Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu tatlılığı affetmemek mümkünmü affettim tabini çünküm çok mutluyum :KK36:
Güzel bir gün gecirdiginize cok sevindim canimm :KK19: ne güzel bi süpriz yapmis:KK36:
Güle güle kullan telefonunu canimmm

haha dimi:)bi keresinde 40 yilin basi heruf bana seni seviyorum diye mesaj atmak istemis telin azizligine ugrayip seni security yazmisti:))))
:KK70: sesli güldüm züliii :KK70: arada bi yaziyorlar ya insan daha cok seviniyor yani bende öyle:-)

Gelin kizlar hadi sohbet edelim biraz. Bugün yürüyerek ekmek almaya gittim geldim bizimki terasin taslarini diziyordu oturdum yaninda biraz hava da rüzgarliydi basim cok agriyor

Gelin kizlar hadi sohbet edelim biraz. Bugün yürüyerek ekmek almaya gittim geldim bizimki terasin taslarini diziyordu oturdum yaninda biraz hava da rüzgarliydi basim cok agriyor
gecmis olsun kuzu
Yarin esim uzun calisiyor. Bende erken kalkip mutfagi temizlerim dolaplarin icini disini. Insallah yaparim kizlar
Yapmazsam kizin bana lütfen
ben kizarim taam:))))
Bu kk'nin app/mobil versiyonu olsa süper olurdu yA.. böyle cok cabuk sarjim bitiyor :KK70:
mobil versiyonu var zaten kuzu:)))
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 eskiden topigin sonunda hep kimin bu topikte olup olmadigi yaziyordu dimi? Öyle cok iyidi ya
simdi de yaziyor selcos:)))

Kizlar size simdi bi foto aticam sakin gülmeyin :KK70:
Esim bi cay icti ve karpuz yedi su masanin haline bakin hele

Cok utaniyorum ama görmeniz lazim bu adam beni kanser edicek. Tepsiye koysa yiyip ictiklerini süper olucak

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 49
X