Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hahah baya fark var aramizda kiz ama ben şimdiden yaş sendromuna girdim hep 20li yaslarsa kalmak istiyorum şimdiden boyleyse ohoo
Bi zaman sonra belirli bi yasta kaliyorsun cnm. Ben kendimi 29 yadinda görmüyorum bana sorsan 26-27 de kaldim ben kizlardesim de benden 2 yas kücük ama ona sorsan23 yasimdayim diyor
Hem sayilar önemli degil ki cnm. Önemli olan kendini nasil hissetmen

Kendimi iyi hissediyorum hatta gexen gun elbise bakarken magaza calisanlari hep mezunuyet icin mi diye sordu hosuma gitti ama genede 19 yaşında olmayı isterdim yani :) belkide 19 yasimda calismaya basladim ve evlenene kadar hep calistim yogun bi sekilde cok yaşımı yaşayamadım belkide ondandır bu sitemim

belkide öyledir kim bilir
Ne güzel iste yasini kücük saniyorlar

Herkese hayirli sabahlar

BirTutamMutluluk20 gecmis olsun cnm. Evi bol bol havalandir mikroplar ciksin. Cocuklar birbirine geciriyor hastaligi
Basak burcunun özellikerini tasiyormusub kuzum? :) bi bakiyim ne özellikleri varmis

yorgun anneanne senin yaptiklarini okudukca kendimden utaniyorum masallah cok aktifsin keske bende öyle olabilsem

Ge
Gecmis olsun canim

Oyy geçmiş olsun yaramaz ömürcüğe kıyamam ben onlaraa. Bu arada başak burcuysan aşırı düzenlisindiir hatta hastalik derecesinde bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…