Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hanımlaar hiç ses soluk yok naparsınızz. Bende Zeytintanem Zeytintanem gibi tembelim bugün hiç bişi yapasım yok ayakkabıları yıkadım bitek. Evide dün süpürdüm bugünde süpürsem mi diye düşünüyorumm. Bide markete gittik bişeyler aldık waffle yapmak istiyodum waffle için malzeme aldım ve yaptım miss gibi oldu yeyince dahada ağırlaştım neyse anca çenem çalışır benim :KK70: BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 naptı acaba bu suslunluğu hiç hayra alamet değil şimdi bi listeyle gelicek şunu şunu yaptım diye bizi utandıracak :KK70:

Bakalım bugün neler yapılacak;

- Mutfak toparlanacak;
- Bulaşıklar yıkanacak;
- Yemek yapılacak;
- Çamaşırlar toplanıp ütülenecek;
- Çamaşır yıkanacak;
- Yatak odası toparlanacak;
- Nevresim değişecek;
- Dolap düzenlenecek;

Öncesinde spor yapıp duş almak gibi bir planım da var amaaaa daha oturuyorum
:ruh:
4-5 saat vaktim var.. Sonra da annemlere gidicem.. Biraz da yavaşım ben, bitirebilir miyim bilmiyorum hiç:KK53:
Nasıl hızlı ev işi yapılır dersi almam gerek:deli:
Bunların altından sağlam çıkarsam toz alıp, süpürge çekmem de lazım..
Kaç gündür evi boş bıraktım, iyice temizlik istiyor:olamaz:

Gunaydin kizlar
kac gundur hastayim ben de bogazim sis dun yine ates titreme carpinti falan oldu aksama dogru ilac ictim gecti neyse ki.omurle onurun gun icinde ve gecede tabi ki ara ara atesleri cikiyo ilac veriyorum onlara da.
dun zaten su halsizlik yuzunden hic bi sey yapmadim yataklari bile toplayamadim o derece

Gunaydin kizlar
kac gundur hastayim ben de bogazim sis dun yine ates titreme carpinti falan oldu aksama dogru ilac ictim gecti neyse ki.omurle onurun gun icinde ve gecede tabi ki ara ara atesleri cikiyo ilac veriyorum onlara da.
dun zaten su halsizlik yuzunden hic bi sey yapmadim yataklari bile toplayamadim o derece

Günaydın canım..
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin..

Bakalım bugün neler yapılacak;

- Mutfak toparlanacak;
- Bulaşıklar yıkanacak;
- Yemek yapılacak;
- Çamaşırlar toplanıp ütülenecek;
- Çamaşır yıkanacak;
- Yatak odası toparlanacak;
- Nevresim değişecek;
- Dolap düzenlenecek;

Öncesinde spor yapıp duş almak gibi bir planım da var amaaaa daha oturuyorum
:ruh:
4-5 saat vaktim var.. Sonra da annemlere gidicem.. Biraz da yavaşım ben, bitirebilir miyim bilmiyorum hiç:KK53:
Nasıl hızlı ev işi yapılır dersi almam gerek:deli:
Bunların altından sağlam çıkarsam toz alıp, süpürge çekmem de lazım..
Kaç gündür evi boş bıraktım, iyice temizlik istiyor:olamaz:
Canim 4,5 saatte yaparsin dolap haric :) elini hizli yapmaya alistirabilirsin. Ben mesela kendime zaman ayirmak icin hemen tak tak yapiyorum. Uzun sürdümü ufunet basiyor bana cünkü :)

Gunaydin kizlar
Gecmis olsun züli. Dinlen sen en iyisi cok bisey yapip kendini yorma yoksa hastaligin uzar :/

Gunaydin kizlar
Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize biraz iyiles ev islerini sonra hallederrsin bosver

Canim 4,5 saatte yaparsin dolap haric :) elini hizli yapmaya alistirabilirsin. Ben mesela kendime zaman ayirmak icin hemen tak tak yapiyorum. Uzun sürdümü ufunet basiyor bana cünkü :)

Gecmis olsun züli. Dinlen sen en iyisi cok bisey yapip kendini yorma yoksa hastaligin uzar :/

Aynenn :) Bazen sıkılıp yarım bile bıraktığım oluyor:olamaz:
Şimdilik iyi gidiyor, hallettim bir kısmını :temizlik:

Gunaydin kizlar
çok geçmiş olsun canım sana ve yavrularına

Kizlar mutfak komple bitti. Dolaplar ic dis silindi ve düzenlendi.
Yerler süpürüldü ve silindi.
Evi de topladim.
Simdi toplanan mektup ve kagitlari düzenlicem ve gerekenleri aticam.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    image.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 75
X