- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.561
Sen kac dogumlusin
Anaaa benimde 16 agustos kiiiizzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaa benimde 16 agustos kiiiizzzz
94lüyüm canım benSen kac dogumlusin
kız bak bende merak etim BirTutamMutluluk20 nerdesinBirTutamMutluluk20 yine ban mi yedin ne oldu kuzu yoksun yine :/ cocuklar iyi dimi?
Dahlia_ nerde acaba?
Gunaydin kizlar
kac gundur hastayim ben de bogazim sis dun yine ates titreme carpinti falan oldu aksama dogru ilac ictim gecti neyse ki.omurle onurun gun icinde ve gecede tabi ki ara ara atesleri cikiyo ilac veriyorum onlara da.
dun zaten su halsizlik yuzunden hic bi sey yapmadim yataklari bile toplayamadim o derece
Canim 4,5 saatte yaparsin dolap haric :) elini hizli yapmaya alistirabilirsin. Ben mesela kendime zaman ayirmak icin hemen tak tak yapiyorum. Uzun sürdümü ufunet basiyor bana cünkü :)Bakalım bugün neler yapılacak;
- Mutfak toparlanacak;
- Bulaşıklar yıkanacak;
- Yemek yapılacak;
- Çamaşırlar toplanıp ütülenecek;
- Çamaşır yıkanacak;
- Yatak odası toparlanacak;
- Nevresim değişecek;
- Dolap düzenlenecek;
Öncesinde spor yapıp duş almak gibi bir planım da var amaaaa daha oturuyorum
4-5 saat vaktim var.. Sonra da annemlere gidicem.. Biraz da yavaşım ben, bitirebilir miyim bilmiyorum hiç
Nasıl hızlı ev işi yapılır dersi almam gerek
Bunların altından sağlam çıkarsam toz alıp, süpürge çekmem de lazım..
Kaç gündür evi boş bıraktım, iyice temizlik istiyor
Gecmis olsun züli. Dinlen sen en iyisi cok bisey yapip kendini yorma yoksa hastaligin uzar :/Gunaydin kizlar
kac gundur hastayim ben de bogazim sis dun yine ates titreme carpinti falan oldu aksama dogru ilac ictim gecti neyse ki.omurle onurun gun icinde ve gecede tabi ki ara ara atesleri cikiyo ilac veriyorum onlara da.
dun zaten su halsizlik yuzunden hic bi sey yapmadim yataklari bile toplayamadim o derece
Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize biraz iyiles ev islerini sonra hallederrsin bosverGunaydin kizlar
Canim 4,5 saatte yaparsin dolap haric :) elini hizli yapmaya alistirabilirsin. Ben mesela kendime zaman ayirmak icin hemen tak tak yapiyorum. Uzun sürdümü ufunet basiyor bana cünkü :)
Gecmis olsun züli. Dinlen sen en iyisi cok bisey yapip kendini yorma yoksa hastaligin uzar :/
çok geçmiş olsun canım sana ve yavrularınaGunaydin kizlar
Hadi dvam et hepsi bitsin
Aynenn :) Bazen sıkılıp yarım bile bıraktığım oluyor
Şimdilik iyi gidiyor, hallettim bir kısmını
ne kadar güzel bir mutfak. güle güle sağlıkla huzurla oturun :)Kizlar mutfak komple bitti. Dolaplar ic dis silindi ve düzenlendi.
Yerler süpürüldü ve silindi.
Evi de topladim.
Simdi toplanan mektup ve kagitlari düzenlicem ve gerekenleri aticam.