Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 3 lerin mi var :KK57: kız ben bir taneyken ev alıp alıp giderdi başını,yemişim ev işini diyerekten..senin açtığın topiğe bak...gözümde çok büyüdün şu an:KK9:.maşallah deyim ,ne deyim bilemedim..

yanlız nasıl güzel bişeydir yaa...çok isterdim bende ikizlerim olsun ama kısmet olmadı..düşünsene birden büyüyecekler..küçükken oyun arkadaşı,büyüyünce destek birbirlerine..allah sağlıkla hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin..

kuru mop olayı şöyle;normalde sildikten sonra yerleri kuru bir mopla parlatma amaçlı geçerim üstünden..dün yapmadığım için bugün yapıcam..

Zeytintanem Zeytintanem ben o folyolu ütüyü denediydim bir ara..faydası oluyodu sanırım..şimdi bende kazanlı ütü kullanıyorum.

kuru fasulyeyi ben akşamdan kaynatmadan az bişey ocağa koyuyorum suyla..hani su kaynamadan önce dalgalanmaya başlar ya,o zaman kapatıyorum altını..ertesi gün suyunu süzüyorum..düdüklüye eti koyuyorum kısık ateş..kendi suyunu salıp çekinceye yarı pişiyo zaten..sonra yağını koyup,soğanı kavuruyorum..sonra salça en son fasulyeyi..suyunuda katıp pişiriyorum..20 dk sonra açıp tuz ekliyorum ve kontrollü olarak 5-10 dk daha pişiriyorum..

karanfili yapıcam bende..heryerim saç..sağol paylaştığın için
Canim baharat katiyormusun fasülyeye?

Dene sende. Ben bugün daha yapmadim aksama yatmadan önce yaparim karanfili. Bi ise yarasin da hergün yapiyim fark etmez:)

Günaydın..benim bugün sadece yemek derdim var. Bulaşıkları makineye atar,yerleştiririm. Saç varsa şarjlıyla alır,mopuda susuz bir gezdiririm. Bide wc ve lavaboyu üstten bi temizledimmi olayım biter..
Sonrada yatıp uyurum heralde biraz. Gece hiç uyuyamadım. Bikaç gündür bdv konularına takıldım,takılmaz olaydım. Akşam uykum kaçınca kurdum kurdum sabahın 4 ünde eşime sardım. Sen bi zaman şöyle demiştin,böyle etmiştin..
Hayır adamın strese bağlı mide rahatsızlığı var. Oda kaltıp oturdu sonra yazık..sabırlı anına denk geldi heral, kavgada edemedik:)
Neyse işlere başlayım biran önce bitsin. Bir an önce yatayım iyisimi ben.
herkese kolay,güzel bir gün diliyorum..
BDV çok tehlikeli ya bende okur okur kocama sarardım kendime yasakladım artık :KK70:
ben geldim canlar.bazen su tel beni uyuz ediyor on tane tus basiyorum bi bakiyorum daha 1 tane harf yazmis.neyse simdi gelelim niye yoktum:)kizimi dun hsehir disina hastaneye goturdu kulagi az duyuyor hala diye.bi sorun yok soguk alginligindan krta kulak iltihabi olmus tedaviye devam dediler cok sukur.ordan ciktik alisveris merkezine gittik bi kac parca bi sey aldim yemek yedik.bu arada 3ler annemleydi yine.aksama dogru donduk.gece onurun atesi cikti doktor cagirdik sizde de var mi bilmiyorum eve cagiriyosun doktoru gece gunduz fark etmiyo aile hekimi degil ama onun gibi bi sey.neyse igne yapti gece 3de atesi dustu sonra uyudu.iste boyle siz neler yapiyosunuz?ben gecen halilari falan attim disari ve bilin bakalim saat kacta disarida hali dovuyordum:))saat aksam 11de:)))neyse ki cikip da deli misin diyen olmadan bitirdim:))))
çok geçmiş olsun bademciklerinden olabilir mi işitme kaybı dikkat etmek lazım
Hanimlar etli kuru fasülye yapicam bugün de ilk defa pisiricem. Siz nasil yapiyorsunuz?
düdüklüye atıyorum . 1 2 saat suda bekletiyorum fasulyeyi eti bir taşım kaynatıyorum kanı gitsin diye soğanı salçayı eti kavuruyorum içine sarımsakta atıyorum kimyonda . sonra fasulyeyi ekleyip bir iki çevirip suyu ekleyim kapatıyorum 1 saat içinde pişiyor genelde kısık ateşte

BDV çok tehlikeli ya bende okur okur kocama sarardım kendime yasakladım artık :KK70:

düdüklüye atıyorum . 1 2 saat suda bekletiyorum fasulyeyi eti bir taşım kaynatıyorum kanı gitsin diye soğanı salçayı eti kavuruyorum içine sarımsakta atıyorum kimyonda . sonra fasulyeyi ekleyip bir iki çevirip suyu ekleyim kapatıyorum 1 saat içinde pişiyor genelde kısık ateşte
doktor her yerine bakti canim orta kulak iltihabi olmus gripden dedi
ay kizlar valla mesaj yazarken uyuyup uyuyup uyaniyorum:)))
2 gecedir 3de yatib 7de falan kalkiyorum o yuzdendir herhalde

doktor her yerine bakti canim orta kulak iltihabi olmus gripden dedi
ay kizlar valla mesaj yazarken uyuyup uyuyup uyaniyorum:)))
2 gecedir 3de yatib 7de falan kalkiyorum o yuzdendir herhalde
Züli sen cocuklari 1 günlügüne annene birak ve uyuyabildigin kadar uyu :uykucu:

:KK70:bari 1 tabak da onlara gotur:KK70:
Güzel olursa onlara da götürürüm :KK70:

afiyet olsun arkadaşım
Tsk ederim arkadasim

Bdv ye bende cok bakmiyorum cnm. Kendi kendime kuruntu yapip kv ye kizip sinir oluyordum :KK70: okumuyorum artik kv görümce konularini..

X