- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.941
Ari gibi hatunsun ablaevettttbuz dolabını sildim çöp kovası yıkandı takıldı
çöp kovasının takılı olan dolap silindi şimdi çay keyfi ve sigara keyfi
çamaşırlar biti serilece kuruyanlar toplanacak ve bir batanye yıkanacak makinada
sonra kızların ve iki yorgan yıkanacak acil çok titiz anne ve kız kardeş gelmeden
Hosgeldin cnm. Evet cok güzel olurduuankette hepsi seçeneği olsaydı keşke
Kolay gelsin canimmZeytintanem canım hoşbuldum..hazır güneşi görmüşken temizlik geldi aklıma..e tabi akla gelmekle olmuyo,gazla çalışıyorum ben..burayı görünce atladım hemen
yapacak birşey yok kalabalık olunca Aile benim çok eşiminAri gibi hatunsun ablarahat duramiyorsun sanirim bir gün de dinlen yazik sana da
Hosgeldin cnm. Evet cok güzel olurduu
hoş geldin aramızaZeytintanem canım hoşbuldum..hazır güneşi görmüşken temizlik geldi aklıma..e tabi akla gelmekle olmuyo,gazla çalışıyorum ben..burayı görünce atladım hemen
Allah kolaylik versin cnmyapacak birşey yok kalabalık olunca Aile benim çok eşimin
çok hemen hemen hepsi burda gelen gidenim şimdi fazla yok
sagolasın sen iş yaptınmıbu günAllah kolaylik versin cnm
Yok bugün bisey yapmadimsagolasın sen iş yaptınmıbu gün
hosgeldin canimZeytintanem canım hoşbuldum..hazır güneşi görmüşken temizlik geldi aklıma..e tabi akla gelmekle olmuyo,gazla çalışıyorum ben..burayı görünce atladım hemen
masallah bi sey kalmamisMerhaba kızlar
Bende ütü işini hiç sevmiyorum, gerçi genelde ütü işini eşim yapıyor
Camlar, perdeler, avizeler temizlendi. Halılar ve koltuklar kaldı
Ayy teşekkür ederim canımmasallah bi sey kalmamis
bana da yardima gelsene :))bana soyle cengaver gibi biri lazim:))))
aa sen bdv de konu acan arkadas misin tuvaletle ilgili:)))yoosam benim kafa gitti mi yine:)))Ayy teşekkür ederim canımama gel gör ki bi oğlum var bu ara tuvalet eğitimine başladık, durdurak yok. Sürekli tuvalete kosmaktan gina geldi. Sağ sola iser diye aklım çıkıyor o yüzden hali ve koltuk en sona kaldı
Yok o ben değilimaa sen bdv de konu acan arkadas misin tuvaletle ilgili:)))yoosam benim kafa gitti mi yine:)))
Ellerine saglik kolay gelsinnMerhaba kızlar
Bende ütü işini hiç sevmiyorum, gerçi genelde ütü işini eşim yapıyor
Camlar, perdeler, avizeler temizlendi. Halılar ve koltuklar kaldı
Teşekkür ederimEllerine saglik kolay gelsinn