- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.167
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #30.281
yaa hic sorma balim 3 gundur hastalar 2 gundur de hic yakami birakmiyolar gece gunduz uyumuyolar
aksam annem falan gelirse ancak oyle ortaligi toplaya biliyorum
esimle de kavga ettim zaten hic yardimci olmuyor bana 5 dakika bakinca da 25 dakika bagirip cagiriyoayy benim oglanlar buyuyunce is yaptircam onlara biz cektigimizi cektik bari gelecek nesil gelinler cekmesin
iyi ki su bulasik,camasir makineleri varAllah onlari icat edenlerden razi olsun
aslinda ben de fakirle arzum arasinda kaldim sence hangisi daha iyi
Allahim beni siniyo musun ya Rabbim?1 saattir bi tane bulasik makinesini bosaltamadim uyutup yerine koyuyorum 5 dakika gecmiyor uyaniyolar.1 saatte bu 5ci cocuk sallayisim cok yoruldum gercekten artik bacaklarim tutmuyo.tum gece sabaha kadar boyle.sabah yine etegime yapisacaklar hic bir is de yapamicagim offf ne zormus anne olmak ustelik de ucuz annesi
bu saatden sonra bakici degil de ev islerine yardimci istiyorum sadeceİşin cidden çok zor.
tek başına bir bebek bile çok yorar.
üstelik en zor zamanları.
hayırlısıyla 2 yi bir görseniz.
en azından kendileri koşar,yer içer.
bakıcı bulacakmısın,böyle mi devam edeceksin?
fakir iyi canım.
eşler rahat.
çocuk 10 da olsa annenin işi gibi düşünüyorlar.
bir de sıkıya gelmek işlerine gelmiyor bence.
abla neden gitmedin doktora?bu gün yapılan işler buz dolabı silindi nevesim yıkandı baza silindi doktora gidilmedi o yüzden misafir nevesimleri yıkandı bir el beyazlar yıkandı serildi yemek yapıldı kızartma yenildi mutfak kızıma kaldı topluyor kuruyanlar katlanacak
evet temizlik için ideal olur.bu saatden sonra bakici degil de ev islerine yardimci istiyorum sadece
ev isleri olmasa cocuklara tek basina baka bilirim
zaten yazin krese gidene kadar gerekli o da sonra kendim yapicam islerimi de insallah
ah su erkekler dun kavga cikardim:)kavga cikinca duzeldi az biraz bakalim kac gun surecek:))
maaşallah sana canım.eveeet bu gun caliskan kiz oldum ben
sabah annem sagolsun geldi cocuklara bakti 1.5 saat o surede ben neler yaptimev cok pisti bu arada ilk defa evimi bu kadar daginik gordum
ve annem gitti
- ortaligi soyle jet hiziyla topladim oyuncaklar kirliler kirli tabak canak artik ne varsa
- yataklari topladim
- mutfagi topladim
- bulasiklari makineye dizdim
- elde yikanacak olanlari yikadim
- ocagi ovdum
- masayi tezgahi sildim
- camasir attim makineye
- copleri toplayip disari cikardin
annem gittikten sonra ne yaptim
cocuklari uyuttum.sag olsunlar 2 ,2.5 saat uyudular uzun zaman sonra
- cocuklara kahvalti hazirladim yedirdim
- supurge actim
- wc lavabo kuveti ovdum
- yerini sildim paspasi serdim
- tekrar makinaya camasir attim
neler yaptim
uyandilar cocuklari doyurdum
- kizimla yemegimizi yedik
- yerleri elimle bi guzel sildim uzun zamandir silinmemisti
- camasirlari astim
- her yerin tozunu aldim
- nemli bezle mobilyalarin kapaklarini sildim
- mutfak dolaplarindaki parmak izlerini sildim
- cocuklara yemek yaptim
aksam annem tekrar geldi kizimi yikadim ben de banyp yaptim.ciktim annem gitti cocuklari doyurup uyuttum ve ben de bittim
Ben de katilayim araniza.hastalik derecesinde olmasada temiz titizimdir.temizlik benim icin cok onemli.bugun yaptiklarimi yazayimNezamandir girmiyodum kizlar sizde yoksunuz diye.bi actim sayfa sayfa oku oku bitmedi.azerin hosgeldin cnm.masallah ucuzlerle is yapmak cok zordur eminim.Alah yardimcin olsun.Benim isyerindeki pozisyonumdaki degisiklikten dolayi yazamiyrom artik.zaten yazacak kadar temizlikte yapmiyorum.icimden gelmiyo.isimdeki mutsuzluk evimide yansiyo.istifa etmeye karar verdim.evde olunca hergun yazarim ins size bugunki yaptiklarim 5.15 te eve geldim.dunden kalan boregim ve yaspastam vardi kaynanamda cocuklara yaprak pisirmis.onlar evine gitti bende hemen kesme corba yaptim.bulasiklari makinaya dizdim ve makinayi calistirdim.makina bitince onlari yerlestirip bulasiklari tekrar dizerim.sonrada cayla dizi keyfi.benden bukadar
Teşekkür ediyorum sizin de elinize sağlık inşallah bırakmayalım buraları boşeline saglık oh mis
bura uzun süredir aktif degil
ya inşallah olur aktif
bende mutfagın duvarların sildim
perdesi yıkandı kobi ve petegini kapısını sildim
camı sildim akşam taziyeye gidildi