Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Iyi aksamlar kizlar ben bisey yapmadim bugun
Yataklar toplandi
Bulasik makinasi bosaltildi
Ocak ve tazgah sioindi
Ev supuruldu

Artik cok dazla is yapmiyorum havalar sicak olmaya basladi eee birazda agirlasmaya basladim... hiiiiiii
Bu arada
3 tepsi pizza yaptim....

BirTutamMutluluk20 nerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor. Ben bugün oturma odasını sildim süpürdüm valla dilim damağım kurudu süpürgeyi bile kaldıramadım. Uzandım hep sonra yemek hazırladım iftarı yaptık bulaşıkları yıkadım temizliğe devam ettim kalan odaları süpürdüm sildim tuvaletleri yıkadım lavaboyu sürttüm. Siz neler yapıyorsunuzzz?

Kolay gelsin cnm. Bayagi is yapmisin. Ben bugün yatak odasini dip köse temizledim cnm baslamisken tüm eve gectim:)bende yoruldum

Benim hayali 2 eltim var yani bekar 2 kaynım var canım daha biri 17 yaşında diğeri 21 yaşında. Ama hiç evlensinler istemiyoruum tek gelin ben olayıım noldu canım neden sordun?
Benim kaynim evlenmeyi düsünüyor. Bizlere azcik bahsetti sevdiginden. Bende kendimde biraz kislanclik sezdim herkes o kizi merak ediyor simdi. Icimde kuskular ya onu bnden daha cok severlerse diye... normal mi bu düsünceler?

Benim kaynim evlenmeyi düsünüyor. Bizlere azcik bahsetti sevdiginden. Bende kendimde biraz kislanclik sezdim herkes o kizi merak ediyor simdi. Icimde kuskular ya onu bnden daha cok severlerse diye... normal mi bu düsünceler?
Kesinlikle normal canım. Benimde kaynımın sevgilisi vardı nasıl anlatsam eşimin akrabası oluyo anne tarafından ve bütün adetleri, giyim şekli vs aynı. Sonra kız tıp okuyor doktor olucak diye kayınvalidem çok seviniyodu. Bide kızın annesiyle kayınvalidem aşırı samimi her gün görüşürler telefonda konuşurlar öyle olunca kayınvalidem çok istiyodu kızı ama ayrıldılar ben nedense biraz sevindim bu duruma bence bu fesatlık ama gerçekten elimde olmayan bi neden bu. Bide düşünsene nişanlancaklar, eşinin ailesinin evine gidip gelcek sürekli ilgi alaka onda olucak hep. Ay ben elti istemiyorum yaa çok kıskanırım kesin

Bugüne kadar hic düsünmemistim de bugün bende istemiyorum eltim olsun. Ya benden daha iyi bir gelin olursa? Mesela dügünüm benim istedigim gibi olmadi onlarinki daha güzel olursa diye icim icimi yiyor deminden beri
Evet fesatiz galiba biz nasil davranicami da bilemedim eve geldim napiyim

Bence düğün meselesi eşit olmalı. Sana ne yaptılarsa onada aynı şeyi yapmalılar. Mesela bana belli bi gram altın takıldı kayınvalidem diğer ikisinede aynı altın takılcak dedi yoksa aksi olursa ben asla böyle bişeyi kabul etmem. Herkese eşit davranılmalı. Görümceyede kötü diyolar ama ben görümcem olda anlaşırdım bence sonuçta sevdiğim adamın kardeşi benim kardeşim gibi oluyor kayınlarım öyle ben onlara kızarımda severimde ama eltine kız bakalım bi

Taki meselesinde onlar da aynisini diyor. Herkese esit takilacak diye. Bunda süphem yok. Mesela ben dügünümü az insanla yapmak istedim onlar 1000 kisi davet etti.. simdi de diyorlar az olsun öz olsun son oglumuzda...
görümcelerimle cok sükür iyi anlasiyorum. Of ne bileyim durduk yere mi kuruntu yapiyorum ne

yarin annemlere davetliyiz bakalim bizimki gidicekmi onun derdi de var bende suan
Ama yemeğe davet etmişler canım niye gitmesin ki. Bak biz annemlerde yufka ekmek yaptık sabahtan akşama kadar geçen hafta sonra bi gün sonra mantı yaptık eşim çalışmıyoya oda benle durdu tüm gün boyunca yazık sıkılınca içeri girdi tv izledi bahçedeki ağaçları budadı falan. Benim eşimde çok utangaçtır normalde ama böyle böyle alışıyo bizimkilere ne kadar çok giderseniz o kadar çok alışır canımm.

kızlar yapacak bir şey yok sonuçta olacak malesef eltiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…