Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
selcos kadinin sirti ve beli agriyo ustelik calisiyo.2 kere de ust uste biraktik bu sefer hayatta bakmaz:))
:KK35: Oo ozaman esin baksin bilac saat olmaz mi o_O

dunden kalma qazan kotleti (tencere koftesi turkcesj:))) yemegi vardi bi de sehriyeli corba:)))aksama da yemek yapmam gerek ama ne?:)
Ellerine saglik cnm. Benimki köfte yemiyor ya yapmiyorum hic.
Aksama mercimek corbasi yap yogurtlu makarna

Kizlar fasülyem pismek üzere yanina da pilav yaptim mi missss
Kv den de tursu otlanirim :KK70:
ohh afiyet olsun soğan kırmayı unutma yanına soğansız asla :kk77:
doktor her yerine bakti canim orta kulak iltihabi olmus gripden dedi
ay kizlar valla mesaj yazarken uyuyup uyuyup uyaniyorum:)))
2 gecedir 3de yatib 7de falan kalkiyorum o yuzdendir herhalde
çok şükür diyelim o zaman hızlıca şifasını bulsun kızın :dua:
Bdv ye bende cok bakmiyorum cnm. Kendi kendime kuruntu yapip kv ye kizip sinir oluyordum :KK70: okumuyorum artik kv görümce konularini..
birde kv görümceler vardı dimi :KK70: en iyisi okumamak :KK70:

Eklentiler

• IMG_3162.JPG
    IMG_3162.JPG
    29,8 KB · Görüntüleme: 26
Evet ben bugun neler yaptim bakalim

*Yataklar toplandi
*bulasiklar makinaya katildi
*Ocak ve tezgah silindi
*Buzdopabi temizlendi
*2 makina camasir serildi
*Pazara gidildi hepsi yerlestirildi
*Oturma osasi toplandi

Bu kadar yeter birazdan yemek yapilir ve camasirlar toplanip katlanir.....

Kızlaaaar napıyorsunuz balalım bana hiç yazmadınız nettin diye aşk olsun hadi BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 neyse 3üzlerden ötürü onu es geçiyorum ama Zeytintanem Zeytintanem sana küstüm:63:
yemin ederim aklimdaydi yazacaktim filing ne yapti acaba evlilik yildonumunde diye ama unutmusum:deli:
Bu tatlılığı affetmemek mümkünmü affettim tabini çünküm çok mutluyum :KK36:
esin is mi buldu yooosam:KK53:
Evet ben bugun neler yaptim bakalim

*Yataklar toplandi
*bulasiklar makinaya katildi
*Ocak ve tezgah silindi
*Buzdopabi temizlendi
*2 makina camasir serildi
*Pazara gidildi hepsi yerlestirildi
*Oturma osasi toplandi

Bu kadar yeter birazdan yemek yapilir ve camasirlar toplanip katlanir.....
hay masallah:KK52:
kızlar ben geldim BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 geçmiş olsun
bu gün ful iş yaptım tek tek yazayımı yoksa genel olarak yazayım
neyse genel olarak kızların odası temizlendi çamaşır yıkandı balkon yıkandı
yemek yapıldı pişiyor :temizlik::temizlik:
sagolasin abla
ellerine saglik yine dokturmushsun:21:

Öylemi diyorsun BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 :) şaka şaka zaten kırılmam bile böyle şeylere :) sabah kalktık dün aşklı bir şekilde sarılmalar, öpmeler, iltifatlar vs vs :KK36: sonra neyse ben bi kuaföre gittim kaş bıyıl aldırdım :KK70: eşimde babam çağırdı diye çarşıya gidip gelicem sen hazırlan dedi o gitti ben saçımı yaptım makyajımı yaptım özenle elbisemi giydim neyse eşim geldi kapıyı çaldı açtım bi baktım kı elinde hediyee ben şok bi açtım telefon :KK57: ıphone almış bana nasıl sevindim ya zaten işi yoktu gitmiş almış genede kendi parası vardı önce çalıştığından biriktirdiği :) sonra yemeğe gittik çok güzeldi herşey :KK36:

Öylemi diyorsun BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 :) şaka şaka zaten kırılmam bile böyle şeylere :) sabah kalktık dün aşklı bir şekilde sarılmalar, öpmeler, iltifatlar vs vs :KK36: sonra neyse ben bi kuaföre gittim kaş bıyıl aldırdım :KK70: eşimde babam çağırdı diye çarşıya gidip gelicem sen hazırlan dedi o gitti ben saçımı yaptım makyajımı yaptım özenle elbisemi giydim neyse eşim geldi kapıyı çaldı açtım bi baktım kı elinde hediyee ben şok bi açtım telefon :KK57: ıphone almış bana nasıl sevindim ya zaten işi yoktu gitmiş almış genede kendi parası vardı önce çalıştığından biriktirdiği :) sonra yemeğe gittik çok güzeldi herşey :KK36:
Gule gule kullan canim zaten su suprizler de olmasa hic cekilmezler hahahahhah ins her zaman boyle mutlu olursunuz

gule gule kullan filingcim:)bak sen adamin basinin etini yerken o sana supruz dusunuyomus:))

Gule gule kullan canim zaten su suprizler de olmasa hic cekilmezler hahahahhah ins her zaman boyle mutlu olursunuz
Hahah oyle suprizler 2-3 senede bir oluylr ya :KK70: simdi diyor 5 sene bisey bekleme benden :KK70: ama bende ona alicam evlenmeden once param vardi harcamadim evlendikten sonrada, onunla alicam :)

Hahah oyle suprizler 2-3 senede bir oluylr ya :KK70: simdi diyor 5 sene bisey bekleme benden :KK70: ama bende ona alicam evlenmeden once param vardi harcamadim evlendikten sonrada, onunla alicam :)
Ayyyy bide soyle soylemese iyiymis ama. Neyse guzel olmus hediyen.. benim esim de diyor sana dogumdan once alirim hediye telefon diye bekliyorum bende artikinnnnn

X