Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kizlar an itabariyle temizlik bitmis bulunmakta ve neler yapildi hemen yaziyorum ama cok yoruldummm

*Yatak odasi carsaflar degistirildi
*Kizin odasinin carsaflari degistirildi
*Bulasik makinasi bosaltildi
*Ocak ve tezgah silindi
*Ev supuruldu
*Her yer silindi
*Tozlar ve pencere kenarlari alindi
*2 makina camasir katlandi
*2 makina camasir yikandi(1 makina hala yikaniyor)
*Utu yapildi
*Wc banyo ovuldu yikandi
*Balkon yikandi
*Yemekler ve tatli yapildi
*Komsumla kahve icildi(yorgunluk kahvesi)

Ve suanda pert bi sekilde uzaniyorum

kızlar buzdolabını sildim ve interneten izlemedigim çukur dizisini izliyordum
kızım aradı torunum aneanne bize gelin dedi dedim ben tavuk katım pişiyor
dedi kutuya kat getir bizde kek de var deyince oraya gitik gelince yarışmayı izliyorum
bu arada beyazları atım yıkanıyor burda hava çok kötü sel uyarısı yapmışılar yagmur çok yagıyor

Günaydın..benim bugün sadece yemek derdim var. Bulaşıkları makineye atar,yerleştiririm. Saç varsa şarjlıyla alır,mopuda susuz bir gezdiririm. Bide wc ve lavaboyu üstten bi temizledimmi olayım biter..
Sonrada yatıp uyurum heralde biraz. Gece hiç uyuyamadım. Bikaç gündür bdv konularına takıldım,takılmaz olaydım. Akşam uykum kaçınca kurdum kurdum sabahın 4 ünde eşime sardım. Sen bi zaman şöyle demiştin,böyle etmiştin..
Hayır adamın strese bağlı mide rahatsızlığı var. Oda kaltıp oturdu sonra yazık..sabırlı anına denk geldi heral, kavgada edemedik:)
Neyse işlere başlayım biran önce bitsin. Bir an önce yatayım iyisimi ben.
herkese kolay,güzel bir gün diliyorum..

ben geldim canlar.bazen su tel beni uyuz ediyor on tane tus basiyorum bi bakiyorum daha 1 tane harf yazmis.neyse simdi gelelim niye yoktum:)kizimi dun hsehir disina hastaneye goturdu kulagi az duyuyor hala diye.bi sorun yok soguk alginligindan krta kulak iltihabi olmus tedaviye devam dediler cok sukur.ordan ciktik alisveris merkezine gittik bi kac parca bi sey aldim yemek yedik.bu arada 3ler annemleydi yine.aksama dogru donduk.gece onurun atesi cikti doktor cagirdik sizde de var mi bilmiyorum eve cagiriyosun doktoru gece gunduz fark etmiyo aile hekimi degil ama onun gibi bi sey.neyse igne yapti gece 3de atesi dustu sonra uyudu.iste boyle siz neler yapiyosunuz?ben gecen halilari falan attim disari ve bilin bakalim saat kacta disarida hali dovuyordum:))saat aksam 11de:)))neyse ki cikip da deli misin diyen olmadan bitirdim:))))

Kizlar an itabariyle temizlik bitmis bulunmakta ve neler yapildi hemen yaziyorum ama cok yoruldummm

*Yatak odasi carsaflar degistirildi
*Kizin odasinin carsaflari degistirildi
*Bulasik makinasi bosaltildi
*Ocak ve tezgah silindi
*Ev supuruldu
*Her yer silindi
*Tozlar ve pencere kenarlari alindi
*2 makina camasir katlandi
*2 makina camasir yikandi(1 makina hala yikaniyor)
*Utu yapildi
*Wc banyo ovuldu yikandi
*Balkon yikandi
*Yemekler ve tatli yapildi
*Komsumla kahve icildi(yorgunluk kahvesi)

Ve suanda pert bi sekilde uzaniyorum
masallah bu enerci boyle canim:KK70:en son yedigin tekmeden sonra oldun sen boyle bi enerci geldi sana:KK70:
kızlar buzdolabını sildim ve interneten izlemedigim çukur dizisini izliyordum
kızım aradı torunum aneanne bize gelin dedi dedim ben tavuk katım pişiyor
dedi kutuya kat getir bizde kek de var deyince oraya gitik gelince yarışmayı izliyorum
bu arada beyazları atım yıkanıyor burda hava çok kötü sel uyarısı yapmışılar yagmur çok yagıyor
oralara da ne cok yagdi bu aralar abla.turkiyeye yagdiysa bize de bi kac gune gelir hep oyle oluyor:KK64:
Günaydın..benim bugün sadece yemek derdim var. Bulaşıkları makineye atar,yerleştiririm. Saç varsa şarjlıyla alır,mopuda susuz bir gezdiririm. Bide wc ve lavaboyu üstten bi temizledimmi olayım biter..
Sonrada yatıp uyurum heralde biraz. Gece hiç uyuyamadım. Bikaç gündür bdv konularına takıldım,takılmaz olaydım. Akşam uykum kaçınca kurdum kurdum sabahın 4 ünde eşime sardım. Sen bi zaman şöyle demiştin,böyle etmiştin..
Hayır adamın strese bağlı mide rahatsızlığı var. Oda kaltıp oturdu sonra yazık..sabırlı anına denk geldi heral, kavgada edemedik:)
Neyse işlere başlayım biran önce bitsin. Bir an önce yatayım iyisimi ben.
herkese kolay,güzel bir gün diliyorum..
neyse ki adam aldirmamis cok:KK53:
canim kuru mopla silmek nasil oluyo?o_O

evim genelde toplu derlidir ancak yoğunluk beni yoruyor

ya da annemin dediği gibi ''işemeyi işten mi sayıyoruz acaba?''

