- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.801
Evet ani bir karar ile yaptım tırnak uçlarına kadar ağrım var bakalımeline saglık bayagı iş yapmışsın ya ben fazla yapamıyorum
sahurda kızımdayız sonra geçeceyiz eve
maşallah1 tane kizim var 11 yasinda diger cadimiz da yolda....
Ayyyy rahatsin o zaman bugunhu huuu millet nasilsiniz
kusura bakmayin tek tek alintilayamiyorum benim oglanlar bu gun krese basladi teyzeleri:)o yyuzden yogundum biraz
pek rahat sayilmam canim kapidan girdiyimden beridir dip kose ev temizliyorum hala bitmedi:)Ayyyy rahatsin o zaman bugun
Ay bende bugun cok yoruldum yaaaapek rahat sayilmam canim kapidan girdiyimden beridir dip kose ev temizliyorum hala bitmedi:)
ay maşallah onlara biraz olsun rahatlarsınhu huuu millet nasilsiniz
kusura bakmayin tek tek alintilayamiyorum benim oglanlar bu gun krese basladi teyzeleri:)o yyuzden yogundum biraz
ay maşalllah sanada bende çamaşır katladım kızım hemen üsten ev süpürdüBugun yapilanlar
**kizimin odasini heryerini temizledim..
**kizimdan kuculenler vardi 2. Bebis icin **ayirdiklarim onlari duzenledim.. **yorganlari yuzledim kaldirdim.
**Kizimdan birsuru atipacaklar vardi o **okuldayken hemen onlari hallettim..
**2 makina camasir yikandi onlari serdim...
**utuyu bitirdim...
**Yatak odasi dolaplarini duzelttim.....
Ay cok yoruldum birazdan da yemek yapicam....
Ayyy valla bu camasirlar beni mahvediyor.. yarin bebisimde dogunca hic bitmiyecek yaaaaaay maşalllah sanada bende çamaşır katladım kızım hemen üsten ev süpürdü
benim makinam hazneli onun aparatını yıkadım yemek yapıyorum
pita ekmegi neBirTutamMutluluk20 hayirlisi olsun kuzum simdi en azindan sabahlari rahat isini yapabileceksin :)
Bugün neler yapildi:
- pita ekmegi yaptim
- salata yaptim
- cikolatali kek yaptim ( üzerine cikolata sosu döküp meyveyle süslesem olur mu acaba? )
- elmali kurabiye yaptim
Belime ve bacaklarima agri girdi resmen
ben diyorum hamarat hanım boşuna demiyorumbu gun yaptiklarim
aksam
- yataklar toplandi
- 4 makina camasir katlanip yerlestirildi
- 1 makina asildi
- mutfak toplandi bulasiklar halledildi
- ocak tezgah masa silindi
- mutfak dolabi ustten silindi
- oyuncaklar toplandi
- halilar hepsi silkelenip dovuldu
- yerler mobilyalar cekilip faras supurgeyle supuruldu
- silindi
- wc lavabo kuvet ovuldu
- toz alindi
- yemek yapildi
yapilacaklar
- ortalik toplandi
- bulasiklar yikandi
- bi kac parca utu
- cocuklarin cantasi hazirlanacak
Balon ekmek de diyorlar ablapita ekmegi nekız hemen tarifini yaz
al bendende o kadarHanımlaaar iyi geceleeer bayadır girmedim buraya çünkü nedeeen oruçtan tembel tembel yatıyorumda ondansahura kadar uyumuyorum genelde mutfağı temizliyorum toz alıyorım falan sonra bişeyler hazırlıyorum yiyoruz bulaşık yıka falan dersen 5 oluyo zaten saat bi yatıyorumm oglen 1-2 sonrada tv izliyorum sadece ve iftar menümü düşünüyorum valla bende yorgun anneanne abla gibi hiç bişey yapamıyorum öğlenleri
Ne yapıyorsun abla? Ben bugün kuru fasulye yapıcam eşim hiç sevmez kuru fasulye o yüzden hiç yapmadım ama canım çekti napıyım ilk kez yapıcam inşallah güzel olur :) bide yanına havuçlu bezelyeli pirinç pilavı ve cacıkkkızlar bura yagmurlu ve kızımın arkadaşları gelecek iftara
yemek yapıyorum