Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

İşin cidden çok zor.
tek başına bir bebek bile çok yorar.
üstelik en zor zamanları.
hayırlısıyla 2 yi bir görseniz.
en azından kendileri koşar,yer içer.

bakıcı bulacakmısın,böyle mi devam edeceksin?

fakir iyi canım.

eşler rahat.
çocuk 10 da olsa annenin işi gibi düşünüyorlar.
bir de sıkıya gelmek işlerine gelmiyor bence.

bu gün yapılan işler buz dolabı silindi nevesim yıkandı baza silindi doktora gidilmedi o yüzden misafir nevesimleri yıkandı bir el beyazlar yıkandı serildi yemek yapıldı kızartma yenildi mutfak kızıma kaldı topluyor kuruyanlar katlanacak

bu saatden sonra bakici degil de ev islerine yardimci istiyorum sadece
ev isleri olmasa cocuklara tek basina baka bilirim
zaten yazin krese gidene kadar gerekli o da sonra kendim yapicam islerimi de insallah

ah su erkekler dun kavga cikardim:)kavga cikinca duzeldi az biraz bakalim kac gun surecek:))

eveeet bu gun caliskan kiz oldum ben
sabah annem sagolsun geldi cocuklara bakti 1.5 saat o surede ben neler yaptimev cok pisti bu arada ilk defa evimi bu kadar daginik gordum
  • ortaligi soyle jet hiziyla topladim oyuncaklar kirliler kirli tabak canak artik ne varsa
  • yataklari topladim
  • mutfagi topladim
  • bulasiklari makineye dizdim
  • elde yikanacak olanlari yikadim
  • ocagi ovdum
  • masayi tezgahi sildim
  • camasir attim makineye
  • copleri toplayip disari cikardin
ve annem gitti
annem gittikten sonra ne yaptim
  • cocuklara kahvalti hazirladim yedirdim
  • supurge actim
  • wc lavabo kuveti ovdum
  • yerini sildim paspasi serdim
  • tekrar makinaya camasir attim
cocuklari uyuttum.sag olsunlar 2 ,2.5 saat uyudular uzun zaman sonraneler yaptim
  • kizimla yemegimizi yedik
  • yerleri elimle bi guzel sildim uzun zamandir silinmemisti
  • camasirlari astim
  • her yerin tozunu aldim
  • nemli bezle mobilyalarin kapaklarini sildim
  • mutfak dolaplarindaki parmak izlerini sildim
  • cocuklara yemek yaptim
uyandilar cocuklari doyurdum
aksam annem tekrar geldi kizimi yikadim ben de banyp yaptim.ciktim annem gitti cocuklari doyurup uyuttum ve ben de bittim

evet temizlik için ideal olur.
inşaALLAH canım.
o zaman rahatlarsın.
maaşallah sana canım.
bitmişsindir tabi.

Nezamandir girmiyodum kizlar sizde yoksunuz diye.bi actim sayfa sayfa oku oku bitmedi.azerin hosgeldin cnm.masallah ucuzlerle is yapmak cok zordur eminim.Alah yardimcin olsun.Benim isyerindeki pozisyonumdaki degisiklikten dolayi yazamiyrom artik.zaten yazacak kadar temizlikte yapmiyorum.icimden gelmiyo.isimdeki mutsuzluk evimide yansiyo.istifa etmeye karar verdim.evde olunca hergun yazarim ins size bugunki yaptiklarim 5.15 te eve geldim.dunden kalan boregim ve yaspastam vardi kaynanamda cocuklara yaprak pisirmis.onlar evine gitti bende hemen kesme corba yaptim.bulasiklari makinaya dizdim ve makinayi calistirdim.makina bitince onlari yerlestirip bulasiklari tekrar dizerim.sonrada cayla dizi keyfi.benden bukadar

