- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.961
ne güzel el iş işle kitap oku kuran kerim oku biliyorsanKolay gelsin canimm ben gece temizligimi yaptim. Simdi bos bos oturuyorum böyle de iyi degilmis canim sıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel el iş işle kitap oku kuran kerim oku biliyorsanKolay gelsin canimm ben gece temizligimi yaptim. Simdi bos bos oturuyorum böyle de iyi degilmis canim sıkıldı
ay çok hoşsun ya kendinle barışıksın harbi insanları severimbenim evim biraz uğraştırıcı..haftalık bölerek yapıyorum..mesela bu hafta cam,kapı haftasıydı..4 balkonun 4 ünüde kapattımöyle bir günde silemiyorum malesef..iki günde ancak silebiliyorum..ki bazen üç güne bile sarktığı oluyo avize derdim yok dicem de,tavanlarda da cam var..hatta dış kapılarımda dış tarafı cam..yav ben nere gidemde kendimi atam..
ay bende ütü çok severim ya bu arada hoş geldinMerhaba kızlar
Bende ütü işini hiç sevmiyorum, gerçi genelde ütü işini eşim yapıyor
Camlar, perdeler, avizeler temizlendi. Halılar ve koltuklar kaldı
Biliyorum cnm kücükken ögrendim kuran okumayi.ne güzel el iş işle kitap oku kuran kerim oku biliyorsan
Bende ütü yapmayi cok severimay bende ütü çok severim ya bu arada hoş geldin
bendensin canım ya citen çok seviyorum yaBiliyorum cnm kücükken ögrendim kuran okumayi.
Son zamanda yorgun hissediyorum kendimi. Yarin doktora gidicem kan tahlili yaptirmaya tahminim demir eksikligim var. Cok da unutkan oldum son zamanda Hayirlisi bakalim
Bende ütü yapmayi cok severim
Hoş buldum canım :)ay bende ütü çok severim ya bu arada hoş geldin
Kulakliklari takiyorum müzik esliginde hemen bitiyor zatenbendensin canım ya citen çok seviyorum ya
tabi öbür işleri de severek yapıyorum
günaydın ya üzgün görünüyor bilemedim purofilindeyorgun anneanne abla azerinn nerde biliyormusun? Sesi cikmiyor dün öglenden beri.. merak ediyorum
Günaydin abla, evet bende gördüm onugünaydın ya üzgün görünüyor bilemedim purofilinde
kızlar nedesiniz ya mutfagın camını siliyorum perdesini yıkıyacayım
yatak odasını camı silindi sineklik yıkandı kızların nevresimleri ve üç yorgan yüzü
yıkanıyor bir batanye yıkanacak
Eline saglik cnm. Sende benim gibi üsengecsinesim kizartma yapmis, iki gundur ocakla davlumbazi gormezsen geliordm. Az once kendime cay demleyeyim dedim. Tahammulum kalmamis ki hepsini temizledim. Usenmemem lazim ama useniyorum.
günaydın geçmiş olsungunaydin millet ben geldim
mapus damlarindan yeni ciktim:)))bi arap aradik diye hemen mapusa atmislar beni:))))