- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.481
Güzel bir gün gecirdiginize cok sevindim canimmBu tatlılığı affetmemek mümkünmü affettim tabini çünküm çok mutluyum
haha dimi:)bi keresinde 40 yilin basi heruf bana seni seviyorum diye mesaj atmak istemis telin azizligine ugrayip seni security yazmisti:))))
aynen bende de oyle kuzu:))Güzel bir gün gecirdiginize cok sevindim canimmne güzel bi süpriz yapmis
Güle güle kullan telefonunu canimmm
sesli güldüm züliii arada bi yaziyorlar ya insan daha cok seviniyor yani bende öyle
Hahaah iyi yazmissin valla sen oyle yazinca anladimikiben de ona yazdim ama tesekkur ederim canim ben de seni security diye:))))))
gecmis olsun kuzuGelin kizlar hadi sohbet edelim biraz. Bugün yürüyerek ekmek almaya gittim geldim bizimki terasin taslarini diziyordu oturdum yaninda biraz hava da rüzgarliydi basim cok agriyor
ben kizarim taam:))))Yarin esim uzun calisiyor. Bende erken kalkip mutfagi temizlerim dolaplarin icini disini. Insallah yaparim kizlar
Yapmazsam kizin bana lütfen
mobil versiyonu var zaten kuzu:)))Bu kk'nin app/mobil versiyonu olsa süper olurdu yA.. böyle cok cabuk sarjim bitiyor
simdi de yaziyor selcos:)))BirTutamMutluluk20 eskiden topigin sonunda hep kimin bu topikte olup olmadigi yaziyordu dimi? Öyle cok iyidi ya
Sağol canimm sizim yil donumu ne zaman :)Güzel bir gün gecirdiginize cok sevindim canimmne güzel bi süpriz yapmis
Güle güle kullan telefonunu canimmm
sesli güldüm züliii arada bi yaziyorlar ya insan daha cok seviniyor yani bende öyle
he anlamis olacak ki valla yalnislikla olmus dedi:)))))Hahaah iyi yazmissin valla sen oyle yazinca anladimiki
Bencede diyecektim kiiBu kk'nin app/mobil versiyonu olsa süper olurdu yA.. böyle cok cabuk sarjim bitiyor
Nerde var nezamandan beri var???????gecmis olsun kuzu
ben kizarim taam:))))
mobil versiyonu var zaten kuzu:)))
simdi de yaziyor selcos:)))
Bizim nikah 10.02.2017Sağol canimm sizim yil donumu ne zaman :)
Aramizda 1bucuk ay falan var :) ne cabuk gecti demi zaman ya.Nerde var nezamandan beri var???????
Bizim nikah 10.02.2017
Dügün 18.03.2017
Yok ben bunu demiyorum kuzum. App olsa güzel olur
Aramizda 1bucuk ay falan var :) ne cabuk gecti demi zaman ya.