Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canım bu famili kağıt havlu var ya,şimdi deterjanlısını çıkarmış. Islatıyosun,köpürüyo. Sürekli kullanım için çok uygun değil belki ama,ufak tefek veya acil durumlar için çok kullanışlı geldi bana.

benim bugün yapılacak hiçbir işim yok..öğlene kadar yatak banyosu yapmayı düşünüyorum sonrada market,yemek işlerine bakarım..tabi ben ne ara işim yok desem sabah kahvesine bi komşu gelir,yada başka bir iş gelir aklıma kalkarım..
bu arada yeşil mercimeğim var dünden,yanına bişey yapmam lazım,ama ne yapsam...

kiskandim:)))
mercimek corbasinin yanina firinda kasarli makarna yap:)

bende bir adam var..yemiş yemiş 2 sene öncesine kadar,2 seneden beri canan karata fanatiği oldu,kadın ne derse ama...,o derece..makarna yok,pilav yok,ekmek yok,patates kızartması bir rüya zaten..oğlumla benim anamızı ağlatıyo resmen..bende BDV ye konu açıp boşasammı,ne yapsam..

Gecmis olsun canim... nice mutlu senelere simdi baris yildonumunuzu atlatinca geri kusersin

Kizlar gunaydin ..sabah kizimi etute goturdum donuste saglik ocagina ugrayip idrar ve kan testi verfim. Eve geldim yataklari topladim salonu topladim mutdagi topladim kahvaltimi yaptim..banyo yikanacak bugun gezmeye gidicem .....

:)))ayy senin isin cok zordur ya ne yemek yapilir ki onlar da olmadan:)
baris da guzel guzel anlat istedigini. bu erkek milletine zorla yaptirinca inada bindiriyolar iyice

ben geldim millet 2 gundur cok fazla oyalaniyorum islerimi zor yetistiriyorum
yaptiklarimi yazayim
  • yataklar toplandi
  • oglanlarin nevresimleri degistirildi
  • ortalik toplandi
  • bulasiklar makineye dizildi
  • tezgah masa ocak silindi
  • oglanlar yikandi
  • wc lavabo ovuldu
  • camasir atildi yikanmaya
  • cocuklar doyuruldu uyumays atildi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…