Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende valla ama eşime dedim annen boyle soyledi demekki siraylaymis bundan sonra oyle bugun 8den 9a kadar asagida senin ailendeydim yarinda 8den 9a kadar benim ailemde olucaz dedim. Gitcegimden degil ama sinir oldum oda tamam dedi ne desin. Ama cidden bundan sonra esit hareket edicem normalde her gun ineriz asagiya ama benim anneme haftada bi falan gideriz bundan sonra madem siraylaymis bende oyle davrancam :işsiz:
sen de disli gelinsin belli:KK53::KK70:tum gelinler adina arkandayiz:KK70::KK70:
Ye tatliyi dogur hakkiyi züli :KK70: bebis geliyor bebis :halay::halay::halay:teyyteyyteyyyyyy:halay:
Gülme komsuna gelir basina güzelimm:KK53::KK19:
gulme kizaaam:mad:bari ayse olsun hakkidan 3 tane var:KK70:saka bi yana ben hamile kalinca hemen belirtilerim baslar midem bulanir halsiz olurum su anda oyle bi sey yok:KK35:
kız normalde dişçi evde teyzesi oglum diş hekimi daha akşam geldi şehir dışına gitmişti
yarında tatil bakacak saten benim dişler biraz sorunlu ya alt dişler takma :-)
terzi kendi sokugunu dikemezmis misali disci evde ama bakacak zaman yok:KK70:

Gunaydin miss gibi air wick kokan topigin guzel hanimlari:halay:bu sabah oglanlar uyuyunca erken basladim ben islere zaten cok da isim yoktu :KK76:ne zaman boyle desem bi suru is bulurum kendime:KK45:
Kolay gelsin canim ben daha yataktayim....aboovvv 5. Mi geliyorrrr....ben 11 senede 2. Ciyi zor yaptim valla helal olsun sana:KK9::KK9::KK9:

sen de disli gelinsin belli:KK53::KK70:tum gelinler adina arkandayiz:KK70::KK70:
Valla bana iyi olana ben melek olurum, kötü olanada şeytan olurum:KK62:
Şaka bi yana ben evlendim onlarda adetmiş diye 6 ay kayinvalidemde yedim yemegi evimde hic yemek pisirmedim hic biseyde demedim herkes kabul etmez bunu sonuçta. Ben daha çok kendi halimde olmayı seviyorum genelde temizlik yaparim tatli yapmayi cok severim pasta gibi dün profiterol yaptim mesela :KK22: Spora giderim falan zaten inanın vakit geciyo bu sekilde. Ama kayinvalidem hep iç içe olalım istiyor :işsiz:

Valla bana iyi olana ben melek olurum, kötü olanada şeytan olurum:KK62:
Şaka bi yana ben evlendim onlarda adetmiş diye 6 ay kayinvalidemde yedim yemegi evimde hic yemek pisirmedim hic biseyde demedim herkes kabul etmez bunu sonuçta. Ben daha çok kendi halimde olmayı seviyorum genelde temizlik yaparim tatli yapmayi cok severim pasta gibi dün profiterol yaptim mesela :KK22: Spora giderim falan zaten inanın vakit geciyo bu sekilde. Ama kayinvalidem hep iç içe olalım istiyor :işsiz:
kayinvalidenin baska cocugu falan yok mu onlara sarsa biraz da:)))

Kolay gelsin canim ben daha yataktayim....aboovvv 5. Mi geliyorrrr....ben 11 senede 2. Ciyi zor yaptim valla helal olsun sana:KK9::KK9::KK9:
ayyy demeyin oyle yaa insallah hamile degilimdir:KK17:Allah isteyenlere versin bana 4 bebe yeter:olamaz:ben 2 dogumda yaptim bu kadar bebeyi yanlis anlasilmasin oglanlar üçüz:KK45:tek tek dogurmadim yani:KK70:anaaa bu sefer de 2iz falan olurmus ayy bana bi seyler oluyo:ruh:

kayinvalidenin baska cocugu falan yok mu onlara sarsa biraz da:)))
Var canim 2 tane daha zaten kayinvalidemde genelde calisiyo evde durmaz pek is ciktikca gider ama aksamlari beraber olalim istiyor. Altlı üstlü oturmak zor gercekten bence kendi ailenede esinin ailesinede uzak olucaksin en guzeli.

Var canim 2 tane daha zaten kayinvalidemde genelde calisiyo evde durmaz pek is ciktikca gider ama aksamlari beraber olalim istiyor. Altlı üstlü oturmak zor gercekten bence kendi ailenede esinin ailesinede uzak olucaksin en guzeli.
dogru valla ne kadar uzak o kadar iyi ben mesela 3 saatlik mesafedeyim:)))ama kendi aileme de uzak olmak isterdim ayni sehirseyiz maalesef tum skintilarimdan haberdarlar esimle kavgalarimizin ister istemez icindeler ben unutsam bile onlarda izi kaliyo :KK43:bi de annemlerle esim ayni yerde calisiyolar o yuzden her seyimizi biliyolar

dogru valla ne kadar uzak o kadar iyi ben mesela 3 saatlik mesafedeyim:)))ama kendi aileme de uzak olmak isterdim ayni sehirseyiz maalesef tum skintilarimdan haberdarlar esimle kavgalarimizin ister istemez icindeler ben unutsam bile onlarda izi kaliyo :KK43:bi de annemlerle esim ayni yerde calisiyolar o yuzden her seyimizi biliyolar
Hadi ya bu kotu iste. Biz bi sinirle ailemize anlatiyoruz sıkıntılarımızı ama biz unutsk bile ailemiz unutmuyo ve bizden daha cok uzuluyolar :/

neler yaptim bi bakalim:)
  • yataklar toplandi
  • kirliler makineye atildi asildi
  • ocak tezgah silindi
  • bulasiklar hall edildi
  • kofte harci hazirlandi
  • et suyu yapildi
  • wc lavabo ovuldu yeri silindi
  • toz alindi
  • copler toplandi disari birakildi
neler kaldi
  • kofte pisirilecek
  • et suyuna corba yapilacak
  • camasir katlanacak
  • salonun halisi silkelenecek
  • tozu alinacak

ayyy demeyin oyle yaa insallah hamile degilimdir:KK17:Allah isteyenlere versin bana 4 bebe yeter:olamaz:ben 2 dogumda yaptim bu kadar bebeyi yanlis anlasilmasin oglanlar üçüz:KK45:tek tek dogurmadim yani:KK70:anaaa bu sefer de 2iz falan olurmus ayy bana bi seyler oluyo:ruh:
Allah bagislasin cnm rabbim olmayanlara nasip eder insallah... ama gercekten 4 cocukla nasil yapiyorsun kendine ayiracak vakit kaliyor mu

X