- Konu Sahibi papatyam_83
50 dk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saatMeslek hayatımda devamlı evimden uzak yerlerde çalıştım...nolur beni rahatlatin siz eşiniz ya da çocuğunuz evden kaç km işyeri...artık inanın memlekette sadece benim başıma geliyormuş gibi hissediyorum bu durum ....
Yanlış anlamayın nolur kendimi kötü hissediyorum bir yerden sonra bu durumu tek yaşayan bennmişim de herkes evinin dibinde çalışıyor gibi geliyor insana ☹9 yildir(atandigimdan beri) köylerde calisiyorum.2 sene köyde kalmam disinda ortalama 35-40-45 km yani 50-55 dk civari köy yollarinda gidiyorum.trafik yok ama dar ve virajli yollarimiz var.Memlekette köy ogretmenleri bu durumu onlarca yildir yasiyor.Icinizi rahatlatin.
Yanlış anlamayın nolur kendimi kötü hissediyorum bir yerden sonra bu durumu tek yaşayan bennmişim de herkes evinin dibinde çalışıyor gibi geliyor insana ☹9 yildir(atandigimdan beri) köylerde calisiyorum.2 sene köyde kalmam disinda ortalama 35-40-45 km yani 50-55 dk civari köy yollarinda gidiyorum.trafik yok ama dar ve virajli yollarimiz var.Memlekette köy ogretmenleri bu durumu onlarca yildir yasiyor.Icinizi rahatlatin.
Yanı aynı kaderi yaşayan kaderdaş lar olduğunu görmek yok bi tek sen değilsin bunu dedittiriyor insanaYanlış anlamayın nolur kendimi kötü hissediyorum bir yerden sonra bu durumu tek yaşayan bennmişim de herkes evinin dibinde çalışıyor gibi geliyor insana ☹
Yanlış anlamayın nolur kendimi kötü hissediyorum bir yerden sonra bu durumu tek yaşayan bennmişim de herkes evinin dibinde çalışıyor gibi geliyor insana ☹
Nasıl yapıyorsunuz o yol hergünHergün 2 saat sürüyor kadıköy eyüp