ev ile ilgili çeyiz turu seyler satan varmı?

Canım bendede balık şeklinde balık tabağı, borcam, arapça yazılı süs eşyası cam su bardağı havlulr patikler lifler falan var hiç kullanılmadılar. işine yarayan olursa foto atrım. İstanbuldaysan elden alabilirsn.

Konuma bakabilirsin canm

Bunlar war anlasırız ceyızlık

Eklentiler

• image.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 93
  • image.jpeg
    27,8 KB · Görüntüleme: 97
  • image.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 130
  • image.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 109
  • image.jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 107
nescafe mycafesı olan satmayı dusunen varmı

Merhaba canım.
Ben mycafemi satmayı düşünüyorum çünkü mutfağım da çok elektronik eşya var sığamıyorum.
Konuma da bakabilirsin elimde yatak örtüm yemek takımlarım ve vakumlu geniş kaplarım var.

Özel diktirilmiş Yün yorgan var yepyeni yarı fiyatına vereceğim

günlük kullanıma uygun kibar kaliteli yıkanabilen kumaşlardan yatak örtüm var canım az ve temiz kullanılmış çantası da duruyor bi yıkadın mı sıfırdan farkı kalmaz ilgilenirsen gösterebilirim 60 a veririm 150 civarı almıştım bundan 4 sene önce d3m3tika01

MRB CANIM PAKETINDE HIC ACILMAMIS GURAL KAHVALTI SETI,acılmamıs uyku setı, acılmamıs battanıye var. ılgılenırsenn uygun fıat yapabılırım...foto da cekebılırım..fakat yuk odasında,kararını verırsen foto cekmek ıcın ındırırım.

Bende böyle bir şey var. Pazarlamacının gazına gelip aldım ama kullanmadım hiç paketini bile açmadım. Kendim 360 tlye aldım. İnternette de o civarda fiyatı. Madem çeyiz yapıyorsun 300 olur :)

görmek isterimmm lutfen

ve 12 kisilik yemek takımı eksigim kaldı kızlar bornoz seti uyku seti nevresim takımı eksiklerim devam ediyor.

ve 12 kisilik yemek takımı eksigim kaldı kızlar bornoz seti uyku seti nevresim takımı eksiklerim devam ediyor.
elimde fotoğraftaki bornoz takımı var canım. özdilek'in 2 kişilik bornoz takımı. kutusunda, etiketi üstünde, hiç kullanılmadı.

Eklentiler

• 67.JPG
    45,1 KB · Görüntüleme: 136
  • 67a.JPG
    24,2 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…