- 1 Aralık 2013
- 200
- 78
-
- Konu Sahibi d3m3tika01
Konuma bakabilirsin canmBir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
nescafe mycafesı olan satmayı dusunen varmı
Özel diktirilmiş Yün yorgan var yepyeni yarı fiyatına vereceğimBir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
Geçen yılNekadar düşünüyorsun fiyat
mycafen nekadar canım konuna baktım ama onu goremedim ?Merhaba canım.
Ben mycafemi satmayı düşünüyorum çünkü mutfağım da çok elektronik eşya var sığamıyorum.
Konuma da bakabilirsin elimde yatak örtüm yemek takımlarım ve vakumlu geniş kaplarım var.
görmek isterimmm lutfenMRB CANIM PAKETINDE HIC ACILMAMIS GURAL KAHVALTI SETI,acılmamıs uyku setı, acılmamıs battanıye var. ılgılenırsenn uygun fıat yapabılırım...foto da cekebılırım..fakat yuk odasında,kararını verırsen foto cekmek ıcın ındırırım.
cok kullanıslıya benziyor hepsi icinde ve fazla yer kaplamaz dusunuyorum bunu. fakat biraz tuzlu geldi :)Bende böyle bir şey var. Pazarlamacının gazına gelip aldım ama kullanmadım hiç paketini bile açmadım. Kendim 360 tlye aldım. İnternette de o civarda fiyatı. Madem çeyiz yapıyorsun 300 olur :)
Eki Görüntüle 1729790
elimde fotoğraftaki bornoz takımı var canım. özdilek'in 2 kişilik bornoz takımı. kutusunda, etiketi üstünde, hiç kullanılmadı.ve 12 kisilik yemek takımı eksigim kaldı kızlar bornoz seti uyku seti nevresim takımı eksiklerim devam ediyor.
nevresim takımlarıma da bi bakayım :)ve 12 kisilik yemek takımı eksigim kaldı kızlar bornoz seti uyku seti nevresim takımı eksiklerim devam ediyor.