Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bencede canım belkide elti olunca bizim değerimizi daha çok anlarlar belli mi olur:KK73:
Bencede daha iyi anlarlar.. ama sen iyi olursan karsi tarafta bunu illaki gorucektir.. ilk zamanlar yagli balli olurlar merak etme zamanla herseyi daha iyi goreceklerdir. Eltinle iyi anlasabilirsin ama tabi ki bir kardesin gibi olamaz.. bi arkadasim vardi ve soyle derdi ( unutma kayin avradi hayin avradi ) cok guzel bi soz gercekten.

Pkoyla hic ilgilenmedim cnm aciklayabilormisin ne oldugunu :olamaz:bu konularda biraz cahilim kusura bakma.
Herkes soruyor diyemi biz bebis yapicaz :KK70: sanki gelip millet bakicak bebege. Zaten meraklarindan soruyorlar. Benim bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor hic kafama takmiyorum.
Benim Dügünümdeki sadicim 4-4,5 yildir evli cocuklari olmuyor. Ilk basta bende hafiften soruyordum bebek düsünmüyorlarmi diye bana kacamak cevap veriyordu. Sonra sormayi biraktim. Birgün oturmaya geldiginde anlatti esinde sorun oldugunu. Kimse bilmiyormus ailelerden haric. Hatta görümcelerim ve kv de sorup duruyor sadicin cocuk düsünmüyormu bende dedim bize ne herkes kendi bakicak biz soruyoruz diye cocuk yapicak degiller ya.

Kuzumm en iyisi yavas yavas yapmak simdiden yapiyoruz bayrama tekrar yapicaz temizligimizi :KK70: kadin milletinin isi hic bitmez ki:kızgın:
Züli en iyisini yapiyorsun kafana takmamakla haklisin biz sadece kendimizi yipratiyoruz ve yaslandiriyoruz kv derdi hic bitmez..
Eltinle anlasiyormusun kiz? Sen büyük gelinmisin peki? Icimde korkular korkular anlatamam sizeee :kusmuk:
Canım polikistik over sendromu diye bi hastalık adet düzensizliği, kilo p, kıllanma, sinir, stres ne ararsan yapıyo bu illet. Kendimi bildim bileli 3-4 ayda bi adet olurum. Evlendim 3 ay adet olmadın dogum kontrol hapı kullandım zaten gençliğimde hep o hapı kullanmakla geçti (bi tek o düzene sokuyor) 2 ay önce eşim bırak hapı dedi çocuk çok istiyor çünkü bende bıraktım 2 aydır günümde adet oluyorum ama zayıfladım baya onunda etkisi olmuştur kesin. Şuan böyle yani korunmuyoruz allaha bıraktık zaten hamile kalmam doğal yollarla biraz zor olduğu için korunmaya gerek duymuyorum 1-2 sene bu şekilde olmassa tedaviye başlarız artık tabi allah doğal yollarla kalmayı nasip etsinde :)

Bencede daha iyi anlarlar.. ama sen iyi olursan karsi tarafta bunu illaki gorucektir.. ilk zamanlar yagli balli olurlar merak etme zamanla herseyi daha iyi goreceklerdir. Eltinle iyi anlasabilirsin ama tabi ki bir kardesin gibi olamaz.. bi arkadasim vardi ve soyle derdi ( unutma kayin avradi hayin avradi ) cok guzel bi soz gercekten.
Hahah kız ilk defa duydum o lafı :KK70: ayy siz bizi iyice korkutuyosunuz amas :KK70:

Kizlar neler yaptiniz bakalim bugun ben
Carsaflari degistirdim
Yataklari topladim
Camasir astim
1 makine daha yikaniyor
Baska bisey de yapmadim.. Esim de kizimda oruc.. aksama yemek de yapmicam disari cikacaz. Benden boyle ....

Nasil bir elti olmasi?
Canım polikistik over sendromu diye bi hastalık adet düzensizliği, kilo p, kıllanma, sinir, stres ne ararsan yapıyo bu illet. Kendimi bildim bileli 3-4 ayda bi adet olurum. Evlendim 3 ay adet olmadın dogum kontrol hapı kullandım zaten gençliğimde hep o hapı kullanmakla geçti (bi tek o düzene sokuyor) 2 ay önce eşim bırak hapı dedi çocuk çok istiyor çünkü bende bıraktım 2 aydır günümde adet oluyorum ama zayıfladım baya onunda etkisi olmuştur kesin. Şuan böyle yani korunmuyoruz allaha bıraktık zaten hamile kalmam doğal yollarla biraz zor olduğu için korunmaya gerek duymuyorum 1-2 sene bu şekilde olmassa tedaviye başlarız artık tabi allah doğal yollarla kalmayı nasip etsinde :)
Anladim cnm gecmis olsun. Insallah düzelir zamanla :) hayirlisi neyse o olsun hakkinizda kuzumm

Hahah kız ilk defa duydum o lafı :KK70: ayy siz bizi iyice korkutuyosunuz amas :KK70:
Evet ya bende korktum
Gerci ben böyleyim seven sever sevmeyen sevmez napiyim yani.. onlar beni sevmezse ikinci gelin geldikten sonra bende ailemle daha cok vakit geciririm napiyim

Nasil bir elti olmasi?

