Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Miraba kızlaaar. Dün yigenimi eglendirmeye goturduk 2buçuk yaşında ve surekli oyun parkina gitmek istiyorum deyip duruyor :) Lunaparka goturduk 2 saat boyunca ordaydik iyice yoruldu eglendi gerçi giderken oyun parkina gidiyoruz demi diyordu :KK70: neyse bugun evdeyim onlarda kayinvalidesinde bugun. Evi supurdum bi makine camasir astim suan siliyorum bi odam kaldi sonrada toz alicam siz ne durumlardasiniz bakiim
cocuk iste:))akli fikri oyunda:))feeling ablanlar nerde yasiyor?

yorgun anneanne yorgun anneanne tekrar gecmis olsun

N Nurush hosgeldin tatlim aramiza. Okuyormusub calisiyormusun neler yapiyorsun anlat bakalim

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 evet yirttim kuzum :KK70:

Gece mide bulantisindan kac kere uyandim saymadim kizlar. Dün de basim döndü arada bir.
Bide adetim bittikten 2 gün sonra tekrar geldi. Hakkimda hayirlsi artik o_O rabbim senelerce cocuk isteyenlere versin önce bebis.

yorgun anneanne yorgun anneanne tekrar gecmis olsun

N Nurush hosgeldin tatlim aramiza. Okuyormusub calisiyormusun neler yapiyorsun anlat bakalim

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 evet yirttim kuzum :KK70:

Gece mide bulantisindan kac kere uyandim saymadim kizlar. Dün de basim döndü arada bir.
Bide adetim bittikten 2 gün sonra tekrar geldi. Hakkimda hayirlsi artik o_O rabbim senelerce cocuk isteyenlere versin önce bebis.
kız yoksa hamilemisin:anneadayı::anne::emir_bebek::KK45:

X