- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de disli gelinsin bellitum gelinler adina arkandayizBende valla ama eşime dedim annen boyle soyledi demekki siraylaymis bundan sonra oyle bugun 8den 9a kadar asagida senin ailendeydim yarinda 8den 9a kadar benim ailemde olucaz dedim. Gitcegimden degil ama sinir oldum oda tamam dedi ne desin. Ama cidden bundan sonra esit hareket edicem normalde her gun ineriz asagiya ama benim anneme haftada bi falan gideriz bundan sonra madem siraylaymis bende oyle davrancam
gulme kizaaambari ayse olsun hakkidan 3 tane varsaka bi yana ben hamile kalinca hemen belirtilerim baslar midem bulanir halsiz olurum su anda oyle bi sey yokYe tatliyi dogur hakkiyi züli bebis geliyor bebis teyyteyyteyyyyyy
Gülme komsuna gelir basina güzelimm
terzi kendi sokugunu dikemezmis misali disci evde ama bakacak zaman yokkız normalde dişçi evde teyzesi oglum diş hekimi daha akşam geldi şehir dışına gitmişti
yarında tatil bakacak saten benim dişler biraz sorunlu ya alt dişler takma
hosgeldin canimbu topik tam bana göre ev işi benim kabusum malesef süpürmek çok zoruma gidiyor ayrıca silmekte banyo wc de hiç zorsunmuyorum şükür
Kolay gelsin canim ben daha yataktayim....aboovvv 5. Mi geliyorrrr....ben 11 senede 2. Ciyi zor yaptim valla helal olsun sanaGunaydin miss gibi air wick kokan topigin guzel hanimlaribu sabah oglanlar uyuyunca erken basladim ben islere zaten cok da isim yoktu ne zaman boyle desem bi suru is bulurum kendime
Valla bana iyi olana ben melek olurum, kötü olanada şeytan olurumsen de disli gelinsin bellitum gelinler adina arkandayiz
kayinvalidenin baska cocugu falan yok mu onlara sarsa biraz da:)))Valla bana iyi olana ben melek olurum, kötü olanada şeytan olurum
Şaka bi yana ben evlendim onlarda adetmiş diye 6 ay kayinvalidemde yedim yemegi evimde hic yemek pisirmedim hic biseyde demedim herkes kabul etmez bunu sonuçta. Ben daha çok kendi halimde olmayı seviyorum genelde temizlik yaparim tatli yapmayi cok severim pasta gibi dün profiterol yaptim mesela Spora giderim falan zaten inanın vakit geciyo bu sekilde. Ama kayinvalidem hep iç içe olalım istiyor
düşününce yok gibi geldi hoş buldumhosgeldin canim
zoruna gitmeyen bi sey var mi bari kiz
ayyy demeyin oyle yaa insallah hamile degilimdirAllah isteyenlere versin bana 4 bebe yeterben 2 dogumda yaptim bu kadar bebeyi yanlis anlasilmasin oglanlar üçüztek tek dogurmadim yanianaaa bu sefer de 2iz falan olurmus ayy bana bi seyler oluyoKolay gelsin canim ben daha yataktayim....aboovvv 5. Mi geliyorrrr....ben 11 senede 2. Ciyi zor yaptim valla helal olsun sana
Var canim 2 tane daha zaten kayinvalidemde genelde calisiyo evde durmaz pek is ciktikca gider ama aksamlari beraber olalim istiyor. Altlı üstlü oturmak zor gercekten bence kendi ailenede esinin ailesinede uzak olucaksin en guzeli.kayinvalidenin baska cocugu falan yok mu onlara sarsa biraz da:)))
hahaha cok hoshsun yaacocuk falan var mi?düşününce yok gibi geldi hoş buldum
dogru valla ne kadar uzak o kadar iyi ben mesela 3 saatlik mesafedeyim:)))ama kendi aileme de uzak olmak isterdim ayni sehirseyiz maalesef tum skintilarimdan haberdarlar esimle kavgalarimizin ister istemez icindeler ben unutsam bile onlarda izi kaliyo bi de annemlerle esim ayni yerde calisiyolar o yuzden her seyimizi biliyolarVar canim 2 tane daha zaten kayinvalidemde genelde calisiyo evde durmaz pek is ciktikca gider ama aksamlari beraber olalim istiyor. Altlı üstlü oturmak zor gercekten bence kendi ailenede esinin ailesinede uzak olucaksin en guzeli.
Hadi ya bu kotu iste. Biz bi sinirle ailemize anlatiyoruz sıkıntılarımızı ama biz unutsk bile ailemiz unutmuyo ve bizden daha cok uzuluyolar :/dogru valla ne kadar uzak o kadar iyi ben mesela 3 saatlik mesafedeyim:)))ama kendi aileme de uzak olmak isterdim ayni sehirseyiz maalesef tum skintilarimdan haberdarlar esimle kavgalarimizin ister istemez icindeler ben unutsam bile onlarda izi kaliyo bi de annemlerle esim ayni yerde calisiyolar o yuzden her seyimizi biliyolar
Allah bagislasin cnm rabbim olmayanlara nasip eder insallah... ama gercekten 4 cocukla nasil yapiyorsun kendine ayiracak vakit kaliyor muayyy demeyin oyle yaa insallah hamile degilimdirAllah isteyenlere versin bana 4 bebe yeterben 2 dogumda yaptim bu kadar bebeyi yanlis anlasilmasin oglanlar üçüztek tek dogurmadim yanianaaa bu sefer de 2iz falan olurmus ayy bana bi seyler oluyo
ben anlatmasam bile isde esimin yuz ifadesinden gun icinde beni aramamasindan anliyolar maalesefHadi ya bu kotu iste. Biz bi sinirle ailemize anlatiyoruz sıkıntılarımızı ama biz unutsk bile ailemiz unutmuyo ve bizden daha cok uzuluyolar :/
yok canim ya kendime ayiracak zaman neredeyse sifirama krese gidecekler az kaldi o zamanin hayaliyle yasiyorumAllah bagislasin cnm rabbim olmayanlara nasip eder insallah... ama gercekten 4 cocukla nasil yapiyorsun kendine ayiracak vakit kaliyor mu