- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.521
wuuuuu supersiniz valla:)))elbisene bayildimHeh attım ifadelerde çok komik olmuş hahah ama aynen böyle bakmıştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wuuuuu supersiniz valla:)))elbisene bayildimHeh attım ifadelerde çok komik olmuş hahah ama aynen böyle bakmıştık
Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah cnmHeh attım ifadelerde çok komik olmuş hahah ama aynen böyle bakmıştık
Sağol canımm elbiseyi çok aradım valla aslında eve gitcekken bulamadığım için son yerde bunu görüp mecburiyetten aldım ama sonradan bende çok beğendim :)wuuuuu supersiniz valla:)))elbisene bayildim
Sağol canım sizinde inşallah, teşekkür ederimAllah mutlulugunuzu daim etsin insallah cnm
Elbisen cok güzelll
Tatlim senin burcun ne?Sağol canımm elbiseyi çok aradım valla aslında eve gitcekken bulamadığım için son yerde bunu görüp mecburiyetten aldım ama sonradan bende çok beğendim :)
Aslan canim seninn :))Tatlim senin burcun ne?
Ahanda bi ortak yönümüz dahaAslan canim seninn :))
ben de tahmin edeceginiz uzere basakAslan canim seninn :))
Ayyy insallah camasirlara bisey olmamistir kuzum :)kizlar demin camasir astim ipe 1 saat gecmedi bi yagmur basladi sel gibi:)esimle attik kendimizi balkona el birligiyle topladik camasirlari:))
yok camasiri kurtardik ama 2 kere is cikti bana:)Ayyy insallah camasirlara bisey olmamistir kuzum :)
Öyle de kötü oluyor...yok camasiri kurtardik ama 2 kere is cikti bana:)
cok islaninca ben de tekrar durulama yaptiriyorum selcos neyse ki bu sefer erken davrandik:))Öyle de kötü oluyor...
bikac hafta önce bende yorgan yüzlerini yikadim disari astim ve carsiya gittik... bi yagmur basladi eve geldigimde camasirlari mecbur tekrar yikadim
Anaa tesadufe bak kaclisin peki? Ben hep hakimiyet bende olsun isterim benciyimdir ıyy ben olsam hic gecinemezdim kendimleAhanda bi ortak yönümüz daha
Anladim zaten aslan oldugunu
89luyum canim. Ben bana göre aslan burcunun özelliklerini tasimiyorum ama aileme sorarsaniz hepsini tasiyor bulunuyorumAnaa tesadufe bak kaclisin peki? Ben hep hakimiyet bende olsun isterim benciyimdir ıyy ben olsam hic gecinemezdim kendimle
Hahah aslinda bende hepsini tasimam ama esime gorede ben hepsini tasiyorum aslan mi dusman basina diyor89luyum canim. Ben bana göre aslan burcunun özelliklerini tasimiyorum ama aileme sorarsaniz hepsini tasiyor bulunuyorum
haklilar ama yaaHahah aslinda bende hepsini tasimam ama esime gorede ben hepsini tasiyorum aslan mi dusman basina diyor
94luyum canim ben :)haklilar ama yaa
Sen kac dogumlusun cnm
Oyyy ablasinin kuzusu94luyum canim ben :)
Hahah baya fark var aramizda kiz ama ben şimdiden yaş sendromuna girdim hep 20li yaslarsa kalmak istiyorum şimdiden boyleyse ohooOyyy ablasinin kuzusu