olması gerekeni mi abartıyorum yani..

biraz gerçekci olmak gerek

iş sonrası ev işleri ve çocuk da hepsine azar azar zaman ayırıp asayişi sağlayabilrim pekala...

aydınlanma yaşıyorum :duduk:
canim cocuk evde mi kaliyor yoksa anneanne babaanne evinde falan mi bakiyor?eger oyleyse duz3nli kalma ihtimali var sonucta sabah herkes cikiyor evden.bence calisan kadini en cok yemek yoruyor
bayıldım annenizin sözüne..yeni düsturum bu bir süre:rapci:
bende o aydınlanmayı bu sabah yaşadım..hakkaten gözümüzde ne büyütüyomuşuz yahu..normal şartlarda akşama kadar işim bitmez..sallana sallana iş yapar,oturmazdım..şu an size işler bitmiş,ikinci kahve sigara keyfisi yaparaktan yazıyorum :kahve:
efferim bak 2 saat ev isi yapiver aksama kadar dinlen iste:)))
Bende kimse bitlmiyor o_Oeski nickimi bile degistirdim eger esim yakalarsa konularimi görmesin diye :KK70:

günaydinn kolay gelsinnn

Bugün herkes bi baska hamarat :KK9:
Ben daha bisey yapmadim sacima karanfilli su masaj yaptim gürlesiyormus bakicaz artik...
selcos iyi etki ederse tarifini yazarsin bana:)

Hayirli sabahlar ponciklerr :halay:
dün esimle arabamizi telizledik ic dis. Bu da baska bir temizlik oldu :KK53:
Bugün terasin taslari gelicek kismetse. Insallah hafta sonuna kadar biter de dip köse temizlik yaparim. Yagmur da yagicakmis böylelikle cicek tozlari da gitmis olur...

ben geldim canlar.bazen su tel beni uyuz ediyor on tane tus basiyorum bi bakiyorum daha 1 tane harf yazmis.neyse simdi gelelim niye yoktum:)kizimi dun hsehir disina hastaneye goturdu kulagi az duyuyor hala diye.bi sorun yok soguk alginligindan krta kulak iltihabi olmus tedaviye devam dediler cok sukur.ordan ciktik alisveris merkezine gittik bi kac parca bi sey aldim yemek yedik.bu arada 3ler annemleydi yine.aksama dogru donduk.gece onurun atesi cikti doktor cagirdik sizde de var mi bilmiyorum eve cagiriyosun doktoru gece gunduz fark etmiyo aile hekimi degil ama onun gibi bi sey.neyse igne yapti gece 3de atesi dustu sonra uyudu.iste boyle siz neler yapiyosunuz?ben gecen halilari falan attim disari ve bilin bakalim saat kacta disarida hali dovuyordum:))saat aksam 11de:)))neyse ki cikip da deli misin diyen olmadan bitirdim:))))
Gcmis olsun kuzum nasil oldu onur? Birinin hastaligi bitiYor diger basliyor gibi geldi bana züli gecenlerde azerin hastalanmisti. Insallah diger 2 sine gecmez:KK51:
Eskiden bizim aile hekimimiz eve geliyordu simdi yapioyrlarmi bilmiyorum o_O

canim cocuk evde mi kaliyor yoksa anneanne babaanne evinde falan mi bakiyor?eger oyleyse duz3nli kalma ihtimali var sonucta sabah herkes cikiyor evden.bence calisan kadini en cok yemek yoruyor

efferim bak 2 saat ev isi yapiver aksama kadar dinlen iste:)))

selcos iyi etki ederse tarifini yazarsin bana:)
Züli ben dün onu sürdükten 2-3 saat sonra dusa girdim. Normalinde saclarimin döküldügünü sirtimda bacaklarimds hissediyordum ve sacimi taradigimda tarak birsürü sac oluyordu. Dün hicbirsey yoktu:süslü:ben bile sasirdim.
1 bardak kaynar suya 15 tane karanfil attim demlendi. Su ilidiktan sonra sac diplerime masaj yaparak yedirdim.
Bazilari 24 saat bekletiyormus da onu denemedim benim yaptigim gibi de oldu :KK66:

Hayirli sabahlar ponciklerr :halay:
dün esimle arabamizi telizledik ic dis. Bu da baska bir temizlik oldu :KK53:
Bugün terasin taslari gelicek kismetse. Insallah hafta sonuna kadar biter de dip köse temizlik yaparim. Yagmur da yagicakmis böylelikle cicek tozlari da gitmis olur...

Gcmis olsun kuzum nasil oldu onur? Birinin hastaligi bitiYor diger basliyor gibi geldi bana züli gecenlerde azerin hastalanmisti. Insallah diger 2 sine gecmez:KK51:
Eskiden bizim aile hekimimiz eve geliyordu simdi yapioyrlarmi bilmiyorum o_O
sagolasin balim ya hic sorma bir birilerine mi geciriyolar nedir anlamadim ki

Züli ben dün onu sürdükten 2-3 saat sonra dusa girdim. Normalinde saclarimin döküldügünü sirtimda bacaklarimds hissediyordum ve sacimi taradigimda tarak birsürü sac oluyordu. Dün hicbirsey yoktu:süslü:ben bile sasirdim.
1 bardak kaynar suya 15 tane karanfil attim demlendi. Su ilidiktan sonra sac diplerime masaj yaparak yedirdim.
Bazilari 24 saat bekletiyormus da onu denemedim benim yaptigim gibi de oldu :KK66:
benim saclarim cok dokulmez ama sonuk canli degil ona da iyi gelir mi acaba selcos

X