ev ile ilgili çeyiz turu seyler satan varmı?

Tupperware peynır saklama kabı yağlık nescafe takımı kutusunda Tupper suluk sıfır gene ıstersen yağlık sayfamda var cok az kullanıldı sıfır gıbı bak derım dıgerlerını izindeyım ewe dönünce atarım foto ıstersenz

Bir cok seyimi aldım fakat halada eksiklerim var butcemde cok fazla yok. kullanmayıp kaldırılan ceyizleriniz varmı ceyiz telasına dustum nevresim olabilir elektrikli mutfak esyaları yada fazla gelen mutfak robotları fincan takımı yemek seti her ne ise almayı dusunuyorum satan varsa. yada satıs yapanlar varsa bi cok seye ihtiyacım var .. kullanılmamıs olmak kaydıyla..
Cnm linens cift kisilik pembe nevresim takimi (pamuk saten) ve yine tac linens marka cift kisilik yatak ortusu var elimde oda pembe ikisinide hic kullanmadim.koyacak yerim de yok.dusunursen ozel msj at bana.

IMAG0984.jpg IMAG0983.jpg IMAG0982.jpg

Cnm dusunursen 50 lira pamuklu hobby nin sadece ceyizde paketini actim kullanilmadi

tatlım madem yeni evleneceksin muhtemelen eve eşyada alacaksın biz sehpa üretiyoruz fiyatlarımız piyasaya göre uygundur.hatta beğenmene bağlı bazı ürünlerdede kk indirimi yaparız sana .. :KK52::KK52:

canım ahşaptan her çeşit sehpa, koltuk kolu sehpası, kaşıklık, hatta duvar saati bile... aklına gelebilecek herşeyi üretebiliyoruz biz de :KK66: emekli mühendis bir babamız var. boş duramıyor :) uygun fiyata ne çizersen yapabilir. sadece hayal gücüne kalmış. evimde onun ürettiği malzemelerin fotosunu yollayabilirim düşünürsen. 3 boyutlu çatısı ve her bir katı çıkabilen, eşyalarına kadar tüm oda detayları olan maketler, büyük gemi maketleri, masa isimlikleri, kalemlikler vb. herşeyi de yapıyor.
ister evine, ister kişiye özel hediyelik düşünürsen görüşelim. :KK66:
hepsi de orijinal şeyler.

canım ahşaptan her çeşit sehpa, koltuk kolu sehpası, kaşıklık, hatta duvar saati bile... aklına gelebilecek herşeyi üretebiliyoruz biz de :KK66: emekli mühendis bir babamız var. boş duramıyor :) uygun fiyata ne çizersen yapabilir. sadece hayal gücüne kalmış. evimde onun ürettiği malzemelerin fotosunu yollayabilirim düşünürsen. 3 boyutlu çatısı ve her bir katı çıkabilen, eşyalarına kadar tüm oda detayları olan maketler, büyük gemi maketleri, masa isimlikleri, kalemlikler vb. herşeyi de yapıyor.
ister evine, ister kişiye özel hediyelik düşünürsen görüşelim. :KK66:
hepsi de orijinal şeyler.
saolun ama önceligim bunlar degil ilerde dusunebilirim

Fotoğraf0445.jpg
Fotoğraf0446.jpg
Fotoğraf0447.jpg
Fotoğraf0448.jpg

canm bunlar bıde ıkı tane bırı oval vırı yuvarlak borcam var kutusunda . namazlık gl kokulu tesbıh flanda var onlarda paketnde.su an bnmde bısey ıcn paraya ıhtycm var bende yenı evlym bunlar fazlalık urunlerı begenrsen sen fıyat soyleyeblrsn

Mrb cnm benim konumdada var birşeyler nevresim takımı çay takımı kek fanusu patates vs biseyler var bakabilirsin

Özel diktirme Yün yorgan var düşünürseniz annem bana diktirmişti ama yerim yok Ankaradayım düşünürseniz resim atarım

X