Anladim cnm gecmis olsun. Insallah düzelir zamanla :) hayirlisi neyse o olsun hakkinizda kuzumm

Evet ya bende korktum
Gerci ben böyleyim seven sever sevmeyen sevmez napiyim yani.. onlar beni sevmezse ikinci gelin geldikten sonra bende ailemle daha cok vakit geciririm napiyim
Canim yaa ben zaten herkesle iyi anlasirim.. hic bir lafin altinda kalmam sakayla da olsa ciddi de olsam kirilsam da hemen lafimi soylerim. Buna kayinvalidem dahi olsa soylerim kirildigimi..o yuzden sorun opmuyor yani... hiiii baktim ki kafa yapim uymuyor hemen mesafemi koyarim.. ama eltim iyidir biraz kiskancligini gozlerinden anlasamda sorun etmiyorum ama tabi ki bi kardesim gibi de gormuyorum yani.. konusacagim anlatacagim seylere herzaman dikkat ederim.. gerci herkese karsi oyleyim o yuzden pek bi sorun yasamiyorum.....

Canim yaa ben zaten herkesle iyi anlasirim.. hic bir lafin altinda kalmam sakayla da olsa ciddi de olsam kirilsam da hemen lafimi soylerim. Buna kayinvalidem dahi olsa soylerim kirildigimi..o yuzden sorun opmuyor yani... hiiii baktim ki kafa yapim uymuyor hemen mesafemi koyarim.. ama eltim iyidir biraz kiskancligini gozlerinden anlasamda sorun etmiyorum ama tabi ki bi kardesim gibi de gormuyorum yani.. konusacagim anlatacagim seylere herzaman dikkat ederim.. gerci herkese karsi oyleyim o yuzden pek bi sorun yasamiyorum.....
Bende senin gibi herkesle anlasan biriyim. Insallah eltimlede iyi anlasiriz. Kiskanclik cok oluyor dimi?
Dün kaynim konuyu actiginda kendimde kiskanclik sezdim cünkü. Belli etmiyorum kiskandigimi ama korktugum icin öyle hissettim onu benden daha cok sevicekler diye

Bende senin gibi herkesle anlasan biriyim. Insallah eltimlede iyi anlasiriz. Kiskanclik cok oluyor dimi?
Dün kaynim konuyu actiginda kendimde kiskanclik sezdim cünkü. Belli etmiyorum kiskandigimi ama korktugum icin öyle hissettim onu benden daha cok sevicekler diye
Canim bende kiskanclik yok ama karsi taraftan hissediyorum.. onu senden daha cok sevmezler ama yeni oldugu icin ister istemez biraz daha fazla ilgi olur sadece o kadar... ama soyle bisey var ondan ters bir tepki aldiklarinda senin kiymetini daha iyi anlarlar

kızlar şu an misafir bekliyorum sahura kızım
NAVLEE NAVLEE burda oglum misafir getiriyor
akşam iftardan sonra markete gidildi
gelindi komşuya kahve içmeye çıkıldı
sonra mutfagın balkonunu yıkadım çöp atım
iki el çamaşır yıkandı serildi gündüz iş yapamıyorum ya
:KK12::KK12:

Kizlar hic sesiniz cikmiyor...neler yaptiniz bakalim ben bugun
Evi supurdum
Kizim sildi
Wc banyo yikandi
Tozlar alindi
Mutfak toplandi
Camasir asildi
Simdi de yemek yapiyorum....

Selam kizlar birden kalkıp işe giriştim yatak odamı çamaşır balonumu temizledim balkonu yıkadım yorgani kaldırdım makineye attım yıkanıyor şimdi antrenin halılarını süpürüp kaldırdım camları sildim 5 saatte bayağı iş yaptım yeni bitirdim işimi . Şimdi de uzandım mis gibi olan yatağıma sizler naptınız

Selam kizlar birden kalkıp işe giriştim yatak odamı çamaşır balonumu temizledim balkonu yıkadım yorgani kaldırdım makineye attım yıkanıyor şimdi antrenin halılarını süpürüp kaldırdım camları sildim 5 saatte bayağı iş yaptım yeni bitirdim işimi . Şimdi de uzandım mis gibi olan yatağıma sizler naptınız
eline saglık bayagı iş yapmışsın ya ben fazla yapamıyorum
sahurda kızımdayız sonra geçeceyiz eve :halay::kk77::KK45:

X