- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.901
Merhaba hosbulduk evet okudum bilgisayar muhendisliyini Azerbeycanda bitirdim amma calismiyorum@yorgun anneanne tekrar gecmis olsun
N Nurush hosgeldin tatlim aramiza. Okuyormusub calisiyormusun neler yapiyorsun anlat bakalim
BirTutamMutluluk20 evet yirttim kuzum
Gece mide bulantisindan kac kere uyandim saymadim kizlar. Dün de basim döndü arada bir.
Bide adetim bittikten 2 gün sonra tekrar geldi. Hakkimda hayirlsi artikrabbim senelerce cocuk isteyenlere versin önce bebis.
En cok Aydin ozlemisdirteyzenler ozlemistir seni:)
Aa sasirdim hic boyle yapmazdilar noldu benim canlarimabenin oglanlar bu oglen uyumadi bi turlu
bilmiyorum ki nurush once omurle ozan uyumadi onlar uyuduktan sonra da onur uyandi ardindan tekrar ozan uyandi :)boyle iste:)Aa sasirdim hic boyle yapmazdilar noldu benim canlarima
iyi uykular sana:)))Uyanan uyanana diyosun .Simdi bende gidiyorum biliyorsun oylen uyamayi severim aydinin sayesinde gece 2 de falan uyicam bende aliyor kiyamiyorum yerinden alib teyzeme veriyorum emmek icin deliriyor
Kuzum dogum kontrol hapini kullaniyorum aksatmadan. Olabilir mi yinede?selcos Allah korusun dusuk falan ola bilir hemen test yap
İzmirde yaşıyorlar canım oraya çıktı tayinleri 2 senedir ordalar ama çok özlüyoruzcocuk iste:))akli fikri oyunda:))feeling ablanlar nerde yasiyor?
abla ozlenmez mi?keske benim de bi ablam ya da kiz kardesim olsaydiİzmirde yaşıyorlar canım oraya çıktı tayinleri 2 senedir ordalar ama çok özlüyoruz
Bende biraz korkuyorum ama istiyorum da.. kararsiz kaldim. Neyse biraz daha düsüneyimiyi aksamlar kizlar
selcos ben de hayatda deldiremem oyle kulagimi korkarim:)
Yaa yokmuabla ozlenmez mi?keske benim de bi ablam ya da kiz kardesim olsaydi
kiz yapiskan olanlardan yapistir:)))Bende biraz korkuyorum ama istiyorum da.. kararsiz kaldim. Neyse biraz daha düsüneyim
dogrudur kiz evlat baska her anneye bi en az bir kiz evlat sart:)benim bi tane erkek kardesim var o da yanimda degil maalesefYaa yokmugerçekten kız kardeş çok büyük bi nimet. Yanlış anlaşılmasın ama evlattada kardeştede kız bence her zaman özeldir. :)
Azerinn kolay gelsin kuzum :) ben kimseye gaz vermedim