- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.581
Tsk ederim cnm :) daha güzeli sizin olsun :)) amin insallahne kadar güzel bir mutfak. güle güle sağlıkla huzurla oturun :)
Geçmiş olsun hepinize canım yatın dinlenin bolca sıcak şeyler için. Bardağa bal koy üstüne karabiber ek ve limon sık bolca kaynar su ekle iç çok faydası oluyor. İyileşirsiniz inşallah en kısa zamanda.Gunaydin kizlar
kac gundur hastayim ben de bogazim sis dun yine ates titreme carpinti falan oldu aksama dogru ilac ictim gecti neyse ki.omurle onurun gun icinde ve gecede tabi ki ara ara atesleri cikiyo ilac veriyorum onlara da.
dun zaten su halsizlik yuzunden hic bi sey yapmadim yataklari bile toplayamadim o derece
selcos sari ve beyaz uyumuna bayildim ama su kosedeki duvar sanki cok sade bos kalmis oraya buyuk bi tablo assan super olurKizlar mutfak komple bitti. Dolaplar ic dis silindi ve düzenlendi.
Yerler süpürüldü ve silindi.
Evi de topladim.
Simdi toplanan mektup ve kagitlari düzenlicem ve gerekenleri aticam.
Kizlar nasilsiniz bugun giremedim anneme gittim birazciz temizpik yaptik ordan doktora gittik (bu arada bebesimiz kiz) doktordan geldim patates kizarttim dunnden makarna ve corbada vardi yedik.. suan pert bir sekilde uzaniyorum cok yoruldum kizlar bu arada size bebisimin fotosunu atim teyzeleri
Kuzum yorma kendini dedim ben sana. Daha cok hasta olursun allah korusun. Senin dinlenmem lazimkizlar iyi aksamlarhasta hasta da olsam bu gun ortaligi topladim wc lavaboyu ovdum bulasiklari hall ettim toz aldim camasir katladim camasir astim patates kizarttim cocuklara
bogazim sanirim sinirden agriyor cocuklara kizinca agri artiyoKmsl hnd o bebis ne oyle ya masallah masallah simdiden belli cok tatli cooook
Zülim tsk ederim sari benim en sevdigim renkselcos sari ve beyaz uyumuna bayildim ama su kosedeki duvar sanki cok sade bos kalmis oraya buyuk bi tablo assan super olur
Aynen uzaniyorum zaten canimPremsesimiz olucak hayirlisiyla. Canim cok sevindimm :) uzan koltuga dinlen biraz cnm. Bayagi is görmüsün bugün
Kuzum yorma kendini dedim ben sana. Daha cok hasta olursun allah korusun. Senin dinlenmem lazim
Zülim tsk ederim sari benim en sevdigim renkevet kuzum orasi bos beni de rahatsiz ediyor da ne yapicam oraya bilmiyorum. Tablo bulamiyorum güzel icime sinsin istiyorum utanmasaydim dolaplarin icini de cekip gösericektim size
Kizlar mutfak komple bitti. Dolaplar ic dis silindi ve düzenlendi.
Yerler süpürüldü ve silindi.
Evi de topladim.
Simdi toplanan mektup ve kagitlari düzenlicem ve gerekenleri aticam.[/QUOTE
iyi akşamlar mutfagın çok güzel güle güle otur
kız geçmiş olsun kız dügün biti yazmadım degilmiyorgun anne anne abla dugun ne zaman:)
rabim olmuyanlara versinTsk ederim abla :) daha güzeli isteyenlerin basina insallah