- 12 Kasım 2015
- 190
- 55
- 32
- Konu Sahibi d3m3tika01
fiyatı ne dusunuyorsun canım. birde nevresimlerinide görmek isterimelimde fotoğraftaki bornoz takımı var canım. özdilek'in 2 kişilik bornoz takımı. kutusunda, etiketi üstünde, hiç kullanılmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatı ne dusunuyorsun canım. birde nevresimlerinide görmek isterimelimde fotoğraftaki bornoz takımı var canım. özdilek'in 2 kişilik bornoz takımı. kutusunda, etiketi üstünde, hiç kullanılmadı.
mesaj attım canımfiyatı ne dusunuyorsun canım. birde nevresimlerinide görmek isterim
12 kişilik yemek takımı için de bilinen markaların (kütahya porselen vb) 6 kişilik paket yemek takımlarından 2 set almanı öneririm canım. çoğu kişi öyle yapıyor sadece takımın porselen tenceresi, tuzluğu, peçeteliği vs eksik oluyor. onları da başka parçalarla tamamlamak kolayve 12 kisilik yemek takımı eksigim kaldı kızlar bornoz seti uyku seti nevresim takımı eksiklerim devam ediyor.
tavsiyen icin tesekkur ederim tatlım ben 6 kisilik aldım ama cok icime sinmedi zaten tekti. 2 tane alıp 12ye tamamlama sansım yoktu simdi 12lik istedim set halinde ama dediginde mantıklı geliyor12 kişilik yemek takımı için de bilinen markaların (kütahya porselen vb) 6 kişilik paket yemek takımlarından 2 set almanı öneririm canım. çoğu kişi öyle yapıyor sadece takımın porselen tenceresi, tuzluğu, peçeteliği vs eksik oluyor. onları da başka parçalarla tamamlamak kolay
özdilek'in 2 kişilik bornoz takımı. kutusunda, etiketi üstünde,
özelden mesaj attım :)Bornoz takımının fiyatını alabilir miyim arkadaş almazsa belki düşünebilirim
beğendiğin bi takım olursa duruma göre düşünürsün canım o zaman...tavsiyen icin tesekkur ederim tatlım ben 6 kisilik aldım ama cok icime sinmedi zaten tekti. 2 tane alıp 12ye tamamlama sansım yoktu simdi 12lik istedim set halinde ama dediginde mantıklı geliyor
Bu ne kadar dı satılmadıysaelimde fotoğraftaki bornoz takımı var canım. özdilek'in 2 kişilik bornoz takımı. kutusunda, etiketi üstünde, hiç kullanılmadı.
telve ne kadar aylarca aradım burda (paketinde sıfır açılmamış, garantili arçelik telve satıyorum canım düşünürsen. d3m3tika01
iyi akşamlar koltuk kolu sehbası nasıl bişey bire fiyat nedircanım ahşaptan her çeşit sehpa, koltuk kolu sehpası, kaşıklık, hatta duvar saati bile... aklına gelebilecek herşeyi üretebiliyoruz biz de emekli mühendis bir babamız var. boş duramıyor :) uygun fiyata ne çizersen yapabilir. sadece hayal gücüne kalmış. evimde onun ürettiği malzemelerin fotosunu yollayabilirim düşünürsen. 3 boyutlu çatısı ve her bir katı çıkabilen, eşyalarına kadar tüm oda detayları olan maketler, büyük gemi maketleri, masa isimlikleri, kalemlikler vb. herşeyi de yapıyor.
ister evine, ister kişiye özel hediyelik düşünürsen görüşelim.
hepsi de orijinal şeyler.
el işlemesi havlular 15 er tl. makina işi 10 tl. patikler 7 şer tl. lifler 5 er tl. salon takımı 16 parça 50 tl.6 parça dantel takımı 10 tlbende çeyizlik bunlar varEki Görüntüle 1732799
Fiyati nedir. Omer ongut un baska kitabi var mi
aşka kitabı yok elimde cnm .. Dini kitap var ama ömer hocanjn yok malesef.. Bu islam ilmihali 840 sayfa 10 tlcnmFiyati nedir. Omer ongut un baska kitabi var mi
fon perdee tul perde gibi ihtiyaclarım olucak. nerede magazanız :)Bizim perde mağazamız var yardımci olabilirim lazım olursa msj atabilirsin
Baktim da serisi eksik ama bu bizde varmis. Cok guzel bi kitap. Bence sen de satma.Fiyati nedir. Omer ongut un baska kitabi var mi
Adana abidinpaşa açık adres de verebilirim eğer buralarda veya yakın sehirlerdeysenizfon perdee tul perde gibi ihtiyaclarım olucak. nerede magazanız :)
bursadayımAdana abidinpaşa açık adres de verebilirim eğer buralarda veya yakın sehirlerdeyseniz
Yardımcı olmayı isterdim ama çok uzakbursadayım