Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ufaklik uslu mu bari nickim?oglan kiskanclik falan yapiyo mu:)))
sagolasin canim cumlemizinkini insallah
2yas 2 ayliklar:)asiri yaramazlar nikim durmuyolar bir dakika yerlerinde:)bakicimiz da gitti 2 aydir yalnizim cok zorlaniyorum gelecek ay krese yollicam insallah
Mesajlarını yeni gördüm canım
Ufaklık iyi, gazı olmazsa uslu bi bebek. Abisi zorluyor beni hala. Hala ona bakmak daha zor :/

Maşallah kocaman olmuşlar ya
Ay üç adam ne sevimlidir ya onlar

Cerezleri koydugum büyük cekmeceyi temizleyip düzenledim.

Canasirlar kurumustur onlara bakiyim da topliyim
ellerine saglik selcos
Mesajlarını yeni gördüm canım
Ufaklık iyi, gazı olmazsa uslu bi bebek. Abisi zorluyor beni hala. Hala ona bakmak daha zor :/

Maşallah kocaman olmuşlar ya
Ay üç adam ne sevimlidir ya onlar
masallah ogluslarina
buyuk kac yasinda nickim?
yardimci olacak kimse var mi?

kızlar ben geldim ya bu sabah ev toplandı kahvaltı
yapıldı ve yarım saahatligine misafir geldi kızlar kahve yapıldı
içildi annemi aradım sana galecegiz dedim vee gidildi aaa kız kardeşimde
orda tam onbeş kişiydik yeni geldik sayılır kızım burda NAVLEE NAVLEE degil öbür kızım
eşiyle ay yazarken yoruldum:-)
:)))iyi aksamlar abla hosgeldin
aa diger kizi da uye yap buraya:)))ben de daha simdi girdim yatagima gardrop bitti nihayet ben de pert oldum ama

yorgun anneanne yorgun anneanne kac yasindasin abla sen? Masallah yerinde durmuyorsun :halay:

Arkadaslar esimle baristik. Annemlere gittik haberim yoktu. cok da güzel sohbet etti benimki hatta kalkmak istemedi... niye direk böyle olmuyor da illa kavga istiyor bilmiyorum

Alisveris yaptik, alisverisi yerlestirdim, kuruyan kiysfetleri yerlestirdim ütülenecekleri sepete koydum

o diyor giremem ben fazlar birde bebiş bekliyor
3 torun geliyor navlee ye ugramadı bu gün eltisi ve
görümcesi yardım etiler whatsat tan foto atmıştı
bayagı iş görmüşler perdeler bile takılmıştı
ohh ne guzel abla gule gule otursunlar yeni evlerinde:KK68:
yorgun anneanne yorgun anneanne kac yasindasin abla sen? Masallah yerinde durmuyorsun :halay:

Arkadaslar esimle baristik. Annemlere gittik haberim yoktu. cok da güzel sohbet etti benimki hatta kalkmak istemedi... niye direk böyle olmuyor da illa kavga istiyor bilmiyorum

Alisveris yaptik, alisverisi yerlestirdim, kuruyan kiysfetleri yerlestirdim ütülenecekleri sepete koydum
sizin adiniza sevindim canim:21:bu sefer de biz kavga ettik herufle:KK53:
Büyüğü 4 yaşında canım.
Malesef kimse yok yanımda. Allah razı olsun eşim elinden geldiğince destek oluyor gene
ne guzel esin de destek oluyomus bos ver baskalarini 1 yardim eder 2duzenini bozarlar:KK53:bah bana yorgunluktan oluyorum ama kimseye muhtac deyilim cok sukur:işsiz::KK48:

ne guzel esin de destek oluyomus bos ver baskalarini 1 yardim eder 2duzenini bozarlar:KK53:bah bana yorgunluktan oluyorum ama kimseye muhtac deyilim cok sukur:işsiz::KK48:

Allah kimseye muhtaç etmesin canım

Hayirdir zülimm niy kavga ettiniz?? o_O
Azerin nasil oldu? Bücürler ne yapiyor
Dün arkadaslarla mangal yaptik bugün de annemle teyzem görümceme geliyorlar orada olacagim.. ancak aksama ugrarim kk:dondurma:

Miraba kızlaaar. Dün yigenimi eglendirmeye goturduk 2buçuk yaşında ve surekli oyun parkina gitmek istiyorum deyip duruyor :) Lunaparka goturduk 2 saat boyunca ordaydik iyice yoruldu eglendi gerçi giderken oyun parkina gidiyoruz demi diyordu :KK70: neyse bugun evdeyim onlarda kayinvalidesinde bugun. Evi supurdum bi makine camasir astim suan siliyorum bi odam kaldi sonrada toz alicam siz ne durumlardasiniz bakiim

X