- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.281
ne guzel seymis o baktim netden ama bizzim burda yok galibaCanım bu famili kağıt havlu var ya,şimdi deterjanlısını çıkarmış. Islatıyosun,köpürüyo. Sürekli kullanım için çok uygun değil belki ama,ufak tefek veya acil durumlar için çok kullanışlı geldi bana.
kiskandim:)))benim bugün yapılacak hiçbir işim yok..öğlene kadar yatak banyosu yapmayı düşünüyorum sonrada market,yemek işlerine bakarım..tabi ben ne ara işim yok desem sabah kahvesine bi komşu gelir,yada başka bir iş gelir aklıma kalkarım..
bu arada yeşil mercimeğim var dünden,yanına bişey yapmam lazım,ama ne yapsam...
Gecmis olsun canim... nice mutlu senelere simdi baris yildonumunuzu atlatinca geri kusersinGunaydin hanimlaar bugun alerji testim var hastaneye gidiyorum kesin herseye alerjim cikicakya hadi hayirlisi. Ordan sonrada carsiya gidicem arkadasimla alisveris yapicam biraz yildonumumuz yaklasiyoda eger koca kişisiyle barisipta kutlarsak elbise falan aliyimda bulunsun evde didim -.-
:)))ayy senin isin cok zordur ya ne yemek yapilir ki onlar da olmadan:)bende bir adam var..yemiş yemiş 2 sene öncesine kadar,2 seneden beri canan karata fanatiği oldu,kadın ne derse ama...,o derece..makarna yok,pilav yok,ekmek yok,patates kızartması bir rüya zaten..oğlumla benim anamızı ağlatıyo resmen..bende BDV ye konu açıp boşasammı,ne yapsam..
baris da guzel guzel anlat istedigini. bu erkek milletine zorla yaptirinca inada bindiriyolar iyiceGunaydin hanimlaar bugun alerji testim var hastaneye gidiyorum kesin herseye alerjim cikicakya hadi hayirlisi. Ordan sonrada carsiya gidicem arkadasimla alisveris yapicam biraz yildonumumuz yaklasiyoda eger koca kişisiyle barisipta kutlarsak elbise falan aliyimda bulunsun evde didim -.-
tabiki katıla bilirsin bu arada hoşgeldin aramızaGünaydınlar ben de aranıza katılabilir miyim? Çünkü böyle bir temizlik topiğine çok ihtiyacım var
hosgeldin canimHoşbuldum teşekkür ederim
Hoşbuldum pek sevmiyorum açıkçası bu topiğe de biraz şevkleneyim diye geldimhosgeldin canim
ev isi yapmayi sever misin?
sen ayak uydurmaya calisirsan topige bi bakacaksin pek bi hamarat kadin cikmis icinden:))))Hoşbuldum pek sevmiyorum açıkçası bu topiğe de biraz şevkleneyim diye geldim
İnşallahsen ayak uydurmaya calisirsan topige bi bakacaksin pek bi hamarat kadin cikmis icinden:))))