ev hanımlıgı ve ben

canım arkadaşın eşi çok maaş alan biri değil ama haftada 3-5 gün dışarıdan yemek söylüyorlarmış.ilk konusunda eşine acı adama yazık günah dedik ama kar etmedi.ayrıca adam gece de çalıştığı için konu sahibi annesinde kalıyormuş o geceler.babası da doğalgazı senin yüzünden çok açıyoruz çok para oluyor gibisinden laflar vuruyormuş.şimdi bütün bunları birleştirnce konu sahibi hala 5 gün köfte,iskender yiyorum yok babam bize maddi anlamda yardımcı değil vurguları yapınca ister istemez e bi yuh diyo insan.biraz mantıklı olmak lazım değil mi?

haa ee konunun özü boğaza dur diyebilmek o zaman ben de büyük bir ekşın aradım :KK53:

Anliyorum sizinkide baska bi beslenme aliskankigi ama fazlasida zarar.Benim esimde ilk evlendigimizde ne sorsam sevmem diyodu hep kahvaltilik turu falan tercih ediyodu.Baktim olcak gibi degil ben kendime diye yapmaya basladim suan hemen hemen herseyi yer yani biraz sizdede is bitiyor sizde pek sebzeye duskun degilsiniz sanirim.

Ben de severim öyle et, kebap türü şeyleri. Ama tek başıma da olsam kendim yaparım daha sağlıklı. Sonuçta iyi lokantalardan restaurantlardan da sipariş verseniz içine ne koyduklarından, hangi yağ ile pişirdiklerine kadar bilemiyoruz. Mesela o dediğin pirzola ya da et türü şeyleri evde kolayca yapabilirsin. At eti, pirzolayı kızgın tavaya sipariş gelmesini bekleyene kadar yemeğin pişmesini bekle. Afiyetle ye.

Anliyorum sizinkide baska bi beslenme aliskankigi ama fazlasida zarar.Benim esimde ilk evlendigimizde ne sorsam sevmem diyodu hep kahvaltilik turu falan tercih ediyodu.Baktim olcak gibi degil ben kendime diye yapmaya basladim suan hemen hemen herseyi yer yani biraz sizdede is bitiyor sizde pek sebzeye duskun degilsiniz sanirim.
canım esim 13 yasında istanbula gelmis kaynpeder ev alıp gitmis haftalık bi ise sokmus o zamnalar esim 17 sene falan bekar ve yanlız yasadı o yüzden köylü olmasına ragmen süt bile sevmez bekarken hep makarna yada meshur bi durumculeri var ordan yıyolarmıs
yani heleki sebze annesi bi kere kahvaltıda pırasa yemis diye softayı dagattıgını biliyorum mesela enginar mis gibi yemek ama hayatta yemez mesela meyve pek yemez altım katı meyva su-ıkıcagı nar greyfurt portaakl yapıyroum hatta bagzen uyurken kaldırıyorum ıc suyunu askım dıyorum ıcıyo uyuyo :))) yoksa ugras dur

kolestrolunuz yakinda tavan yapar Allah korusun,kalbiniz yag baglar boyle beslenmeye devam ederseniz..oruc filan tutun nefsinizi koreltmek icin..bu kadar et yemekle toksin dolar vucudunuz..
alin brokoli haslayin,peynirli makarna yapin,sebzeli yumurta etten daha kaliteli protein iceriyor..
bide gunah o restoranlari zengin etmeyin,nasil pisirdikleri belli degil yemekleri..:KK14:

Ben de severim öyle et, kebap türü şeyleri. Ama tek başıma da olsam kendim yaparım daha sağlıklı. Sonuçta iyi lokantalardan restaurantlardan da sipariş verseniz içine ne koyduklarından, hangi yağ ile pişirdiklerine kadar bilemiyoruz. Mesela o dediğin pirzola ya da et türü şeyleri evde kolayca yapabilirsin. At eti, pirzolayı kızgın tavaya sipariş gelmesini bekleyene kadar yemeğin pişmesini bekle. Afiyetle ye.
iste yaz olsa zaten esime haftada 1 bagzen 2 mangal yaktırıyorum o zaman süper oluyo aylık yapıyorum toplu kasap alısveriini ii oluyo öyle köftesie tavuguda büftegide yaz gelsede yesemmm :KK43:(

kolestrolunuz yakinda tavan yapar Allah korusun,kalbiniz yag baglar boyle beslenmeye devam ederseniz..oruc filan tutun nefsinizi koreltmek icin..bu kadar et yemekle toksin dolar vucudunuz..
alin brokoli haslayin,peynirli makarna yapin,sebzeli yumurta etten daha kaliteli protein iceriyor..
bide gunah o restoranlari zengin etmeyin,nasil pisirdikleri belli degil yemekleri..:KK14:
bu hafta spora yazılcak zaten en azındna yedıklerımı yakıyım barı ii :)))

Sen yemek yapmadan bıkmışsın biz ne yapalım 23 yıldır yapıyoruz
en iyisi fazla çocuk doğurmamak üstüne ütü, çamaşır ekleyince işin içinden çıkamazsın zaten bunlar daha iyi günlerin güzelim

ahahahaaa aysenazz, kocan senin boğazına yetişmek için evine kombi takamıyor demek ki:KK51:
kombiyi ben taktırmadım canım cünkü 4 bin tl benden cıkıcak yarın öbür gün bana kalmıcak ev icin veremem o parayı yaptım 2 bilezik taktım koluma bende kaynanana kaptırcak para varmı be hehehe :))))

ayşe ben aslında senin böyle bi hayat yaşamadığını düşünüyorum.açtığın tüm konular maddiyat üzerine ve aslında maddi anlamda çok rahat bi hayatın olmadığını anlıyorum.

hergün dışarıdan yemek yemediğini öyle kebaplar köftelerle falan beslenmediğini düşünüyorum.hayal dünyanda yaşıyor olabilir misin bunları?

X