Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benimkini götürmek de zor. En son bu yüzden tartistik hatta kv ye söyledim oglunla konustumu bilmiyorum... herzaman kavga gürültü oluyor gidecegimiz zaman. Insallah alisir da benim icimdeki korkuda gider cok yipratti beni.

Benimkini götürmek de zor. En son bu yüzden tartistik hatta kv ye söyledim oglunla konustumu bilmiyorum... herzaman kavga gürültü oluyor gidecegimiz zaman. Insallah alisir da benim icimdeki korkuda gider cok yipratti beni.
Alla alla ailenle arasında bişey mi geçti peki canım? O zaman sende gitme ailesinin yanına en azından anlasın yani ne demek olduğunu? Ailesi sizi çağırdığında bahane uydurun sen böyle yapıyosan bende aynı şeyi yapıyorum de tavrını koy bence.

Bunu da denedim cnm. Üstelemiyor. Gitmek istemiyorsan zorlayacak degilim seni diyor.
Ailemle arasinda kötü bisey gecmedi hatta görüstülermi acayip güzel sohbet ediyorlar. Bende anlamis degilim neden böyle yapiyor icimi acitiyor o belli

kızlar bu akşam banyoyu yıkadım ve duş aldım
beyazları atım yıkanıyor çıkarsa sererim birde sahurda ne yiyeceksiniz
Benim eşim normalde sahurda peynir zeytini zor yer hiç bile yiyemez uyku sersemi ama bugün uyumadı benle beraber bekledi o yüzden sucuk kızartıcam, yumurta haşlıcam, karpuz peynir, zeytin domates falan üstünede muz valla muz baya tok tutuyo :)

Ben senelerdir sahurda bisey yemiyorum yoksa daha cok acikiyorum gündüzleri.
50 kiloyum cnm
Nasıl bildim ama boyun kaç peki. Bende 164 boyunda 57 kiloyum. Bugün 55 çıktım tartıda ama açtım baya yemek yiyince 57 oldum ama ben polikistik overim o yüzden bu kilo benim için bi nimet. 7 kilo vermiş halim bu biraz daha verdim mi tamamdır

Kuzum bende anladim nasil anladin
Boyum 1.60. boyumdan da kilomdan da memnunum. Kv kilo al diyor da bu aralar tutturmuslar cocuk yapmiyormusunuz diye

Senin kilon da iyimis cnm. Niye vermek istiorsun

Kuzum bende anladim nasil anladin
Boyum 1.60. boyumdan da kilomdan da memnunum. Kv kilo al diyor da bu aralar tutturmuslar cocuk yapmiyormusunuz diye

Senin kilon da iyimis cnm. Niye vermek istiorsun
Canım pkoyumya ben ne kadar zayıflarsam adetlerim o kadar düzenli gelir doktor bana zayıflayanildiğin kadar zayıfla dedi. Ahh hiç sorma geçen gün bizede kv dediki 1 senedir ağzımızı açmadık ama artık herkes soruyor düşünün bence bebek işini bide allah vermesse görürsünüz dedi

günaydin millet
ah ne guz3l aksam sohbetler edilmis eltilerden konusulmus:)))))
ben bu aralar cam perde falan daldim ama yavas yavas yapiyorum o yuzden baya uzun suruyo.
kv elti konusuna gelinceyse:)2 senedir acaip takiyodum kv konusuna 2 ay once bi baktim asiri yipranmisim oysa ki ben boyle insan degildim.normalde sogukkanli kimseyle isi olmayan sadece kendi dunyasiyla ilgilenen birisiydim.sonra kebdi kendime karar verdim anneme de soyledim cunku bi araya gelince annem konuyu aciyodu.dedim ki anne ben boyle kv gelin konularindaki gelin olamam bu beni yipratiyo cunku karsimdakiler anlamiyo yaptiklarinin yanlis oldugunu.ben de bu yastan sonra duzeltemem onlari.esimle aram iyi mi esim aileme saygili mi?o da onun ailesi silip atamayiz dimi o yuzden ne yaparlarsa yapsinlar ki Allahlari var kotuler icinde iyidirler:)) takmicam bundan sonra.o gun bu gundur bosladim kafam rahatladi:)))
eltimse fena degildir hatta asiri safdir kendi dusuncesi bile yoktur kim ne derse tamam der onu cok eziyolar onlarla yasiyo.bazen ona da kiziyorum sesini cikarmiyo diye

Pkoyla hic ilgilenmedim cnm aciklayabilormisin ne oldugunu bu konularda biraz cahilim kusura bakma.
Herkes soruyor diyemi biz bebis yapicaz sanki gelip millet bakicak bebege. Zaten meraklarindan soruyorlar. Benim bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor hic kafama takmiyorum.
Benim Dügünümdeki sadicim 4-4,5 yildir evli cocuklari olmuyor. Ilk basta bende hafiften soruyordum bebek düsünmüyorlarmi diye bana kacamak cevap veriyordu. Sonra sormayi biraktim. Birgün oturmaya geldiginde anlatti esinde sorun oldugunu. Kimse bilmiyormus ailelerden haric. Hatta görümcelerim ve kv de sorup duruyor sadicin cocuk düsünmüyormu bende dedim bize ne herkes kendi bakicak biz soruyoruz diye cocuk yapicak degiller ya.

Kuzumm en iyisi yavas yavas yapmak simdiden yapiyoruz bayrama tekrar yapicaz temizligimizi kadin milletinin isi hic bitmez ki
Züli en iyisini yapiyorsun kafana takmamakla haklisin biz sadece kendimizi yipratiyoruz ve yaslandiriyoruz kv derdi hic bitmez..
Eltinle anlasiyormusun kiz? Sen büyük gelinmisin peki? Icimde korkular korkular anlatamam sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…