- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #31.101
sen napiyosun canim bebisin hayirli olsun sag salim dogsun insallah:)baska cocuk var mi?Sagol cnm
Iyiyim cnm sagol.. evet 11 yasinda bir kizim daha var..rabbim isteyen herkese nasip eder insallahsen napiyosun canim bebisin hayirli olsun sag salim dogsun insallah:)baska cocuk var mi?
Annemde oyle diyor ama benim halilar beyaz kururken sari izler kalir diye korkuyorummbende halıcıya vermiştim ama kötü bir tecrübeden sonra geçen yaz halılarımızı balkonda yıkadım inanın öyle içim rahatlamıştı ki ama kıyıp da seremiyor insan çilesini çekince
anlıyorum endişenizi eğer anneniz rıza gösterirse mutlaka emin olduğunuz halıcıya verin sonra üzülen yine biz oluyoruzAnnemde oyle diyor ama benim halilar beyaz kururken sari izler kalir diye korkuyorumm
Mutfak halım baya uzun onu emin olduğum bi halıya denemek amacıyla vermeyi düşünüyorum, eger begenirsem digerlerinide veririm begenmezsem kendimiz yikicaz artik.anlıyorum endişenizi eğer anneniz rıza gösterirse mutlaka emin olduğunuz halıcıya verin sonra üzülen yine biz oluyoruz
eline koluna saglık tabiki temizcekilin bakem bu aksamin en temiz hatunu geldiusenmedim bu saatte halilari silmeye basladim salon ve cocuk odasini sildim digerlerini de fircaladim kilini tuyunu aldim cay icip onlari da silicem dilim damagim kurudu vla miss gibi oldu hic bu kadar icime sinmemisti hali temizliyi normalde halilari durulamam ama salonun halisini duruladim isil isil yaptim valla acaip kirli sular cikti
gerçekten insan kendi yıkayınca daha temiz olurMutfak halım baya uzun onu emin olduğum bi halıya denemek amacıyla vermeyi düşünüyorum, eger begenirsem digerlerinide veririm begenmezsem kendimiz yikicaz artik.
kizlar bizim burda saat 1 ve ben 6 tane halimi sildim tertemiz ama biraz fazla islandi umarim sabaha kadar kurur:)))
mutfagi da topladim bulasiklari yikadim
bi tek yatak odasinin kucuk halilari kaldi
beyazsa sari leke kala bilir dogruAnnemde oyle diyor ama benim halilar beyaz kururken sari izler kalir diye korkuyorumm
koldan cok dizlerim gitti yerde selcosZüli nasil sildin? Kollarin agirmadi mi? Hamaratliginiza hayranim
Hic mi oturup dinlenmiyorsun kuzum sen??
Cnm benimde halim siyah beyazdi evet kendim yikadigimda hep sari sari lekeler kaldi bence guvenilir bir yikamaciya gonderAnnemde oyle diyor ama benim halilar beyaz kururken sari izler kalir diye korkuyorumm
Kolay gelsin canimbu gun neler yapmam gerek
simdilik aklima gelenler bunlar
- yataklar toplanacak
- bulasiklar hall edilecek
- camasir yikanacak
- 4 makina camasir katlanacak
- yatak odasi supurulup silinecek
- balkon kapinin onu silinecek
- kanepe cekilip alti silinecek
- banyo temizlenecek
- oglanlara yemek yapilacak