Ben de katilayim araniza.hastalik derecesinde olmasada temiz titizimdir.temizlik benim icin cok onemli.bugun yaptiklarimi yazayim
Perdeler yikandi asildi
Montlar yikandi
Camasir hala yikaniyor makinede cikinca asilcak
Kuruyan camaairlar katlandi yerlestirildi
Dagilan oyuncaklar yapbozlar 14778853175456543690076 kere toplanip geri dagitildi.cocuklar yatana kadar bir o kadar daha toplanir
Cocuklarla yapboz yapildi biraz oyun oynandi
Kedinin kum kabi ayrintili temizlendi(domestosla fircalandi)
Wc domestoslandi
Banyo domestoslandi
Supurge 2 kere acildi simdi aciktik diyorlar pilav isitiyorum yemekten sonra bir kez daha acilacak
Vileda yapilacak.bu henuz duruyor ama yemek yesinler supurgeden sonra en son bunu yapacagim
Cocuklar yikandi kremlendi
Sokulmus birkac birsey vardi onlar dikildi

Kimse yazmiyor artik herhalde buraya.yazayim ben yinede bugun yapilanlari
3 makine camasir yikandi asildi
Dunden yikanip kuruyanlar toplanip katlanip yerlestirildi(utu demeyin herseyi yaparim ama utuden nefret ediyorum.lazim oldukca utulenir.esim kendi utusunu kendi yapar.camasirlar yikandi hadi hoop utuleyeyim demem)
Kapilar silindi
Mutfak derlenip toplandi bir guzel silindi
Kedinin kum kabi temizlendi(bu hergun rutin zaten.haftada 1 gunde domestosla detayli yikarim)
Cocuklar avm de oyun parkina goturuldu
Supurge tutuldu
Vileda yapildi.sivi sabun ile sildim misler gibi koktu.yalniz cok kayiyor.cocuklarin uyudugu bir saattte yapilmasi gerekli.
Duvarlarin cocuklarin boyadigi kisimlari tellenip silindi
Yemek olarak makarna yapildi ketcap ve mayonezle bir guzel yendi(bugunluk boyle oldu,hergun dokturemem ya)
Halilar ustten arap sabunu ile silindi.koltuklarida silecektim ama saftim kaydi maalesef yarina kaldi
Toz alindi
Wc camasir suyu ile yikandi.bonyoyu yikamadim bugun icim icimi yiyor ama bu saatte anca totom yer gordu.kalsin simdilik banyo.yinede sagim solum belli olmaz.buraya yazar gider yikarim.durtuyorlar beni cunku.

Merhaba kızlar uzun zaman oldu
Ama temizlik konusunda en çok motive sağlayan topic dönüp dolaşıp geliyorum o yüzden
Bugün sabah kahvaltı hazırlandı Toplandı
bulaşık mak çalıştırıldı
Çöpler atıldı
Çocuklar yıkandı
1 makine çamaşır makinede yıkanıyor
Yatak odası toplandı
Çorba ezogelin pişirildi şimdi devam edicem işlere görüşürüz

Sabahtan bu yana Yen'i oturdum

Ne İşler yaptım bi bilseniz

Perdeler komple yıkadım
Storlar vs
Bir perde ütüledim tül
Ev süpür sil
Koltukları yer değiştir kılıfları yıka
Gardrop üzerini bile süpürdüm sildim
Nevresim değiştir
Oğlumun odası be eşyalarını düzenle yıka
Bir takım tamirsel işler bile yaptım ..
Çok yoruldum ama değdi

Salon camları çerçeveleri silindi

Sineklikler yıkandı takıldı

Çocuklara çorba yoğurt yedirildi

Salonun koltukları silindi ve tüm eşyalar içleri ayrıntılı silindi kapısı silindi salonun yerleri ve halısı silindi

Mutfak bulaşıklar toplandı

Mutfak masa ve sandalyeler silindi

Mutfak halısı ve kapısı silindi

Fırın silindi

Çamaşırlar asıldı 1 makine daha atıldı

Kolidor süpürüldü silindi

Ayakkabılık ve ayakkabılar silindi

Dış kapı silindi
Bugün güzel geçti yorulmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…