- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.167
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.241
Maaşallah hepsine canım.sag olasin canim iyiz cok sukur
oglanlarin subatta 2 yaslari olucak insallah
yazarken duaundum de cabuk buyuduk bee:))
kiz da iyi 2ci sinifa gidiyo ders calismayi hic sevmiyo ama:)
sen nasilsin?yavrular nasil?
aynen oyle balim.ucuzler tam da kizimin okul donemine denk geldi diye pek ilgilene miyorum yavrumla o yuzden de ola bilirMaaşallah hepsine canım.
iyi çok şükür en zor zamanları geçmiş.
darısı diğer yaşlarına.
şimdiki çocuklardan ders çalışmayı seven yok.
biz aynı.
okul,iş,ev....
doğru ya çocuklar da haklı.aynen oyle balim.ucuzler tam da kizimin okul donemine denk geldi diye pek ilgilene miyorum yavrumla o yuzden de ola bilir
senin kucuk cadi napiyo hala ayni mi?:)))
:)))artik stresini okulda atiyodur sana saramiyodur fazla:)))doğru ya çocuklar da haklı.
anneye doyamıyorlar ders vs den.
bak hatırlıyorsun ömür törpümü.:)
şimdi ana sınıfında daha iyi çok şükür.
ama yine de agresifliği var.
ah su tansiyon.benim de tansiyonum dustu kac gundur.annem dun yemek yapti getirdi yedim iyim biraz.kac gundur ev cocuk derken yemek yemeye zamanim olmuyoEvet toplanalım ya elerine sağlık bu saate uyanık olunca yazayım dedim annem bende rahatsız biraz tansiyonu yüksek de limon suyu verdik uzandı
tam da 2 cocuk ne ki ben de 4u var diye dusunerek okuyodum ki sondaki calisiyorumu gorunce bi durdum:))))Bir dertliyim bu konuda bir dertliyim anlatamam size...
Ben siliyorum ev batıyor, ben temizliyorum ev batıyor...
İmdat diye bağırasım var...
Geçen Cuma günü temizlik için bayan geldi, sağolsun bal dök yala yaptı evi resmen.
Birlikte yaptık tabii ki.
Büyük oğlumu babaanneye gönderdim, ufaklıkta benimleydi annem geldi onunla ilgilenmeye.
Ben de kendimi boşta bırakmış oldum ki, kadın temizlerken ben de ortalık topladım.
Bütün dolap içlerimi, ayakkabılıklarımı, herşeyi toparladım. Tabiri caizse tertemiz yaptım...
Sonuç: kendimi cumartesi ve pazar günü yerleri silerken buldum yine...
2 çocuklu ev böyle oluyor farkındayım ama benimkisi artık takıntı boyutunu da aştı...
Dün akşam gece 1'e kadar ev toparla, banyo temizle, mutfak temizle ile geçti vaktim.
En son artık çocuk odasında bir iki parça birşey vardı, onları kaldıracak gücüm kalmadı, "amaaann bir gün de dağınık kalın yahu" diyerek çıktım odadan...
Çalışan bir kadın olduğum için, gücümün son damlasına kadar tüketiyorum kendimi bazen.
Ondan sonra kolumu kaldıracak hal kalmıyor.
yemegimi yedim cayimi bile icmeden her zamanki gibi onur uyandibi de ocakta sut kaynatiyodum o sirada
mecbur biraz kolumda salladim sut kaynayinca odaya gecip ayagimda sallamaya devam ettim.tam uyudu kalkip gideyim demistim ki omur uyandi
simdi de onu salliyorum(
tesekkur ederim canimAy harikasınız kitap okur gibi okudum yazdıklarınızı :)