- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.421
Hemen iyilessin teyzesinin kuzusubiz doktordan geldikten sonra ateslendi onur selcos o yuzden soramadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen iyilessin teyzesinin kuzusubiz doktordan geldikten sonra ateslendi onur selcos o yuzden soramadim
canım kuru fasulyeyi ben biraz kaynatıyorum. 5-10 dk o sarı suyunu döküyorumHanimlar etli kuru fasülye yapicam bugün de ilk defa pisiricem. Siz nasil yapiyorsunuz?
Tsk ederim cnm. Eti önceden haslayip sonrs fasülyeye eklesem olur mu?canım kuru fasulyeyi ben biraz kaynatıyorum. 5-10 dk o sarı suyunu döküyorum
düdüklüde kuru soğan ve sıvı yağ koyup kuru soğanı öldürüyorum içine salça koyuyorum
suyu süzülmüş kuru fasulyeyi ve eti koyuyorum bir iki çeviriyorum
üzerine ılık su ekliyorum tuz karabiber birazda kırmızı pul biber atıp düdüklünün kapağını kapatıyorum 10-15 dk kaynatıyorum altını kapatıyorum. bazı fasulyeler hemen pişmiyor açıp bakıyorum fasulye pişmişmi ona göre düdüklüyü tekrar kapatıp pişiriyorum eğer pişmemiş ise
bi tatilden falan gelince de sanki ev isleri batiyo adama dimi?:))ben bu hafta sonu tura katıldım geçen haftanın ütüleri duruyordu dün işten geldikten sonra balkonu yıkadım iki makine çamaşır attım. geçen haftanın ütülerini yaptım bulaşık makinasını boşalttım ocağı sildim yemek yaptım yedik
bu gün evi süpürüp silmeyi toz almayı düşünüyorum
düdüklüde olunca ben eti haşlamıyorum pişiyor ama tencerede yapacaksan haşla önceden arkadaşımTsk ederim cnm. Eti önceden haslayip sonrs fasülyeye eklesem olur mu?
sorma arkadaşım işte ve evde işler x2 seni bekliyor bu hafta zor geçer bana kesinbi tatilden falan gelince de sanki ev isleri batiyo adama dimi?:))
ben denemedim fazla ısı acaba beyazlarda sararma renklilerde parlama yaptırırmı diye düşündürdü banaKizlar bunu deneyen varmi?
Bende kazanli ütü kullaniyorum. Hatta ütülerim var da üseniyorum yapmayaben denemedim fazla ısı acaba beyazlarda sararma renklilerde parlama yaptırırmı diye düşündürdü bana
ben kazanlı ütü kullanıyorum son 1,5 yıldır yıllarca yaşadığım ütü işkenceseymiş
aynen oyle valla yaptigin tatil burnundan fitul fitil geliyor:)))sorma arkadaşım işte ve evde işler x2 seni bekliyor bu hafta zor geçer bana kesin
denemedim ama cok duydum selcos mantikli gibi sankiKizlar bunu deneyen varmi?
Bana da mantikli geldi ama yapmam heraldeaynen oyle valla yaptigin tatil burnundan fitul fitil geliyor:)))
denemedim ama cok duydum selcos mantikli gibi sanki
Gönder bana kuzucuklari teyzeleri bi ilgilensin onlarlabi suru camasir falan var da oglanlarin yuzunden kalkamiyorum
cok tesekkur ederim balim:))BirTutamMutluluk20 3 lerin mi var kız ben bir taneyken ev alıp alıp giderdi başını,yemişim ev işini diyerekten..senin açtığın topiğe bak...gözümde çok büyüdün şu an.maşallah deyim ,ne deyim bilemedim..
yanlız nasıl güzel bişeydir yaa...çok isterdim bende ikizlerim olsun ama kısmet olmadı..düşünsene birden büyüyecekler..küçükken oyun arkadaşı,büyüyünce destek birbirlerine..allah sağlıkla hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin..
kuru mop olayı şöyle;normalde sildikten sonra yerleri kuru bir mopla parlatma amaçlı geçerim üstünden..dün yapmadığım için bugün yapıcam..
Zeytintanem ben o folyolu ütüyü denediydim bir ara..faydası oluyodu sanırım..şimdi bende kazanlı ütü kullanıyorum.
kuru fasulyeyi ben akşamdan kaynatmadan az bişey ocağa koyuyorum suyla..hani su kaynamadan önce dalgalanmaya başlar ya,o zaman kapatıyorum altını..ertesi gün suyunu süzüyorum..düdüklüye eti koyuyorum kısık ateş..kendi suyunu salıp çekinceye yarı pişiyo zaten..sonra yağını koyup,soğanı kavuruyorum..sonra salça en son fasulyeyi..suyunuda katıp pişiriyorum..20 dk sonra açıp tuz ekliyorum ve kontrollü olarak 5-10 dk daha pişiriyorum..
karanfili yapıcam bende..heryerim saç..sağol paylaştığın için