- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.261
Canlanacaktesekkur ederim canimsen de yazarsan ben de okurum ah ahh su topigin bi zamanlari vardi yetisib okuyamiyodum bile benim hamileligim ucuzler derken iyice sessizlesti topik
ama geri dondum ve tekrar canlanicak insallah burasi
Evet benimde vardı ama çocuklar sağ olsunlar kırdılar ben çok memnundumya kizlar su dikey supurgelerden almak istiyorum kullanisli mi sizce
emis gucu iyi mi?
benimkini sagolsunlar yardimci ablalar linc etmisler de:)
hangi markaydi acaba canim?Evet benimde vardı ama çocuklar sağ olsunlar kırdılar ben çok memnundum
hay masallah sizin torununuzda mi varBugün yapılan işler akşam gecyatim bluhaus di iki el çamaşır yıkandı serildi anneyle ilgilenirdi komşu geldi kahve içildiği markete gidildi kızımla torun geldi yemek yenildi
Evet ya anneanneyim 6çocuk iki torun var iki kızım evli birinin kızı birinin oğlu varhay masallah sizin torununuzda mi var
o zaman abla diyim ben size ayip
olmasin
tekrar masallah:)Evet ya anneanneyim 6çocuk iki torun var iki kızım evli birinin kızı birinin oğlu varsenin 4 galiba üçüz var allah bagışlasın hepimizinkini
Allah omur versin anneniz kac yasinda:)bende çamaşılar katlandı namaz kılındı kızım ve torun yolcu edildi telofon tırafigi yogundu annem için aryan arayana aneyle kahve içildi
hep öyle canım.:)))artik stresini okulda atiyodur sana saramiyodur fazla:)))
valla ben ogretmenden de pek memnun degilim.cocuklari cok fazla yoruyo derslerle.ne resim dersi ne beden dersi ne muzik bu derslerin hepsinden test falan cozduruyo cocuklara.e bu cocuga eglence de gerekli ama
Allah kolaylık versin canım.öhöm öhöm uzun aradan sonra topik sahibesi rapor vermeye geldi toplanin bakiyim:))
sabah 7de kalkip kizi okula kocisi ise gonderdim bu arada oglanlardan biri cokdan uyandi sutunu isitip verdim.o sutunu icerken hemen mutfaga kostum
bu sirada ozan sutunu bitirmis cizgi filme dalmisti ben de firsat bu firsat deyib kahvalti yapmaya baslamistim ki bi baktim onur uyanmis geliyo:))yataktan kendisi cika biliyo beyefendi:)))onun da sutunu isitip verdim ozanin yanina salona birakip kahvaltimi bitirip kizimin odasina daldim:)
- bulasik makinesini bosalttim yeniden doldurdum
- elde yikanmasi gerekenleri yikadim
- mutfagi topladim
- masa sandalye tezgahi sildim
- ocagi ovdun
- firinda balik pisirmistim dun o yuzden icini sildim,tepsisini yikadim
bi baktim sutler bitmis mizirdanmalar baslamis:))ikisine de kurabiye verib bi sureligine kandirip banyoya kostum:))
- yatagi topladim
- oyuncaklari topladim
- kirlileri sepete temizleri dolaba kaldirdim
o sirada omur uyandi.ona da sutunu verdim.altlarini actim.bundan sonrasi tam bi donmedolab:))banyoyu tam 4 sefer girip cikarak zorla bitirdim.habire kavga ettiler kiyameti kopardilar:)yemeklerini hazirladim yedirdim derken oyuncaklara daldilar ben de hemen yatak odasina gectim
- kuvetin kenarlarindaki fayanslari kirec sokucuyle ovdum duruladim
sonra hep beraber supurge actik:))dogrusu soyle ben supurgeyi calistirdim onlar fisini cektiler:))supurge kac saat surdu hatirlamiyorum:))
- camasirlar katlanib yerlestirildi
- cocuklarin yataklari toplandi
- yatak toplandi
neyse kizim geldi okuldan
uyandilar ve benim islerim bitti:))simdi uyumadan evi toplicam tekrar
- onun yemegini verdim
- oglanlari uyuttum
- yemek yedim toz aldim
- 2 makina camasir yikadim
- kapilari sildim
geçmiş olsun canım.ah su tansiyon.benim de tansiyonum dustu kac gundur.annem dun yemek yapti getirdi yedim iyim biraz.kac gundur ev cocuk derken yemek yemeye zamanim olmuyo
benim ki fakir.ya kizlar su dikey supurgelerden almak istiyorum kullanisli mi sizce
emis gucu iyi mi?
benimkini sagolsunlar yardimci ablalar linc etmisler de:)
yaa hic sorma balim 3 gundur hastalar 2 gundur de hic yakami birakmiyolar gece gunduz uyumuyolarhep öyle canım.
çok yoruyorlar çocukları.
sonra ders çalışmak istemiyorlar.
Allah kolaylık versin canım.
maraton yaşamışsın resmen,etap etap.:)
4 çocuğa bakmak bile çok zor.
geçmiş olsun canım.
yardımcı ne zaman alacaksın.
benim ki fakir.
burda genelde tanıdıklarımda hep o var.
ben de kendi kendime diyorum gececek az sabir bi gun gelecek keske kuculukleri olsa da sevsek diyeceksin diye:)))))Evet annelik zor ben şimdi diyorum nasıl büyütmusuz dünden beri misafir vardı yazamadım
misafirler bu gün gitiler kaç gündür annemde vardı kızlarla biraz toparladık eviben de kendi kendime diyorum gececek az sabir bi gun gelecek keske kuculukleri olsa da sevsek diyeceksin diye:)))))