- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi papatyam_83
35 km sabah 6.10' da servise biniyorum 8'de iş başı, akşam da 17.45'de çıkıyorum 19.20' de evdeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meslek hayatımda devamlı evimden uzak yerlerde çalıştım...nolur beni rahatlatin siz eşiniz ya da çocuğunuz evden kaç km işyeri...artık inanın memlekette sadece benim başıma geliyormuş gibi hissediyorum bu durum ....
Kurban olayım...niye kaosu tercih ??
Zamanın hep yolda geçiyor ya kendi aracınla mı35 km sabah 6.10' da servise biniyorum 8'de iş başı, akşam da 17.45'de çıkıyorum 19.20' de evdeyim
Sadece gidiş o da dolmuşla kısa mesafeyi saymıyirum..Gidiş geliş mi ...tek gidiş mi 100
Gidiş geliş benim de 100km
Küçük şehirlerin de kendi sıkıntıları var. Sosyal ve kültürel anlamda.
Aman aman büyükte de zamanın yolda geçtiği için o sosyal kültürel imkanları yaşayamıyorsun zaten ...hiç gerek yokKüçük şehirlerin de kendi sıkıntıları var. Sosyal ve kültürel anlamda.
Benim Git gel 100km ..Allah yardım etsin gerçekten zor ....bayan olarak çalışmak bir dert çalışmamak ayrı dertSadece gidiş o da dolmuşla kısa mesafeyi saymıyirum..
Yok servisle gidiyorum. Zaten yol beni çok yıpratıyor.Zamanın hep yolda geçiyor ya kendi aracınla mı
Benim arkadaşım bebeğini bırakıyor 1 dolmuşla bırakıp tekrar dolmuşa biniyor ...akşam da aynı...benim kızım büyüdü şükür de 10 yaşında....ben ikinci asla düşünemiyorum zaten ☹☹benim yol değilde sabahları kızımı bi yerlere bırakmak dert oluyor kızım 2 yaşında diğer çocuğum da doğunca acaba çalışma hayatı işkenceye dönecek iki çocuğu birden bırakacağım alacağım: (
Of o ne yaaa Allah yardım etsin hadi sen öğrencisin okul biter atlatırsın hocalar ne yapsınBen geçen sene okula 3 saat yol gidiyodum 3 saatte dönüyodum. Bu şekilde hocalarım da vardı ben gibi uzun yoldan gelen
Normalde kendi arabam olsa 15 dk maksimum işe gitmem yada gelmem ama minubusle olunca özellikle dönüşte 1 saat hatta çoğu zaman 1 saati geçiyorMeslek hayatımda devamlı evimden uzak yerlerde çalıştım...nolur beni rahatlatin siz eşiniz ya da çocuğunuz evden kaç km işyeri...artık inanın memlekette sadece benim başıma geliyormuş gibi hissediyorum bu durum ....
Ah çocuğun okulu.kocanin da işyeri vs faktörler olmasa işyerinin karşısı süper olur da2 dakikahayatimin en dpgru kararlarindan biri isyerimin karsisina tasinmakti