- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.981
merhaba tabikide katıla bilirsinMerhaba
Ben de katılabilir miyim size ?
tabi ki katila bilirsin canimMerhaba
Ben de katılabilir miyim size ?
sag olasin abla:)ben yokken neler yaptiniz?masallah hic durmamishsin yerinde su anda seni topigin en enercikli hatunu ilan ediyorum:)))))günaydın geçmiş olsun
tabi ki katila bilirsin canim
hosgeldin
nasilsin?
sag olasin abla:)ben yokken neler yaptiniz?masallah hic durmamishsin yerinde su anda seni topigin en enercikli hatunu ilan ediyorum:)))))
canim ocaginin cinsi ne:l))yani cam mi ankastre mi beyaz mi?:))Ocak temizliği için ne önerirsiniz ?
Daha doğrusu ocağımın bir kısmında temizlenmek bilmeyen yağ birikimi var..
Ne yaptıysam temizleyemedim.. Yağ çözücü aldım en sonunda o bile fayda etmedi..
hos geldin:))her kese yetecek yerimiz var buyur gel:))gelirken kovani bezini de al:)))Bende geldim :)
canim ocaginin cinsi ne:l))yani cam mi ankastre mi beyaz mi?:))
sag olasin canim 4 cocukla nasil oluna bilirse oyleyim:))sen Azerbaycanda yasiyodun dimi?Hoşbuldum :)
Çok şükür iyiyim, sen nasılsın ?
cilit bang kullandin mi?
Ankastre siyah..
sag olasin canim 4 cocukla nasil oluna bilirse oyleyim:))sen Azerbaycanda yasiyodun dimi?
yok canim foto eklemedim uzun zamandir eklerim bir gun bos zamanimda:)senin kac tane var?:)))
Ben de bebeler yazınca hemen profiline baktım yeni resimleri var mı diye :)
Mucize gibi birşey, çok tatlılar Allah bağışlasın
Evet, Azerbaycanda yaşıyorum..
cilit bang kullandin mi?
ocagin cam degilse toz temizleyicileri de super temizliyor
yok canim foto eklemedim uzun zamandir eklerim bir gun bos zamanimda:)senin kac tane var?:)))
Hoşbuldumhos geldin:))her kese yetecek yerimiz var buyur gel:))gelirken kovani bezini de al:)))
cilit bang cok iyi bu konuda.ama bence ondan daha iyi toz temizleyici mesela comet iyi ama matlastiriyo ama gecen marketden pemo lyuks diye toz temizleyici aldim super.dene derim
Cam değil..
Yok onu kullanmadım, titizin yağ çözücüsünü aldım, günlük temizlik için çok iyi ama biriken yağı temizleyemedi, hafifletti sadece..
Lekenin üzerine sıkıp biraz beklettinmi
Cam değil..
Yok onu kullanmadım, titizin yağ çözücüsünü aldım, günlük temizlik için çok iyi ama biriken yağı temizleyemedi, hafifletti sadece..
cilit bang cok iyi bu konuda.ama bence ondan daha iyi toz temizleyici mesela comet iyi ama matlastiriyo ama gecen marketden pemo lyuks diye toz temizleyici aldim super.dene derim