öhöm öhöm uzun aradan sonra topik sahibesi rapor vermeye geldi toplanin bakiyim:))
sabah 7de kalkip kizi okula kocisi ise gonderdim bu arada oglanlardan biri cokdan uyandi sutunu isitip verdim.o sutunu icerken hemen mutfaga kostum
- bulasik makinesini bosalttim yeniden doldurdum
- elde yikanmasi gerekenleri yikadim
- mutfagi topladim
- masa sandalye tezgahi sildim
- ocagi ovdun
- firinda balik pisirmistim dun o yuzden icini sildim,tepsisini yikadim
bu sirada ozan sutunu bitirmis cizgi filme dalmisti ben de firsat bu firsat deyib kahvalti yapmaya baslamistim ki bi baktim onur uyanmis geliyo:))yataktan kendisi cika biliyo beyefendi:)))onun da sutunu isitip verdim ozanin yanina salona birakip kahvaltimi bitirip kizimin odasina daldim:)
- yatagi topladim
- oyuncaklari topladim
- kirlileri sepete temizleri dolaba kaldirdim
bi baktim sutler bitmis mizirdanmalar baslamis:))ikisine de kurabiye verib bi sureligine kandirip banyoya kostum:))
- kuvetin kenarlarindaki fayanslari kirec sokucuyle ovdum duruladim
o sirada omur uyandi.ona da sutunu verdim.altlarini actim.bundan sonrasi tam bi donmedolab:))banyoyu tam 4 sefer girip cikarak zorla bitirdim.habire kavga ettiler kiyameti kopardilar:)yemeklerini hazirladim yedirdim derken oyuncaklara daldilar ben de hemen yatak odasina gectim
- camasirlar katlanib yerlestirildi
- cocuklarin yataklari toplandi
- yatak toplandi
sonra hep beraber supurge actik:))dogrusu soyle ben supurgeyi calistirdim onlar fisini cektiler:))supurge kac saat surdu hatirlamiyorum:))
neyse kizim geldi okuldan
- onun yemegini verdim
- oglanlari uyuttum
- yemek yedim toz aldim
- 2 makina camasir yikadim
- kapilari sildim
uyandilar ve benim islerim bitti:))simdi uyumadan evi toplicam tekrar