- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.501
fotoyu gectim cay ve karpuz adam ishal olacak:)))))Kizlar size simdi bi foto aticam sakin gülmeyin
Esim bi cay icti ve karpuz yedi su masanin haline bakin hele
Cok utaniyorum ama görmeniz lazim bu adam beni kanser edicek. Tepsiye koysa yiyip ictiklerini süper olucak
oleyim ben o zaman:))))Hic sorma güzelim yabazen kendimi yeni evlenmis gibi bazen de sanki 40 senedir evliymis gibi hissediyorum...
fotoyu gectim cay ve karpuz adam ishal olacak:)))))
oleyim ben o zaman:))))
8 bucuk:))))yoo bisey olmuyor o alisik
Züli sen kac senedir evlisin?
Masallah masallah allah daha birsürü 8,5 seneler nasip etsin insallah darisi bizim basimiza8 bucuk:))))
sagoladin balim.huzurlu ask dolu seneler olsun yalniz:)))Masallah masallah allah daha birsürü 8,5 seneler nasip etsin insallah darisi bizim basimiza
Amin insallah zülimsagoladin balim.huzurlu ask dolu seneler olsun yalniz:)))
kahve icsen keser mi acaba?Evde agri kesicim de yok ya basim cok agriyor
Bilmiyorum ki keser mi??kahve icsen keser mi acaba?
Al bendende o kadar senin kocada mi oglenleri evde selcos? Valla evin daginikligi hic bitmiyor benim hep evde oluncaKizlar size simdi bi foto aticam sakin gülmeyin
Esim bi cay icti ve karpuz yedi su masanin haline bakin hele
Cok utaniyorum ama görmeniz lazim bu adam beni kanser edicek. Tepsiye koysa yiyip ictiklerini süper olucak
Burdayim canimm survivor izliyodum oraya dalmisimfilingcim sen nerelere gittin?:)))
3 vardiye calisiyor cnm. Bu hafta sabahci öglen saat 14:30 da eve geliyor.. bi aldigini yerine koymuyor yerine koymayi birak mutfaga götürse bile yeticek bana da yapmiyor iste beyefendi. Calistigim zaman hic böyle degildi tekrar bi is bulmam lazimAl bendende o kadar senin kocada mi oglenleri evde selcos? Valla evin daginikligi hic bitmiyor benim hep evde olunca
Ben olsam ramazanda yaparim vakit iyi geciyor öyle seylerleBurdayim canimm survivor izliyodum oraya dalmisimyarina pogaca borek kurabiye yapmayi dusunuyorum ramazan icin esimde ramazanda yap hem vakit gecer diyor bilemedim napsam
turk kahvesinin agri kesici etkisi varmis diye okumustum selcosBilmiyorum ki keser mi??
Tüek kahvesi mi yoksa nescafe mi?
Deniyim hemen ozaman bugün kahve icmemistim zatenturk kahvesinin agri kesici etkisi varmis diye okumustum selcos
Ayy oruçken mii ben asla dayanamam ben sahura kadar bekliyorum ramazanda o yüzden beklerken yaparsın diyor eşim yoksa ben oruçken elimi kaldıramam halsizliktenBen olsam ramazanda yaparim vakit iyi geciyor öyle seylerle
Ben ev temizligini de ramazanda birakmayi düsünüyoeum da dayanamam herald w