- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.721
Eşimde beklese sıkılmam aslında ama o hiç dayanamıyo uykuya :) cuma günüde form verdiğimiz yerden çağırdılar görüşmeye inşallah hayırlısı olur bizim için :) senin eşin ne iş yapıyor canım?Alisirsin beklemeye cnm. Bugün uzun uyudun ya :) Sahuru da yaparsin insallah
Bizde de tam tersi. Esim bekler sahuru ben bekleyememEşimde beklese sıkılmam aslında ama o hiç dayanamıyo uykuya :) cuma günüde form verdiğimiz yerden çağırdılar görüşmeye inşallah hayırlısı olur bizim için :) senin eşin ne iş yapıyor canım?
hadi gozun aydin guzel haberlerin bekliyoruz filingcim:)Eşimde beklese sıkılmam aslında ama o hiç dayanamıyo uykuya :) cuma günüde form verdiğimiz yerden çağırdılar görüşmeye inşallah hayırlısı olur bizim için :) senin eşin ne iş yapıyor canım?
kızlar biraz dinlenince mufakta iş gördüm makinayı boşaltım
kızartma tavasını ve 3 teflon tavasını cifledim yag sökücü döktüm temizledim
eşim diyor sen ne yapıyorsun mutfakta dedim kalaycılık yaptım gülüyor ve sonra namaz kılındı
şimdi tekrardan kahve içiyerum ikinci kahvem
pofff ne guzelmis ya yeni evlilik senin mesajlarinla dank ediyo bana selcosKizlar evi topladim esim uyaninca süpürge cekerim ondan sonra da belki canim isterse annemlere giderim
Hayirdir kuzum :) bazen sıkıcı oluyor böylehadi gozun aydin guzel haberlerin bekliyoruz filingcim:)
alemsin abla
pofff ne guzelmis ya yeni evlilik senin mesajlarinla dank ediyo bana selcos
Kolay gelsin kuzum. Yaziyorsunuz ya böyle benimde canim temizlik toplamak yapmak istiyorben sabahdan beri 2 oda dolusu oyuncagin icinde kayboldum:)))
neyse ki cogu gitti azi kaldi basaricam:)))taze fasulye ayiklama isini de araya sikistirdim:))))oglanlar uyudu oyuncak ayiklamaya devam:))
Yaa aynı ablamsın hep oyuncak topluyo oda garibim ama birazda ben size kızıyorum açıkcasıı. Çok fazla parça parça olan veya küçük oyuncakları kaldırsanıza veya hiç almayın. Mesela ablam oyun parklarındaki küçük toplardan aldı 100 tane her yerden o toplar çıkıyor çok sinir bozucu bi kaç oyuncağı olsun ablam keşfetme duyguları gelişmiyor diyo ama ben ona katılmıyorum dışarıda zaten her oyuncakla oynuyo evde bi kaç oyuncağı olsun yeter sizede yazık ama :/ben sabahdan beri 2 oda dolusu oyuncagin icinde kayboldum:)))
neyse ki cogu gitti azi kaldi basaricam:)))taze fasulye ayiklama isini de araya sikistirdim:))))oglanlar uyudu oyuncak ayiklamaya devam:))
bencede yazık bende kızlar diyorum oyuncak çok almayınYaa aynı ablamsın hep oyuncak topluyo oda garibim ama birazda ben size kızıyorum açıkcasıı. Çok fazla parça parça olan veya küçük oyuncakları kaldırsanıza veya hiç almayın. Mesela ablam oyun parklarındaki küçük toplardan aldı 100 tane her yerden o toplar çıkıyor çok sinir bozucu bi kaç oyuncağı olsun ablam keşfetme duyguları gelişmiyor diyo ama ben ona katılmıyorum dışarıda zaten her oyuncakla oynuyo evde bi kaç oyuncağı olsun yeter sizede yazık ama :/
Evet abla bende öyle düşünüyorum büyük konuşmayayım ama ben çok az oyuncak almayı düşünüyorum keşiflerini başka yönde geliştirsinler oyuncak yerine kitaplar almak daha faydalı hem kitabı dağıtamazlarda. Valla evi dağınık gösteren şeyler oyuncaklardır toplasan 5 dk sonra gene aynı en iyisi hiç almamak.bencede yazık bende kızlar diyorum oyuncak çok almayın
ikisininde çok var halende alıyorlar bence israf diyorum biriyle doyasınca oynuyamıyorlar
heveslerini alamıyorlar
Herseyin zamani vardir kendi evine de sira gelir elbet :)iki gündür temizlik yapmıyorum eşim saolsun salı günü süpürüp silmiş balkon yıkamış..
iş sonra annemller derken eve fırsat kalmıyor
annemin evini temizliyorum ..temzilikten geri kalmıyorum ancak evime el atamıyorum :)