- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.541
Bi zaman sonra belirli bi yasta kaliyorsun cnm. Ben kendimi 29 yadinda görmüyorum bana sorsan 26-27 de kaldim benHahah baya fark var aramizda kiz ama ben şimdiden yaş sendromuna girdimhep 20li yaslarsa kalmak istiyorum şimdiden boyleyse ohoo
Kendimi iyi hissediyorum hatta gexen gun elbise bakarken magaza calisanlari hep mezunuyet icin mi diye sordu hosuma gitti ama genede 19 yaşında olmayı isterdim yani :) belkide 19 yasimda calismaya basladim ve evlenene kadar hep calistim yogun bi sekilde cok yaşımı yaşayamadım belkide ondandır bu sitemimBi zaman sonra belirli bi yasta kaliyorsun cnm. Ben kendimi 29 yadinda görmüyorum bana sorsan 26-27 de kaldim benkizlardesim de benden 2 yas kücük ama ona sorsan23 yasimdayim diyor
Hem sayilar önemli degil ki cnm. Önemli olan kendini nasil hissetmen
Kendimi iyi hissediyorum hatta gexen gun elbise bakarken magaza calisanlari hep mezunuyet icin mi diye sordu hosuma gitti ama genede 19 yaşında olmayı isterdim yani :) belkide 19 yasimda calismaya basladim ve evlenene kadar hep calistim yogun bi sekilde cok yaşımı yaşayamadım belkide ondandır bu sitemim
Evet canım allah sağlıklı yaşlar versin hepimizebelkide öyledir kim bilir
Ne güzel iste yasini kücük saniyorlar
Amin insallah cnmEvet canım allah sağlıklı yaşlar versin hepimizebu arada BirTutamMutluluk20 bana nerdesin diyodu kendi kayboldu :)
abla sen kac kilosun bu tempoyla zayif olman gerek:)kızlar size yetişemiyorum ya sohbet koyu ken
hep geç kalıyorum akşam yemekten sonra anneme gitik
alış verişini yaptık eşimle marketen annemin
Aaaaaa bende 89 luyum ve aslan burcuyummmm89luyum canim. Ben bana göre aslan burcunun özelliklerini tasimiyorum ama aileme sorarsaniz hepsini tasiyor bulunuyorum
Gercek mi?Aaaaaa bende 89 luyum ve aslan burcuyummmm
Gecmis olsun canimbak beni tinlayan var mi:)basagim ben de diyorum:)))
bu arada kizlar bu sefer de omurun atesi cikti doktor geldi igne yapti uyuyo simdi
ben de camasir astim mutfagi topladim bulasiklari hall ettim.doktor gelecek diye salonu topladim.simdi uyku saati:)
16 agustosGercek mi?
Dogum günümüz de ayni olmasin
Benimde 26 temmuz1
16 agustos
Oyy geçmiş olsun yaramaz ömürcüğe kıyamam ben onlaraa. Bu arada başak burcuysan aşırı düzenlisindiir hatta hastalik derecesinde bile olabilirbak beni tinlayan var mi:)basagim ben de diyorum:)))
bu arada kizlar bu sefer de omurun atesi cikti doktor geldi igne yapti uyuyo simdi
ben de camasir astim mutfagi topladim bulasiklari hall ettim.doktor gelecek diye salonu topladim.simdi uyku saati:)
Anaaa benimde 16 agustos kiiiizzzz1
16 agustos