- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel kalpli meleyimCanim arkadasim iyiki hayatimda varsin senden oyrenecek cok seyim var hep seni takdir ediyorum o yuzden burada bile seninle.olmak.isdedim
Canim arkadasim iyiki hayatimda varsin senden oyrenecek cok seyim var hep seni takdir ediyorum o yuzden burada bile seninle.olmak.isdedim
sagolasın çok kötüydümerhaba millet
yorgun abla cok gecmia olsun sen yazdiktan sonra baktin baya siddetli olmusAllah bi daha yasatmasin
gece daha korkutucudur
Allah korusun yarali falan var mi abla?sagolasın çok kötüydü
cocuk iste:))akli fikri oyunda:))feeling ablanlar nerde yasiyor?Miraba kızlaaar. Dün yigenimi eglendirmeye goturduk 2buçuk yaşında ve surekli oyun parkina gitmek istiyorum deyip duruyor :) Lunaparka goturduk 2 saat boyunca ordaydik iyice yoruldu eglendi gerçi giderken oyun parkina gidiyoruz demi diyordu neyse bugun evdeyim onlarda kayinvalidesinde bugun. Evi supurdum bi makine camasir astim suan siliyorum bi odam kaldi sonrada toz alicam siz ne durumlardasiniz bakiim
Yok bitanem bu gun zor kalkdim yatakdan amma simdi bulasiklari makineye birakicam bu gun artij sapancaya gidyorumnurush yaz bakalim bu gun hangi isleri yaptin?:)yoksa hala yatakta misin miskin:))
Hosbulduk tesekkur ederimhoş geldi aramıza
teyzenler ozlemistir seni:)Yok bitanem bu gun zor kalkdim yatakdan amma simdi bulasiklari makineye birakicam bu gun artij sapancaya gidyorum
kız yoksa hamilemisinyorgun anneanne tekrar gecmis olsun
N Nurush hosgeldin tatlim aramiza. Okuyormusub calisiyormusun neler yapiyorsun anlat bakalim
BirTutamMutluluk20 evet yirttim kuzum
Gece mide bulantisindan kac kere uyandim saymadim kizlar. Dün de basim döndü arada bir.
Bide adetim bittikten 2 gün sonra tekrar geldi. Hakkimda hayirlsi artik rabbim senelerce cocuk isteyenlere versin önce bebis.
Bilmiyorum kikız yoksa hamilemisin
test yap bakalım belkide hamilesin bilemedimBilmiyorum ki
Adetim aslinda cuma bitmisti bi baktim pazar yine geldi... ilk defa böyle oldu.
Hamilelik belirtisimi ki acaba abla söyle bana
Olabilir diyorsun yanitest
test yap bakalım belkide hamilesin bilemedim
varmış yayaralıAllah korusun yarali falan var mi abla?