-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.761
Minimalizim böyle bişey işteİlk defa duydum 1 gecede toplanani
Ben de mustakil bi ev istiyorum daraldim apartmandaGerek yok ben yüzme bilmiyom
Pazar değil zaten iyi olmuşGunaydin millet
Pazar falan demediler yine 7de uyandirdilar bu oglanlar beni
Kalktim krep yaptim yedirdim oglanlari ama ben hala yemedim acimbasim agridi nedense uzandim kanepeye
Ben onun temizliğiyle uğraşamam ya. Bahçesiydi merdiveniydi çöpüydü yok ben almıyımBen de mustakil bi ev istiyorum daraldim apartmanda
Aynen canım hep havalardan. Yaz gelse de camı kapıyo açıp püfür püfür temizlik yapsakMerhaba kızlar. Nasılsınız?
Dünya kadar işim var. Yapamadım birikti. Şimdi hiç yapasım gelmiyor.havalardan hep
Yaz gelsede gezsekAynen canım hep havalardan. Yaz gelse de camı kapıyo açıp püfür püfür temizlik yapsak
Ben gezemem 4 çocukla kesin birini biyerde unutur gelirimYaz gelsede gezsek
Allah korusunBen gezemem 4 çocukla kesin birini biyerde unutur gelirim
Ne şanslısn. 4 tane çocuğun varBen gezemem 4 çocukla kesin birini biyerde unutur gelirim
Çok şükür canım zor oluyor bazen ama gülüşleri sarılmaları yetiyor.Ne şanslısn. 4 tane çocuğun var
Bana da lazım gaz. Mutfak dolaplarının üstlerini sildim alttakiler kaldı. Onları silmem lazım.Ne olacak benim bu tembelliğim. Ben yapmazsam kimse yapmıyor. Kimse yapmıyor diye yapasım gelmiyor. Ben kimselerden kimse bir taneyim. Diğer kimse taneler yapsa keşke..
Kısacası bana gaz verin diye geldim.
Senin çocukların yaşları kaç?Çok şükür canım zor oluyor bazen ama gülüşleri sarılmaları yetiyor.
Bana da lazım gaz. Mutfak dolaplarının üstlerini sildim alttakiler kaldı. Onları silmem lazım.
10-9 yaşında büyükler. Küçükler 27 aylık ve 45 günlük canım.Senin çocukların yaşları kaç?
Ben eşim evde yokken iş yaparsam çocuklar birbirini yiyor. Başlarına dikilmem veya birini dikmem lazım.
Dolaplar kapılar camlar hep silinecek. Çamaşır attım. Mutfağı topladım sadece.
Vallahi billahi mucizeehttps://www.instagram.com/p/BsgKQWDBVFV/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1q6c7k9vsa70x
BirTutamMutluluk20 kız bak bizim için makine yapmışlar
Vallahi billahi mucizeeçok sevindim.
Aynen boşverdim camları10-9 yaşında büyükler. Küçükler 27 aylık ve 45 günlük canım.
En büyük oğlum kursta. O olunca 27 aylık olanla kavga ediyorlar. Bebek de gazı olmazsa iyi yoksa hep kucağımda. Seninkiler kaç yaşında.
Camlar için hava çok soğuk silinmez şimdi boşver hasta olursun bi de.
Gözbebeklerim büyüdü heyecan yaptım