- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.881
Züli inanirim da yorma kendini cok ev isi bitsede bitmiyor zaten :) bende simdi temizlik yaptim dusa giricemselcos yeminle oglanlar evdeyken bu kadar isim olmuyodu:)))simdi onlari krese birakip gelince aksamdan dagilmis evi topla yemek yap bi de araya dolapdir camdir katiyorum bahar temizligi de aradan ciksin diye aksam 5e kadar ugrasiyorum
Bazen düsünüyorum benmiyim bayan o mu. Ben küsüyorum o benden daha cok küsüyor, ben nazlaniyorum o benden daha cok nazlaniyor...Hadi ya noldu canım niyr tartışıyorsunuz? Valla eşler evde olduğu zaman tartışılıyor genelde benimki başladı işe allaha bin şükür. Keşke sabah gidip akşam gelceği bi iş olsaydı senin eşininde canım :/
evelsi gün ben yattim o da geldi bana diyor su getir. Ee dedim sen ayaktasin zaten gelirken icseydin. E getirsen ne olur sanki. Getirmedim bende. Isik acikti kibarca dedim isigi kapatirmisin. Hayir kitap okuyorum dedi dalga gecercesine cünkü telefonda takiliyordu. Bende kizdim. Dün bisey olmamis gibi davrandim bi baktim bana trip atiyor. Her ne yapsam suclu benim. Hakliysamda haksiz duruma düsürüyor artik biktim. Emrivakiler falan..
Kuzum dinlen azcik valla degmiyor yorulmaya. Hele bu erkek milletine hic yaranamiyorsunahh kizlar cok yorgunum cumartesi pazar kres yok cocuklar evdeler esik diyo ki iyi bari sen de dinlenirsin:)))krese basladiklarindan beri daha cok yoruluyosun:)))