- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.401
Hayırlısı olsun canımHahah valla eşim o kadar istiyor ki bakalım 5 aydır falan düşünüyoruz daha olmadı allah aratıp sordurmasında :) çocuktan önce biraz çalışayım diyorum bakalım bulabilirsem girerim bulamazsam evde takılmaya devam
Bende diyorum bu nefes nerden geliyorAhahahah ben her yerdeyim
En çok da ensende
Benden bendenBende diyorum bu nefes nerden geliyor
Ne yapim canım ya cadı kızımla uğraşıyomBenden bendenneler yapiyosn buralarda :S
Maşallah büyüdü mu cadıNe yapim canım ya cadı kızımla uğraşıyom
Valla canın hiç büyümedi sanki ben hergün gördüğümden büyümüyor gibi geliyorMaşallah büyüdü mu cadı
Kolla benim için de mis mis
Ayy ben bayadır girmiyodum bu topiğe abla evi tamamen temizlicez güz temizliği annemle. Halı, perde, camlar, kapılar, dolaplar, mobilyalar vs. Hepsine el atıcaz onu bekliyorum halılar perdeler kirli olunca hiç hevesle temizlik yapmak gelmiyor içimdenGüz temizliğini yapınca heryeri kapatıcam evin içinde de bone takıcam eşimede taktırcam çok titiz davrancam söz veriyorum kendime Sen napıyosun abla hayırlı olsun torun gelmiş :) yorgun anneanne
sagolasın canımAyy ben bayadır girmiyodum bu topiğe abla evi tamamen temizlicez güz temizliği annemle. Halı, perde, camlar, kapılar, dolaplar, mobilyalar vs. Hepsine el atıcaz onu bekliyorum halılar perdeler kirli olunca hiç hevesle temizlik yapmak gelmiyor içimdenGüz temizliğini yapınca heryeri kapatıcam evin içinde de bone takıcam eşimede taktırcam çok titiz davrancam söz veriyorum kendime Sen napıyosun abla hayırlı olsun torun gelmiş :) yorgun anneanne
Nasıl uyku düzeni var mi çok yoruyor mu seni canmmmValla canın hiç büyümedi sanki ben hergün gördüğümden büyümüyor gibi geliyor
bencede ne geziyorsun
Arada bakayım dedmbencede ne geziyorsunburda
buraya geleni bırakmayızArada bakayım dedm
İstemiyorsanız gideyim hih
Hava saka yapıyorum abla
yaz bakimHava saka yapıyorum abla
İslermi sayabilirm bugün yaptıklarımıcoknyoruldm zaten
süperEvi supurdum
Banyoyu iç dış dusakabin dahil temizledm
İki makine utu yaptm çamaşır astım cocuklara çorba yaptm bulaşık topladm
Perde astm
Daha ne olsun
Ben benden bittim amasüperelerine saglık
Şimdilik bi sıkıntı YÖK sonrasını bilememNasıl uyku düzeni var mi çok yoruyor mu seni canmmm
İnş olmaz canmmŞimdilik bi sıkıntı YÖK sonrasını bilemem