- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.161
Insallah o zaman cok daha rahat olursun kucukler mi cocuklaryok canim ya kendime ayiracak zaman neredeyse sifirama krese gidecekler az kaldi o zamanin hayaliyle yasiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah o zaman cok daha rahat olursun kucukler mi cocuklaryok canim ya kendime ayiracak zaman neredeyse sifirama krese gidecekler az kaldi o zamanin hayaliyle yasiyorum
evet canim daha 2 yas 3 ayliklar:)Insallah o zaman cok daha rahat olursun kucukler mi cocuklar
Yok Canım eşim ve ben varız sadecehahaha cok hoshsun yaacocuk falan var mi?
Allah bagislasin cnmevet canim daha 2 yas 3 ayliklar:)
Gözümü actin kuzum valla süpersin gel seni alnindan öpücem. Bende bundan sonra öyle diyim esime ve ailesineBende valla ama eşime dedim annen boyle soyledi demekki siraylaymis bundan sonra oyle bugun 8den 9a kadar asagida senin ailendeydim yarinda 8den 9a kadar benim ailemde olucaz dedim. Gitcegimden degil ama sinir oldum oda tamam dedi ne desin. Ama cidden bundan sonra esit hareket edicem normalde her gun ineriz asagiya ama benim anneme haftada bi falan gideriz bundan sonra madem siraylaymis bende oyle davrancam
Cnm demlikteki cay lekesini nasil geciriyorsunuzEvi süpürdüm. Mutfagi topladim
Caydanligimin icini temizledim (cayin rengi gecmisti demlige)
Kettle temizlendi
Yatak odami toplamaliyim ve kuruyan kiyafetleri yerlestirmeliyim
Canim ben demliye su koyuyorum ve icine biraz limon tuzu ekliyorum ve kaynatiyorum. Kaynayinca leker cikiyor bide cifle üstünden gecin mi yepyeni duruyorCnm demlikteki cay lekesini nasil geciriyorsunuz
Benimkide gidelim der genelde ama tabi en çok altlı üstlü oturduğumuz için aşağıya inelim diyor. Bide benim eşim maç hastasıdır aşağıdada digiturk var her maç günü oraya ineriz maç izlemeye. Ben bazen inmem çünkü zaten maç izlemiyorum inip napıyım ki. Ona bile laf eder eşim benimle birlikte inmiyosun diye yani zor bu durumlar. Ben onun ailesine uzak olalım benim aileme yakın olalım demiyorum ki ikisinede eşit miktarda gidilsin istiyorum ama yakın olunca öyle olmuyor buda benim sinirlerimi bozuyooGözümü actin kuzum valla süpersin gel seni alnindan öpücem. Bende bundan sonra öyle diyim esime ve ailesine
Sabah görümcem karga bokunu yemeden mesaj atmis kahvaltiya size gelicez diye.. yatak keyfi bile yapamadim esimle. Ee dün de bütün gün kv ile beraberdik. Kahvaltidan sonra baktim esim geldi yanima bu aksam annenlere gidelim diye.. caymazsa fikrinden iyidir
Kader ortagiyiz feelingcimBenimkide gidelim der genelde ama tabi en çok altlı üstlü oturduğumuz için aşağıya inelim diyor. Bide benim eşim maç hastasıdır aşağıdada digiturk var her maç günü oraya ineriz maç izlemeye. Ben bazen inmem çünkü zaten maç izlemiyorum inip napıyım ki. Ona bile laf eder eşim benimle birlikte inmiyosun diye yani zor bu durumlar. Ben onun ailesine uzak olalım benim aileme yakın olalım demiyorum ki ikisinede eşit miktarda gidilsin istiyorum ama yakın olunca öyle olmuyor buda benim sinirlerimi bozuyoo
Ben altina limon tozunu yapiyorum ama demlige hic denemedim domestos fipanda tam geciiyor bide boyle deneyim bakalimCanim ben demliye su koyuyorum ve icine biraz limon tuzu ekliyorum ve kaynatiyorum. Kaynayinca leker cikiyor bide cifle üstünden gecin mi yepyeni duruyor
Dene bakalim :) ben kettle falan da limon tuzuyla temizliyorumBen altina limon tozunu yapiyorum ama demlige hic denemedim domestos fipanda tam geciiyor bide boyle deneyim bakalim
Bende kettle limon tuzuyla temizliyorum zatenDene bakalim :) ben kettle falan da limon tuzuyla temizliyorum
İyi eşin gene karışmıyomuş. Evet insan rahatsız oluyo sanki gitmeyince arada küslük var gibi oluyo napalım bizimde kaderimiz buymuş selcos (insallah dogru soylemisimdir adini azerin oyle diyoduya )Kader ortagiyiz feelingcim
Benimde kv üstümüzde oturuyor. Esim sag olsun demez illa benimle gel diye. Canin nasil istiyorsa der ama benim icim rahat etmez.
Bende esit olsun istiyorum ama malesef olmuyor.. arkadaslarimin eslerini görünce hosuma gidiyor özeniyorum cünkü onlar kadinlarinin ailesine gidiyor.
Aynen öyle oluyor cnm. Icimizde merhamet duygudu cok var galiba kiyamiyoruz nedense..İyi eşin gene karışmıyomuş. Evet insan rahatsız oluyo sanki gitmeyince arada küslük var gibi oluyo napalım bizimde kaderimiz buymuş selcos (insallah dogru soylemisimdir adini azerin oyle diyoduya )
Ellerine saglik canim ve kolay gelsin :)Kizlar guanydinnn
Kizimin kahvaltisi yaptirildi
Carsaflar degistirildi
Yataklar toplandi
Bulasiklar mkineye konuldu calistirildi
Ocak ve tezgah ciflendi
Banyo yiknacak
Baska biey yapamam artik cunku oglen doktora gidicem bebisimi gormeyee
Kahvalti yapmadim ama daha birazdan yaparimEllerine saglik canim ve kolay gelsin :)
Ben daha yataktayim kalkarim simdi kahvalti hazirlarim