeler temizlendi
Banyonun dolapları temizlendi düzenlendi
Yemek olarak börek ve tatlı yaptım çayın yanına
Markete gidilip alınanlar temizlenip yerleştirildi
Tekrar mutfak temizlendi toplandı
Yarına yapacağım yemekler için hazırlık yapıldı
Kahvaltıya börek içi hazırlıyorum şimdi de :KK55:

İyi geceler kizlar:)
Sessiz sessiz takip ediyordum sizi ama yazayım artık dedim :KK66:
Benimde yarın misafirim var ve oğlanı tuvalete alıştırıyorum yarın üçüncü gün:bicak:
Bu saat oldu oglum hala uyuması bulaşık çamaşır makinesi dolu bulaşık var odam dağınık ve bir sürü kirli çamaşırim var ne ara yapicam bilmiyorum:KK43:
Belki beni de gaza getirebilirsiniz:kızgın:

Merhabalarrr hâyırlı gecelerrr hamarat hanımlarrr:KK51:
Bu topiği takip edip katılınca kesinlikle çok daha motive oluyorum ve ipin ucunu kaçırmıyorum hiç neredeyse :21:
Uzuuuunnn zaman sonra bir yıllık evli olarak tekrar aranıza katıldım inşallah bende her gün aktif olmaya çalışacağım :21:

Gelelim bugün yaptıklarıma
Aslında komşularımın gürültüsünden çooookkk geç uyuyabildiğim için geç uyandım kahvaltımızı 14:30 civarı yaptık :sus:

15:30 civarı dedim kalkayım temizlik yapayım ve özetle yaptıklarım

Banyoyu komple spreyle cifle ovaladım duşa kabini vs sonra yıkadım
Bütün evi süpürdüm sildim toz aldım evi toparladım
Çamaşırları yıkadım
Nevresimi değiştirdim
Mutfağı topladım
Bulaşık Makinesini boşalttım tekrar doldurdum
Kedinin bakımı yapıldı evi oyuncakları vs temizlendi
Lavabolar tuvaletler temizlendi
Çeşmeler temizlendi
Banyonun dolapları temizlendi düzenlendi
Yemek olarak börek ve tatlı yaptım çayın yanına