Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar bu dakikya kadar yapılan işler merdiven sildik kızımla
ayakablıgı yıkadım kışlık botları ayakabıları çatıya götürdüm
kışlıkları kanepeden çıkarıp tekradan hurca katıp dolabın üstüne koyduk
nevresimler yıkanıyor çamaşır çok yıkanacak :temizlik::temizlik:

Ne yalan söyliyim 2 kez sildim o_O:KK22::KK22::KK22:
Ben hiç silmedim desem :KK70: ama bişey diyim mi yemin ederim tertemiz kapının cinsi biraz değişik bizim ne boyanıyo ne değiştiriliyo ömürlük gibi bişey kaliteli baya ondanmıdır nedir ne iz yapıyo ne toz oluyo ihtiyaç duymadım, tabii bahar temizliginde silicem ama daha önce hiç silmedim. Utanmalımıyım :eek:

Ben hiç silmedim desem :KK70: ama bişey diyim mi yemin ederim tertemiz kapının cinsi biraz değişik bizim ne boyanıyo ne değiştiriliyo ömürlük gibi bişey kaliteli baya ondanmıdır nedir ne iz yapıyo ne toz oluyo ihtiyaç duymadım, tabii bahar temizliginde silicem ama daha önce hiç silmedim. Utanmalımıyım :eek:
Yok kiz ne utanmasi :KK70: temiz duruyorsa neden is acicaksin ki kendine :dondurma:
Kisin ben yorgan yüzü seriyorum onun su izi kaliyor nedense onlari sildim.

Simdi esim ise gitti bende temizlige baslicam :temizlik::spor:heveslendim temiz temiz olsun evim hafta sonuna kadar

kızlar iki gündü eşim işten gelince diyor gaz kokusu geliyor
dün akşam gene dedi ve servis geldi baktılar yok dediler
sıkıntı ve benim fırın dolabın içinde ankerse çıkardılar
aletle bakıldı o arada fırını üstü ve dolabın içi silindi:KK45:
:-):-):temizlik:

1 tasla 2 kus diyorsun abla :sampiyon:
evetttt :halay::KK45::spor:buz dolabını sildim çöp kovası yıkandı takıldı
çöp kovasının takılı olan dolap silindi şimdi çay keyfi ve sigara keyfi:KK14::kahve:
çamaşırlar biti serilece kuruyanlar toplanacak ve bir batanye yıkanacak makinada
sonra kızların ve iki yorgan yıkanacak acil çok titiz anne ve kız kardeş gelmeden
:KK45::KK45::-):-)

X