- 7 Ekim 2015
- 852
- 40
- Konu Sahibi d3m3tika01
Atamiyorum zaten eski ama hic kullanilmamis.. Belki bi sevdalisi vardir diye deniyorum sansimi))canım o biraz eskide kaldı gibi geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atamiyorum zaten eski ama hic kullanilmamis.. Belki bi sevdalisi vardir diye deniyorum sansimi))canım o biraz eskide kaldı gibi geliyor bana
Bende Cvp bekliyorum amaaaaDantel yatak odası peçeteleri ve vitrin Takım'ı var düşÜnürmüsün canım( masa örtüsü dahil )
pardon tatlım cok karıstı göremediklerim oluyo vitrin kullanmayı dusunmuyorum . daha evimin rengi ne renk olur bilmiyorum uyumlu olsun istiyorum yatak odası peceteleri masa ortusu vsvs onlar önceligim degil..Bende Cvp bekliyorum amaaaa
Resmini görmem gerek ayrıca Normal nevresim takımı fiyatlarının biraz altında dusunuyorum senin dusundugun fiyat nedirCanım bende nevresim var ama fiyatları kaça kadar düşünüyorsun?
Cnm linens cift kisilik pembe nevresim takimi (pamuk saten) ve yine tac linens marka cift kisilik yatak ortusu var elimde oda pembe ikisinide hic kullanmadim.koyacak yerim de yok.dusunursen ozel msj at bana.Bir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
attımm canımCnm linens cift kisilik pembe nevresim takimi (pamuk saten) ve yine tac linens marka cift kisilik yatak ortusu var elimde oda pembe ikisinide hic kullanmadim.koyacak yerim de yok.dusunursen ozel msj at bana.
Cevapladim cnmattımm canım
bekliyorum atarsanız egerTupperware peynır saklama kabı yağlık nescafe takımı kutusunda Tupper suluk sıfır gene ıstersen yağlık sayfamda var cok az kullanıldı sıfır gıbı bak derım dıgerlerını izindeyım ewe dönünce atarım foto ıstersenz
bekliyorum atarsanız eger
saolun ama önceligim bunlar degil ilerde dusunebilirimcanım ahşaptan her çeşit sehpa, koltuk kolu sehpası, kaşıklık, hatta duvar saati bile... aklına gelebilecek herşeyi üretebiliyoruz biz de emekli mühendis bir babamız var. boş duramıyor :) uygun fiyata ne çizersen yapabilir. sadece hayal gücüne kalmış. evimde onun ürettiği malzemelerin fotosunu yollayabilirim düşünürsen. 3 boyutlu çatısı ve her bir katı çıkabilen, eşyalarına kadar tüm oda detayları olan maketler, büyük gemi maketleri, masa isimlikleri, kalemlikler vb. herşeyi de yapıyor.
ister evine, ister kişiye özel hediyelik düşünürsen görüşelim.
hepsi de orijinal şeyler.
ne zaman istersen canım.saolun ama önceligim bunlar degil ilerde dusunebilirim