Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Cok saldim kendimi evi cocuklari esimi... ama dunden karar verdim eski fatos olcam herseye yetismeye caliscam yine.Dun aksam onceki gunde kalan bulasiklari makineye yerlestirdim.once makinayi bosalttim tabi.yemek yaptim.makinaya camasir attim.yemek yedikten sonra tekrar makinaya yerlestirdim makinayi calistirdim.camasirlari astim.cocuklarla kahvr e meyve molasi verdik.oglumun odevlerini ko trol ettim.cocuklar yatincada kalan bulasiklari elde yikadim.makina bitince yerlestirdim.tezgahimi cifle ve camasir suyuyla aildim

Kuzumla bayrama gidildi.
4 posta çamaşır yıkandı.
bulaşık makinesi çalıştırıldı, bitince yerleştirildi.
küçük wc duvarlar dahil çamaşır suyuyla temizlendi.
duşakabin çamaşır suyuyla temizlendi.
kişisel temizlik yapıldı, duş alındı.
duaya gidildi.

Dunden kalan evde serili 3 makina camasiri topladim.katladim.kaldirdim.2 haftalik utu yaptim.bulasik makinasinin icindekileri yerlestirdim.yemek yaptim.bulasiklari tekrar makinaya dizdim.evi supurdum.sildim.

5.30 ise basladim yeni oturdum. Evi toparladim.makinaya camasir attim.yemek yaptim.yedik.bulasiklari makinaya dizdim.camasiri eve astim.tekrar camasir attim.mutfak dolaplarini ve beyaz esyalari sildim.birazdan tekrar camasir asip makinayi tekrar calistircam.simdi kahve keyfi yapiyorum.

Cuma gunu 3 makina camasir yikandi.cmt isten gelince camasirlari katladim kaldirdim.evi toparladim.evin butun halilarini supurdum.topladim.kanepe ve bazalari cekip altlarini supurdum sildim toz aldim.iki odanin kapisini ve oturma odasinin avizesini sildim.mutfak ve balkonun camlari haric butun odalarin camlarini sildim.oglum wc ve banyoyu yikadi.balkonu supurdum sildim.evin halilarini serdim ve yemek yaptim.yedik makinaya bulasiklari yerleatirdim.pazar sabahi kahvalti yaptiktan sonra bulasiklari makinaya yerlestirdim ve makinayi calistirdim.yesil fasulye yaptim pzt yemek icin.et sogan biber ve domates kavurdum kucuk saklama kaplarina koydum hafta ici yemege koymak icin hazir oldu.utum kaldi sadece.

Evi toparladim.2 makina camasir yikandi sonuncusu hala makinada onlari camasirliga astim.yemegim pazardan hazirdi salata tatli yaptim yedik .bulasiklari makinaya yerlestridim.oglumun ve kendimin nevresimlerini degistirdim.evi supurdum

Ben de "kendimden beklemediğim bir performans ile" cumartesi günü temizlik yaptım.

-Balkon yıkandı.
-Tüm halılar kaldırıldı, silkelendi.
-Tüm ev süpürüldü.
-Tüm ev elle silindi.
-Cam balkon hariç, Tüm camlar silindi.
-Nevresimler değiştirildi.
-Çamaşır yıkandı asıldı.
-Mutfak toplandı, bir kaç posta bulaşık makinesi çalıştırıldı.
-Masa-tezgah-ocak silindi.
-Koltuklar süpürüldü.
-Yatak süpürüldü.
-Yatak odası perdesi yıkandı.
-Banyo lavabosu + küçük wc lavabosu ovuldu.
-Halılar serildi.

Pazar da
-Gündüz annemleri ağırladım.
-Akşam kuru çamaşırları katladım.
-1 makine daha çamaşır yıkatıp, astım.

yorgunluktan hala kendime gelemedim.

Yeni birisi icin ilan verin
:))yeni birisini bulmak zor degil aslinda
ama ablamiza alismistik neredeyse 1.5 senedir bizle cocuklar elinde buyudu ona cok baglilar hele 1si benden cok ona bagli neredeyse:)yeni birine alismalari zor olucak evde bi yabanciyi gorunce de dogal olarak etegime yapisivericekler:))

Kizlar merhaba. Bende bu aralar herseye useniyorum
Okula git gel.
Sonra evde yatafi bile toplamak istemiyorum
11 haftalik gebeyim zerre halim yok..
Neyse bugun evi havalandirdim.
Yatagi topladom
Camasir katladim camasir yikayip astim..
Baska da bisey yapmadim

sag olasin canim iyiz cok sukur
oglanlarin subatta 2 yaslari olucak insallah
yazarken duaundum de cabuk buyuduk bee:))
kiz da iyi 2ci sinifa gidiyo ders calismayi hic sevmiyo ama:)
sen nasilsin?yavrular nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…