Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canim cocuk oldugu zaman zaten maddi yonden mecbur caliscak ozel hastanelerde muane ucreti 100 liradan asagi degil ve ben icimde bisey kalmasin istiyorum bunun icinde para birktirmemiz lazim hamile kalmadan once ama ise girmemek icin direniyo:KK43: BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20
Kuzum bizim kavgalarimiz hep 7/24 birbirimizi gordugumuz icin zaten. Dun bak hastaneye gittim 3 saat yoktum nasil ozlemis beni geldigimde sarildi hemen eger ikimizde calissak veya tek o calissa bile biz balim gulum oluruz ama hic niyeti yok dua ediyorum artik allah hayirli is versin insallah Zeytintanem Zeytintanem

Eki Görüntüle 2142800
kizlar bakin bi konuda da bahsetmisdim ben cop kovasina posetleri haftalik geciyorum.ust uste 7 tanesini geciriyorum ustteki copu aliyorum alttaki kaliyo hem yenisini gecirmeye gerek yok hem de suyunun falan aktigini gorursem 2sini birden aliyorum

Ay çok pratik :KK9:severim yormayan şeyleri.. merhabalar hepinize:KK24:

kızlar banyom ışıl ışıl oldu
:temizlik::temizlik:
neyle sildin abla?
Feeling07 Feeling07 kuzum sende haklisin. Bebis geldimi düzensiz maas sorun olur o_O hemde insan birbirini özlemek istiyor. Hele bi hayirlisiyla düzgün bi ise girsin sana minettar olur esin:dondurma:

yorgun anneanne yorgun anneanne ellerine saglik. Cok severim yeni temizlik yapilmis evde oturmayi:halay:

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 bende sen dedikten sonra öyle yapmaya basladim sonra baktim esim cöpü almis atmak icin. Bide bana diyor ki neden okadar cok poset gecirdin :KK70: hepsini almis bizimki...

Kizlar benim kocis kendine is acti. Terasi yenileyecekmis :KK45:
bahce köstebek yuvasi gibi oyuldu... eski taslar cikarildi ve teras bölgesi genisletildi..
ayy su erkek milleti de bi alem ya gitti desene posetler:))))
Ay çok pratik :KK9:severim yormayan şeyleri.. merhabalar hepinize:KK24:
merhaba canim

Canim cocuk oldugu zaman zaten maddi yonden mecbur caliscak ozel hastanelerde muane ucreti 100 liradan asagi degil ve ben icimde bisey kalmasin istiyorum bunun icinde para birktirmemiz lazim hamile kalmadan once ama ise girmemek icin direniyo:KK43: BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20
Kuzum bizim kavgalarimiz hep 7/24 birbirimizi gordugumuz icin zaten. Dun bak hastaneye gittim 3 saat yoktum nasil ozlemis beni geldigimde sarildi hemen eger ikimizde calissak veya tek o calissa bile biz balim gulum oluruz ama hic niyeti yok dua ediyorum artik allah hayirli is versin insallah Zeytintanem Zeytintanem
Ee esine de söyle bize söyledigin gibi. Baktim ki cok tartisiyoruz esime söylüyorum cik disari bikac saat gelme yada ben gidiyim diye.. o da biliyor bunu. Belkide seninkide düsünüp sana hak verir. Yazik degil mi yiprattiginiz sinirlerinize? Allahtan hayirlisi artik insallah isi kabul eder evlu mutlu cocuklu yasarsiniz :halay:

neyle sildin abla?

ayy su erkek milleti de bi alem ya gitti desene posetler:))))

merhaba canim
Aynen cnm posetler gitti...

Kizlar bütün gün disardaydik daha yeni girdim eve ve size mutfagimin rsmini yolluyorum :ıslık::KK22:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 49
Soyluyorum zaten bunlari her seferinde ama cok boguyosun beni ustume geliyosun diyip cekiliyo. İnsallah valla bugun soz verdi giricem ise diye form verdigi yerden en gec 1 aya haber gelirmis insallah gelirde girer herkesin bi derdi var iste allah daha buyuk dert vermesin ne diyelimm. Zeytintanem Zeytintanem

Soyluyorum zaten bunlari her seferinde ama cok boguyosun beni ustume geliyosun diyip cekiliyo. İnsallah valla bugun soz verdi giricem ise diye form verdigi yerden en gec 1 aya haber gelirmis insallah gelirde girer herkesin bi derdi var iste allah daha buyuk dert vermesin ne diyelimm. Zeytintanem Zeytintanem
Tabiki allahtan hayirlisi canim. Yiyecek ekmeginiz nerede varsa oraya girer kesin. Sabrin sonu selamettir bu da olur insallah:dondurma:

tsk ederim cnm. Beyaza her renk uyar ben sariyi sevdigim icin bikac seyi sari aldim. Mutfaga girince icim aciliyor valla
Bende sabah nasil biraktiysam öyle cektim :KK45: bugün toplamam daha...:olamaz:
Gayet duzenli bence :) bende pembe aşığıyım her seyim pembe. Mutfak beyaz esyalar pembe olunca guzel duruyo. Yatak odamda bembeyaz ama yatak odasindan hic memnun degilim lake oldugu icin cok fazla toz oluyo 2 gun silmesem simsiyah toz oluyo biktim valla

Gayet duzenli bence :) bende pembe aşığıyım her seyim pembe. Mutfak beyaz esyalar pembe olunca guzel duruyo. Yatak odamda bembeyaz ama yatak odasindan hic memnun degilim lake oldugu icin cok fazla toz oluyo 2 gun silmesem simsiyah toz oluyo biktim valla
Pembe rengini pek tercih etmiyorum bi giris salonumda biraz pembisler var okadar :)
Tozlar zaten bittigi yok ki:duduk:

İyi geceler hanımlar..bu deterjanlı havlu diye görmüştüm geçen tv de. Çok işe yarıyo gerçekten. Mutfak dolaplarında siyah cam kapaklarım var,ocakta cam. Denedim ne durulama,ne kurulama yaptım. Sonuç mikemmel...
Aslında ben onu mutfakta yada oğlanın odasında bişey dökülürse pratik olur diye almıştım. Ama acil durumlarda çok işime yarayacak galiba. Tavsiye ederim

Birde şu çöpe haftalık poşet geçirmek fikri ne güzelmiş.

Son düzenleme:
İyi geceler hanımlar..bu deterjanlı havlu diye görmüştüm geçen tv de. Çok işe yarıyo gerçekten. Mutfak dolaplarında siyah cam kapaklarım var,ocakta cam. Denedim ne durulama,ne kurulama yaptım. Sonuç mikemmel...
Aslında ben onu mutfakta yada oğlanın odasında bişey dökülürse pratik olur diye almıştım. Ama acil durumlarda çok işime yarayacak galiba. Tavsiye ederim

Birde şu çöpe haftalık poşet geçirmek fikri ne güzelmiş.
Deterjanli havlu ne abla? Cok merak ettim

X