Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyi akşamlar ben geldimm. Bugün ağrım olduğu için ev işi yapamadım valla üstümde bi miskinlikte vardı :KK43: anca yemek bulaşık ortalık toplama işte. Ha birde kek yaptm tahinli kek foto atim mi :) Bu arada ben gün aşırı pasta yaparım eşim pasta kek hastası dolapta kesin pasta olmalı normalde ben tatlı sevmem ama yapmasını çok severim ya siz?

Olabilir cnm sorun degil. Bende esimin gönleklerini ütüledim simdi. Yarin ve öbürgün ikimizde bir seminerde olacagiz...

Bebislet uyudumu:dondurma:
ben de esimin pantolonunu utulicem daha onur uyumuyor bu gun nedense
İyi akşamlar ben geldimm. Bugün ağrım olduğu için ev işi yapamadım valla üstümde bi miskinlikte vardı :KK43: anca yemek bulaşık ortalık toplama işte. Ha birde kek yaptm tahinli kek foto atim mi :) Bu arada ben gün aşırı pasta yaparım eşim pasta kek hastası dolapta kesin pasta olmalı normalde ben tatlı sevmem ama yapmasını çok severim ya siz?
foto isterik tabi:))
bizde de esim tatli sever ben daha cok eksiciyim:))

Gecmis olsun cnm. Olsun dinlenmis oldun. Hergün 100% enerjili olup temizlik yapamayiz ya :KK66: ellerine saglik

Kekim size dil çıkarıyor hanımlar :KK70: Şekli şuklu bozuk ama tadı güzeldi :)

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-13-22-11-26.png
    Screenshot_2018-04-13-22-11-26.png
    249,4 KB · Görüntüleme: 88
iste bu da kolay selcosum yazik kiz herufe ara sira yap da yesin:KK53:

ohhh elerine saglik kuzu benim de islerim bitti:KK76:

eveeet:halay::halay::halay:3 erkek:KK76:

bak calisan bayanlar icin de var konum:kahve:

Ay masallah sana cok yönlü olup herkesle ilgilenebilmenin de sirri buymus. O 3 erkek kolay degildir kofteler :) allah bagislasin tatlim

Niye uyumuyor findigimo_O hasta falan degil dimi? Belkide enerjisi coktur cnm azerin yattimi bile?
2 yas sendromu teyzesi:))
Kekim size dil çıkarıyor hanımlar :KK70: Şekli şuklu bozuk ama tadı güzeldi :)
ellerine saglik canim
sekil onemli degil zaten altta kaliyo o kisim:)))
Ay masallah sana cok yönlü olup herkesle ilgilenebilmenin de sirri buymus. O 3 erkek kolay degildir kofteler :) allah bagislasin tatlim
sagolasin canim
Allahim sana da yavrunu sag salim kucagina aldigin gunleri gostersin insallah
cinsiyeti ne bebisin?

2 yas sendromu teyzesi:))

ellerine saglik canim
sekil onemli degil zaten altta kaliyo o kisim:)))

sagolasin canim
Allahim sana da yavrunu sag salim kucagina aldigin gunleri gostersin insallah
cinsiyeti ne bebisin?
Bebisimiz kiz olacak tatlim . Azarein bugun temizlige giristim. Camasirlar yikandi , dolap ici düzenlendi. Kislik ayakkabilar kiyafetler kaldirildi. Cay bardaklarini bile camasir suyuyla lekeleri gitsin diye temizledim.

Balkon yikadim, yerler surupuldu silindi.
Bebek için dolap bosaltik.

Baya temizlik yaptim yani. Sagolsun annem ve esimde yardim etti tabiki :)

Bebisimiz kiz olacak tatlim . Azarein bugun temizlige giristim. Camasirlar yikandi , dolap ici düzenlendi. Kislik ayakkabilar kiyafetler kaldirildi. Cay bardaklarini bile camasir suyuyla lekeleri gitsin diye temizledim.

Balkon yikadim, yerler surupuldu silindi.
Bebek için dolap bosaltik.

Baya temizlik yaptim yani. Sagolsun annem ve esimde yardim etti tabiki :)
afferin kiz sana:KK5: iste seni hep boyle gormek istiyoruz:KK73:

Bugunkü yaptıklarımı sayıyorumm.
-Sabah kalktım kahvaltı yaptım, bulaşığını yıkadım.
-Battaniyeyi topladım balkonda çırptım ve astım güneşlensin diye.
-Siyah çamaşırları attım makineye yıkanınca astım.
-Evi toparladım, süpürdüm ama silmedim :KK70:
-Buzdolabini indirdim komple sildim kuruladım.
-Mutfak dolapların dışını sildim.
-Pazara gittim geldim aldıklarımı yerleştirdim.
-Beyazları attım makineye teldekileri topladım beyazları astım.
Yapıcağım işler; siyah camasirlari katlamak, teldeki beyazları alıp katlamak, halı örtüsünü örtmek. Akşam yemeği yapmıcam çünkü eşim yemeğe götürücek :kk77::KK49:

X