Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
iyi aksamlar millet
selcos buyurun gelin kapimiz her zaman acik size:KK60:
biliyorum cnm allah razi olsun :KK15:

F
Kizlaaar misafirlerim gittii atlattım allahtan. Zeytintanem Zeytintanem o otel cok iyi canim memnun kaldiniz mi? Sevdinmi antalyayi? Birde kac senelik evlisin :) sorum bu kadar :KK70: Ay BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sen azerbeycanlımısın? Turkiyeye nasil gelmezsiin hic mi merak etmiyosuun kiz :)
Cok memnun kaldik cnm hatta birdaha gitmeyi düsünüyoruz :halay:sevdim antalyanin carsidi cok güzell:rapci::rapci:1 senelik evliyim cnm. Bu ayin sonund gitmeyi süsünüyorduk tekrar delphine imperiale ama fiyatlar yüksek geldi biraz

biliyorum cnm allah razi olsun :KK15:

Cok memnun kaldik cnm hatta birdaha gitmeyi düsünüyoruz :halay:sevdim antalyanin carsidi cok güzell:rapci::rapci:1 senelik evliyim cnm. Bu ayin sonund gitmeyi süsünüyorduk tekrar delphine imperiale ama fiyatlar yüksek geldi biraz
Ay bende 11 aylik evliyim :) nerede oturuyosun peki? Evet fiyatlar bu sene genel olarak yuksekmis canim herseye zam geldiya onlarada gelmis heralde :KK70:

Ay bende 11 aylik evliyim :) nerede oturuyosun peki? Evet fiyatlar bu sene genel olarak yuksekmis canim herseye zam geldiya onlarada gelmis heralde :KK70:
Sanki peynir ekmek :KK70: eylülde fiyatlar yine düsüyor cnm belki ozamana rezervasyon yapariz diye düsündük esimle.. hayirlisi bakalim.
Kuzum ben almanyada yasiyorum

kizlar krese basvuru yapmistik bu gun cevap geldi mayisin baslarinda alicaklarmis bizimkileri krese o zamana kadar gene tepemdeler bunlar:))
:halay:haydi züli az kalmis ozaman sabahlari rahat rahat islerini halledersin :KK45:hayirlisi olsun

Sanki peynir ekmek :KK70: eylülde fiyatlar yine düsüyor cnm belki ozamana rezervasyon yapariz diye düsündük esimle.. hayirlisi bakalim.
Kuzum ben almanyada yasiyorum

Aa turkiyede yasayan yokmu yahuu :KK70: evlenmeden oncedemi orda yasiyodun yoksa esinmi orda yasiyodu? Kendi ailende mi orada cok soru soruyorum ama tanimaya calisiyorum sizi :KK16:

Evi topladim
Süpürdüm
Dus aldim
Makyajimi yaptim
Kahvalti yaptim
Sonra bulasik makinesini bosalticam
Kız evde makyajlamı dolaşıyon vaaay. :süslü:bende kalktim ve kalktigimdan beri koltukta uzaniyorum dun ne kadar yorulduysam. :KK43: esim kahvalti yapmicakmiyiz diyo ben daha tokum diyorum :KK70: ha makinaya camasir attim pardon onu atlamiyim oda bi iş :KK70:

Kız evde makyajlamı dolaşıyon vaaay. :süslü:bende kalktim ve kalktigimdan beri koltukta uzaniyorum dun ne kadar yorulduysam. :KK43: esim kahvalti yapmicakmiyiz diyo ben daha tokum diyorum :KK70: ha makinaya camasir attim pardon onu atlamiyim oda bi iş :KK70:

Ne guzel bir davranış sizde cocuklariniza ayni sekilde yaklasirsaniz onlarda zorlanmazlar turkce konuşurken :)
Sabah günesi görünce icimden geldi :KK70: yoksa bende evde makyajli dolasmiyorum.
Bazen insanin cani istemiyor. Ufak tefek seyler hazirla canim kolaydan :)

Haaa evet bide camasirlari telden topladim ve yikananlaru serdim:halay:

Simdi kayinbabam aradi disari kahvalti hazirlayin annenle de kahvalti yapalim diyor.. canimda hic istemiyor acikcasi

Sabah günesi görünce icimden geldi :KK70: yoksa bende evde makyajli dolasmiyorum.
Bazen insanin cani istemiyor. Ufak tefek seyler hazirla canim kolaydan :)

Haaa evet bide camasirlari telden topladim ve yikananlaru serdim:halay:

Simdi kayinbabam aradi disari kahvalti hazirlayin annenle de kahvalti yapalim diyor.. canimda hic istemiyor acikcasi
Annen dedigi kayinvaliden mi? Yakinmisiniz kayinvalidenle?

X